Polas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Ρε παιδιά? Ξερει κανείς τι γίνεται με το mail.gr? 2 βδομάδες προσπαθώ να μπω τώρα και μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Εχεις ακουσει την εκφραση "βαρεσε κανονι" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polas Φεβρουάριος 6, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Κατάλαβα...Τέλος δηλαδή...:(Ανευθυνότητα τελείως..Μια ενημέρωση δε κάνανε για να κρατήσουμε τουλάχιστον διευθύνσεις η e-mail...Τι να πώ?? Έλεος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 ΑνακοίνωσηΛόγω τεχνικής αναβάθμισης του εξοπλισμού του Mail.gr η πρόσβαση στους λογαριασμούς θα διακοπεί από την Πέμπτη 8/2 στις 16:00 έως την Παρασκευή 9/2 στις 13:00. Στο διάστημα αυτό η λήψη νέων μηνυμάτων στους λογαριασμούς θα συνεχιστεί κανονικά.Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.Μια χαρά μου δουλεύει εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.