Jump to content

ψάχνω turn based rpgs

kots

Recommended Posts

παιδιά θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει μερικούς καλούς τίτλους από παιχνίδια turn based rpgs (προσοχή όχι action rpgs όπως oblivion και neverwinter nights) για να αγοράσω.

θέλω παιχνίδια όπως το final fantasy και το neverend.

γνωρίζετε κανένα άλλο;

Ασε αυτα παθαινεις αμα εχεις λιωσει στα γιαπωνεζικα rpg μετα ψαχνεις turn based rpgs στο pc ^^.

Και γω εψαχνα προ κανα μηνα ειχα λιωσει το ign και το μονο που βρηκα ητανε το neverend.

Εκτος αμα θες να παιξεις breath of fire 4 στο pc :p

Προσθηκη : Αν θες να παιξεις σοβαρα Turn Based παρε ps2 και τρεχα παρε final fantasy , wild arms etc

και star ocean φυσικα παροτι δεν ειναι turn based σπερνει.

ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάω μόνο για pc

το grandia εχει βγει σε pc?:eek: :eek: :eek:

το είχα παίξει αρκετά παλιότερα σε dreamcast και νομίζω ότι ποτέ του δεν βγήκε σε pc.

i will take a look.

το ign ποιο είναι? πως είναι ο πλήρης τίτλος?

αυτά που αναφέρετε είναι παλιά να υποθέσω ε? τίποτα σε φρέσκο;

Το Heroes of Might and Magic είναι turn-based strategy με RPG στοιχεία. Δεν έχει σχέση το στυλ του με Final Fantasy πάντως. Δεν μπορώ να το κρίνω αντικειμενικά γιατί είμαι λάτρης της σειράς, αλλά αν δεν το έχεις δει και δε βαριέσαι, ρίξε μια ματιά.

Heroes: Chronicles και απο μένα - απλα το πιο κορυφαίο turn based... Ειχα φάει τρελό σκάλωμα τότε (αρκετά παλιό). Νομίζω έχει βγεί και καινούρια έκδοση.. Αξιζει να το δοκιμάσεις

Ότι είπαν οι από πάνω Fallout 1 και 2, Τemple of the Elemental Evil αλλά και Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura. Το Pool of Radiance: Ruins of Myth Drannor δεν το προτείνω...Πάντως τα παραπάνω turn based rpgs διαφέρουν πάρα μα πάρα πολύ από τα γιαπωνέζικα της ίδια κατηγορίας. Τι να λέμε συμφωνώ με το "Μετά το Fallout...το χάος!"!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.