YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Για ποσταρετε φωτο με στολες που εχετε φορεσει η σκεφτεστε να βαλετε... Και δεν θελω ντροπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Ας ξεκινησουμε απο εσενα τι θα ντυθεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Ε ρε τι μου θύμισες Patra 2005, 1st encounter: Patra 2005, 3hrs later, teza ο πάτερ : Patra 2005, the group costume "Πει-γατές": Patra 2005, με την παρέα μου: Patra 2005, 3 days later, teza o jpavly : Μακάρι να μπορούσα να πάω πάλι φέτος Τέτοιο κέφι δεν έχω ξανακάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Φεβρουάριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Βρε ΟΡΓΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχαχαχαχα:P:P:P:P:P:P:P:P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Φεβρουάριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 @jpavly πειρατες της κακιας ωρας να σου πω.την κοπελα στην φωτογραφεια μηπως την λενε Μαρια Κ. και ειναι απο 8εσσαλονικη???γιατι μοιαζει απιστευτα με μια φιλη μου και παιζει να ειναι αυτη.αν ειναι αυτη 8α πεσει πολυ γελιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt@jpavly να σου πω.την κοπελα στην φωτογραφεια μηπως την λενε Μαρια Κ. και ειναι απο 8εσσαλονικη???γιατι μοιαζει απιστευτα με μια φιλη μου και παιζει να ειναι αυτη.αν ειναι αυτη 8α πεσει πολυ γελιο!!! Όχι Χαρά τη λένε και είναι από Πάτρα. Τις φωτό με τις υπόλοιπες Πατρινιές και Θεσσαλ/κιές τις κρατάω για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 7, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Χτες εκανα κ προβα για το επομενο παρτυ.... Το μονο που λειπει ειναι ενα καλτσονακι κ λιγακι βαψιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Χαχα! Γιάννη τι σου κάνανε οι κινέζοι ρε?!To ήξερα ότι τόσο ωμό ψάρι θα είχε παρενέργειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Γιαννη @jpavly Απλα............... Δεν το περιμενα απο σενα .................. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Φεβρουάριος 7, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Την καρφώνεις τη γαρίδα Γιαννάκη εεεεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Προβλέπω να έχει τρομερή επιτυχία το thread! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 7, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpresv Φεβρουάριος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 ετοιμάζω τραγική στολή γουρουνιού για φέτος! ρε γιατι έφυγες απο σαγκάη? τι θα κάνω εγώ μόνος μου εκεί? @jpavly : ρε συ, ήταν τραγικό αυτό το καρναβάλι..... γενικά έχει ξενερώσει άπειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 7, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Eγω δεν εχω φωτο αλλα σκεφτομαι να ντυθω κατσικοκουραδο φετος. Αυριο κατεβαινω πατρα btw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 7, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Ρε Γιαννη τρομαξα να σε γνωρισω..... χαχαχαχαχαΑνεβασα την φωτο σε site για οικιακες βοηθους , δεν νομιζω να σε πειραζει ε ? Θα εχεις και τα τυχερα σου απο γεροντακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 7, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 @ dpresv Μην ανησυχεις. Συστημενος θα πας. Ολα θα κανονιστουν Αρχική απάντηση από PGM Ρε Γιαννη τρομαξα να σε γνωρισω..... χαχαχαχαχα Ανεβασα την φωτο σε site για οικιακες βοηθους , δεν νομιζω να σε πειραζει ε ? Θα εχεις και τα τυχερα σου απο γεροντακια ROFL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 7, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Δεν αφήνεις τα σάπια λέω γω και να ποστάρεις καμιά φωτό με λιγότερα ρούχα ;ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 16, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Μα γιατι αποθανε το thread? My personal best (προφανως το χομπι αυτου που κρατουσε το κινητο ΔΕΝ ειναι η φωτογραφια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 16, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από spresv Μα γιατι αποθανε το thread? My personal best (προφανως το χομπι αυτου που κρατουσε το κινητο ΔΕΝ ειναι η φωτογραφια) lol τρομερή η φωτό ρε. πόσων χρονών ήταν αυτός που σε τράβαγε? πάντως έχει βγει θεραπεία για το parkinson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Φεβρουάριος 16, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2007 Η τραγικοτητα εγκειται στο οτι δεν ειναι στολη, αλλα πραγματικη κελεμπια! Συμμαθητης ηταν ο καραγκιοζης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.