nosader Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Παιδια τα φωτα σας:Τι να παρω ?core duo intel ή καποιον αντιστοιχο σε amd?Τι προτεινετε??Ο turion ειναι καλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybros Φεβρουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Φιλε μου γεια σου. Δεν εχω καποια εμπειρια με amd σε φορητο (σε σταθερο ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος) και προσωπικη μου αποψη ειναι να πας σε Intel. Εχω την εντυπωση οτι τα καλυτερα και δυνατοτερα μηχανιματα βγαινουν με Intel (core 2 duo). Δεν ξερω ακριβος τι μηχανιμα θελεις και για τι χρηση και φυσικα τι οικονομικο οροιο βαζεις. παντως ενα ΗΡ 9093eu που εχω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Mε κανεναν δεν θα εχεις προβλημα σε οτι εχει να κανει με την συμβατοτητα/λειτουργικοτητα (θερμοκρασιες κτλ).Οι επεξεργαστες της intel ομως στην συγκεκριμενη περιοδο ειναι αρκετα μπροστα απο αυτους της amd.Αν βρεις ομως καποιο με καλο εξοπλισμο και τιμη που εχει amd x2 δεν υπαρχει λογος να διστασεις.Δυσκολα θα βρεις παντως κατι αλλο εκτος απο core 2 duo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 αυτην την περιοδο παντου intel...οι C2D ειναι κλασεις ανωτεροι απο τους αντιστοιχους της AMD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbound Φεβρουάριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 +1 και από εμένα στους dou2core:jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Φεβρουάριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 +1 και από μένα είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτών των καιρό και σε επιτραπέζιους και σε φορητούς αλλά και σε servers Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Φεβρουάριος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Η intel αυτη τη φορα εκανε πολλη καλη δουλεια πραγματικα οι core 2 ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Πάντα στα Laptop εγώ προσωπικά προτιμούσα την Intel και την πλακετα Centrino εννοείται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbound Φεβρουάριος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Σωστός, για την αυτονομία φαντάζομαι ότι προτιμάς τον Centrino Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Φεβρουάριος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 cyrix:pC2D βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.