kots Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 παιδιά θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει μερικούς καλούς τίτλους από παιχνίδια turn based rpgs (προσοχή όχι action rpgs όπως oblivion και neverwinter nights) για να αγοράσω.θέλω παιχνίδια όπως το final fantasy και το neverend.γνωρίζετε κανένα άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Για PC: Grandia II, το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα Για Playstation1: Chrono Chross (άμα το βρεις σφύρα μου ) Μιλάς για PC ή PS2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Φεβρουάριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Ασε αυτα παθαινεις αμα εχεις λιωσει στα γιαπωνεζικα rpg μετα ψαχνεις turn based rpgs στο pc ^^. Και γω εψαχνα προ κανα μηνα ειχα λιωσει το ign και το μονο που βρηκα ητανε το neverend. Εκτος αμα θες να παιξεις breath of fire 4 στο pc Προσθηκη : Αν θες να παιξεις σοβαρα Turn Based παρε ps2 και τρεχα παρε final fantasy , wild arms etc και star ocean φυσικα παροτι δεν ειναι turn based σπερνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Φεβρουάριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Μετά το Fallout...το χάος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Φεβρουάριος 6, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάω μόνο για pc το grandia εχει βγει σε pc? :eek: το είχα παίξει αρκετά παλιότερα σε dreamcast και νομίζω ότι ποτέ του δεν βγήκε σε pc. i will take a look. το ign ποιο είναι? πως είναι ο πλήρης τίτλος? αυτά που αναφέρετε είναι παλιά να υποθέσω ε? τίποτα σε φρέσκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 6, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από kotsτο grandia εχει βγει σε pc? :eek: Για PC μιλάω ναι, έχω δει μόνο το 2 να βγαίνει σε PC. Αν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να σου το δανείσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 6, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Το Heroes of Might and Magic είναι turn-based strategy με RPG στοιχεία. Δεν έχει σχέση το στυλ του με Final Fantasy πάντως. Δεν μπορώ να το κρίνω αντικειμενικά γιατί είμαι λάτρης της σειράς, αλλά αν δεν το έχεις δει και δε βαριέσαι, ρίξε μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 7, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Temple of elemental Evil! Σαν απόλυτη εξομοίωση DnD! http://www.gamespot.com/pc/rpg/greyhawkthetempleofee/index.html?q=Temple%20of%20elemental%20evil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Φεβρουάριος 7, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από kots [Σήμερα, στις 00:35] το ign ποιο είναι? πως είναι ο πλήρης τίτλος? http://pc.ign.com/index/games.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Φεβρουάριος 7, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αν παίζεις τέτοια παιχνίδια αποκλείεται να μην ξέρεις το heroes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Heroes: Chronicles και απο μένα - απλα το πιο κορυφαίο turn based... Ειχα φάει τρελό σκάλωμα τότε (αρκετά παλιό). Νομίζω έχει βγεί και καινούρια έκδοση.. Αξιζει να το δοκιμάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 7, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 το nwn ειναι turn based. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellboy Φεβρουάριος 7, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Ότι είπαν οι από πάνω Fallout 1 και 2, Τemple of the Elemental Evil αλλά και Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura. Το Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor δεν το προτείνω...Πάντως τα παραπάνω turn based rpgs διαφέρουν πάρα μα πάρα πολύ από τα γιαπωνέζικα της ίδια κατηγορίας. Τι να λέμε συμφωνώ με το "Μετά το Fallout...το χάος!"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Powerfull Φεβρουάριος 9, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Και το fallout tactics αν και διαφημίζεται για strategy δεν θα σε απογοητεύσει πιστεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.