killer1024 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 ποιο απο τα 2 προτεινετε για εξαερωση??? εγω λεω να παρω Τ για πιο οικονομικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Φεβρουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Με Τ μπορει να σου βγαλει την πιστη για να κανεις καλη εξαερωση αμα εχεις μεγαλη αντλια γιατι οι φυσαλιδες παρασερνονται απο την ταχυτητα του νερου αλλα αν εχεις μικρη αντλια και το τοποθετησεις σε σωστη θεση ψηλα στο κυκλωμα γινεται αλλα χρειαζεται χρονος. Με το τανκ αρκει να εισαι λιγο προσεκτικος στην κατασκευη ωστε να ειναι καλη η στεγανοποιηση, να καλυπτει το νερο και την εισοδο και την εξοδο και να υπαρχει καποιο εμποδιο αναμεσα τους ωστε να μην περναει κατευθειαν το νερο απο την μια στην αλλη. Αν προσεξεις αυτα η εξαερωση ειναι θεμα λεπτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Φεβρουάριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 μπορείς πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσεις και ένα τάπερ/μπολ ειδικά για την εξαέρωση είναι πολύ πιο βολικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer1024 Φεβρουάριος 6, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Teodor_ch lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Φεβρουάριος 6, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 μή το γελάς!έτσι την είχα φτιάξει εγώ και την ιδέα την είχα πάρει απο εδω μέσα.το μόνο κακό ήταν που δεν το είχα κάνει αεροστεγές και εξατμιζόταν το νερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 6, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Και εγω ετσι τα εχω..σε ενα μεγαλο κουτι απο απορρυπαντικο ρουχων εχει και καπακι και δεν εξατμιζεται οταν ζεσταινεται και λογο κυβικων δε ζεσταινεται και ευκολα το νερο απο το συστημα γενικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
isaios Φεβρουάριος 6, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Tανκ,αν θελεις γρηγορη εξαερωση και μαλιστα να μην ειναι πολυ μικρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Φεβρουάριος 6, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 T και στην εξαέρωση τσαλακωνεις λίγο τον σωλήνα για να ελλατωσεις την ροή ώστε να γίνει γρηγορότερα.Βέβαια το τανκ είναι πιο απλό πιο γρήγορο αλλα όχι τόσο μαζεμένοΣτο κύκλωμα για τον επεξεργαστή χρησιμοποιώ ΤΣτο κύκλωμα για κάρτα γραφικών Τανκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Μετά από μια Χ πείρα που έχω με τα w/c σου προτείνω να πας ανεπιφύλακτα σε τανκ!!!<<ΤΑΝΚ>>1.Με το τανκ ξεμπερδεύεις σε πολύ λίγο χρόνο.2.Είναι αισθητικά ομορφότερο3.Θες καλή σχεδίαση στο που και πως θα τοποθετηθεί4.Χρόνο για αναζήτηση καταλλήλου τανκ για το κουτί σου5.Χαμηλότερες θερμοκρασίες κατά 1-2 βαθμούς από το Τα λόγω buffer περισσοτέρου νερού6.Αυξημένο κόστος αγοράς<<Τ line>>1.Σε αντλίες με μεγάλη ροή θα έχεις πρόβλημα στην εξαέρωση 2.Είναι λίγο άσχημο αν το τοποθετήσεις χίμα και όχι με fill port στην οροφή3.Τοποθετείτε διπλά στην αντλία 4.Ανεβασμένες θερμοκρασίες κατά 1-2 βαθμούς με το τανκ από το τανκ λόγω buffer λιγότερου νερού5.Ελάχιστο κόστος αγοράςΑυτά από εμένα αν έχω κάποιο λάθος διορθώστε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Φεβρουάριος 7, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Βαλε τανκ, θα σου κανει τη ζωη πιο ευκολη. Οπως ειπωθηκε και παραπανω, μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα μπολ ή ενα -γυαλινο/πλαστικο- βαζο (οπως εκανα). Βαζεις μεσα την αντλια και μπορεις να αποφυγεις ρακορ-συνδεσεις-στεγανοποιηση κτλ καθως και το extra κοστος αγορας 'εξειδικευμενου' τανκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer1024 Φεβρουάριος 7, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 οντως τωρα που το σκεπτομαι το τανκ ειναι και πιο ασφαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 7, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 βρε άρρωστε αφού για αντλία μέσα σε τανκ πας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer1024 Φεβρουάριος 7, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Voudas Κοιταγα για κατι πιο οικονομικο αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 7, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από InZo Voudas Κοιταγα για κατι πιο οικονομικο αλλα... οπως και να το δεις το ιδιο κοστος ειναι αντλια 30-100 + τανκ 5-50 = 35-150 αντλια με τανκ = 40-80 διαλεγεις και περνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.