Jump to content

T or Tank

killer1024

Recommended Posts

Με Τ μπορει να σου βγαλει την πιστη για να κανεις καλη εξαερωση αμα εχεις μεγαλη αντλια γιατι οι φυσαλιδες παρασερνονται απο την ταχυτητα του νερου αλλα αν εχεις μικρη αντλια και το τοποθετησεις σε σωστη θεση ψηλα στο κυκλωμα γινεται αλλα χρειαζεται χρονος.

Με το τανκ αρκει να εισαι λιγο προσεκτικος στην κατασκευη ωστε να ειναι καλη η στεγανοποιηση, να καλυπτει το νερο και την εισοδο και την εξοδο και να υπαρχει καποιο εμποδιο αναμεσα τους ωστε να μην περναει κατευθειαν το νερο απο την μια στην αλλη. Αν προσεξεις αυτα η εξαερωση ειναι θεμα λεπτων.:)

Και εγω ετσι τα εχω..σε ενα μεγαλο κουτι απο απορρυπαντικο ρουχων εχει και καπακι και δεν εξατμιζεται οταν ζεσταινεται και λογο κυβικων δε ζεσταινεται και ευκολα το νερο απο το συστημα γενικα...

T και στην εξαέρωση τσαλακωνεις λίγο τον σωλήνα για να ελλατωσεις την ροή ώστε να γίνει γρηγορότερα.

Βέβαια το τανκ είναι πιο απλό πιο γρήγορο αλλα όχι τόσο μαζεμένο

Στο κύκλωμα για τον επεξεργαστή χρησιμοποιώ Τ

Στο κύκλωμα για κάρτα γραφικών Τανκ

Μετά από μια Χ πείρα που έχω με τα w/c σου προτείνω να πας ανεπιφύλακτα σε τανκ!!!

<<ΤΑΝΚ>>

1.Με το τανκ ξεμπερδεύεις σε πολύ λίγο χρόνο.

2.Είναι αισθητικά ομορφότερο

3.Θες καλή σχεδίαση στο που και πως θα τοποθετηθεί

4.Χρόνο για αναζήτηση καταλλήλου τανκ για το κουτί σου

5.Χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά 1-2 βαθμούς από το Τα λόγω buffer περισσοτέρου νερού

6.Αυξημένο κόστος αγοράς

<<Τ line>>

1.Σε αντλίες με μεγάλη ροή θα έχεις πρόβλημα στην εξαέρωση

2.Είναι λίγο άσχημο αν το τοποθετήσεις χίμα και όχι με fill port στην οροφή

3.Τοποθετείτε διπλά στην αντλία

4.Ανεβασμένες θερμοκρασίες κατά 1-2 βαθμούς με το τανκ από το τανκ λόγω buffer λιγότερου νερού

5.Ελάχιστο κόστος αγοράς

Αυτά από εμένα αν έχω κάποιο λάθος διορθώστε με

Βαλε τανκ, θα σου κανει τη ζωη πιο ευκολη. Οπως ειπωθηκε και παραπανω, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα μπολ ή ενα -γυαλινο/πλαστικο- βαζο (οπως εκανα). Βαζεις μεσα την αντλια και μπορεις να αποφυγεις ρακορ-συνδεσεις-στεγανοποιηση κτλ καθως και το extra κοστος αγορας 'εξειδικευμενου' τανκ.

Αρχική απάντηση από InZo

Voudas Κοιταγα για κατι πιο οικονομικο αλλα...

οπως και να το δεις το ιδιο κοστος ειναι

αντλια 30-100 + τανκ 5-50 = 35-150

αντλια με τανκ = 40-80

διαλεγεις και περνει ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.