pashos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2007 Εχω συνδεση οτενετ Adsl 1024 και τελευταια κατεβαζω αρχεια torrent σε πολλη χαμηλη ταχυτητα 20-25ΚΒ/S το Modem μου λειτουργει σωστα.εψαξα στο google και λενε κατι για την θηρα(Port) sto torrent πρεπει να βαλω λεει αυτη που ταιριαζει στο Modem μου.Τι μου προνεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Φϊλε μου γειά σου. ΤΟ θέμα έχει ξανασυζυτηθεί πολλές φορές. Kάνε μια σχετική αναζήτηση! Ενδεικτικά....http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=34715&highlight=torrents Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbound Φεβρουάριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Δες από το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς πια ή ποιες πόρτες χρησιμοποιεί και άνοιξε τες από το menu του modem σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 6, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Το torrent που κατεβαζεις εχει πολλoυς seeders ? Αν οχι, η ταχυτητα σου μου φαινεται λογικη Και για προγραμμα σου προτεινω το μtorrent .... Πολυ ευκολο στην χρηση και αρκετα ελαφρυ..... http://www.utorrent.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashos Φεβρουάριος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Εχει πολλους Seeders και χρησιμοποιω το μtorrent το χω ψαξει το θεμα και δεν ξερω τι να κανω εχω το sagem fast 800 αλλα λειτουργει σωστα.την Port πωσ την βρισκω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Φεβρουάριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από pashos [Σήμερα, στις 18:08] Εχει πολλους Seeders και χρησιμοποιω το μtorrent το χω ψαξει το θεμα και δεν ξερω τι να κανω εχω το sagem fast 800 αλλα λειτουργει σωστα.την Port πωσ την βρισκω? το sagem οπως λες ειναι montem οποτε δεν ειναι θεμα θυρας αφου δεν υπαρχουν ρυθμισεις για θυρες.Αρχική απάντηση από pashos και τελευταια κατεβαζω αρχεια torrent σε πολλη χαμηλη ταχυτητααυτό σημαίνει οτι πριν κατέβαζες με μεγαλύτερες ταχύτητες?εαν ναι, μήπως εγκατέστησες κανένα καινούργιο firewall στον υπολογιστή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Δοκιμασε upload απο 7kb/s εως 12kb/sΕχε ενεργο παντα ενα torrentΒαλε max connections 120 (fail safe)Τσεκαρε την status bar του μ να ειναι πρασινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashos Φεβρουάριος 8, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Χρησιμοποιω το ΝOD32 το Upload το χω στα 10kb καμια αλλη ιδεα?η συνδεση μου ειναι στα 1Mbs τα χω παιξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Φεβρουάριος 8, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 απο ftp.ntua.gr κατεβάζεις κανονικα? τα torrent δεν εχουν εγγυημενη ταχύτητα παρόλο που βλέπεις πολλους seeders Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashos Φεβρουάριος 8, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 δεν το χω δοκιμασει κατεβαζω apo pirateorg εχει πολλους seeders αλλλα δεν κατεβαζω καθολου καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 8, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Το ποστ #7 το διαβασες καθολου;οταν λεω απο 7 εως 12 εννοω να δοκιμασεις και με 7 και με 8 και με 9 κτλ...Η καθε δοκιμη να συνοδευεται απο restart του μ.Το nod δε φταιει.. ολοι ετσι κατεβαζουμεκαι οπως ειπε και το παλικαρι απο πανω, τιποτα δεν ειναι εγγυημενο απο torrent.Δηλαδη καποιος που παιρνει απο εσενα γιατι να απαιτει 120kb/s δηλαδη;Το θεμα ειναι τι αναλογια peers/seeds υπαρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashos Φεβρουάριος 8, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 μετα απο μια πολυωρη προσπαθεια δοκιμασα το upload σε πολλα kB και τελικα στα 8kb αποδιδει εκανα και καποιες ρυθμισεις στο μtorrent κατεβαζω σε ικανοποιητικα επιπεδα ευχαριστω πολλη guys για την βοηθεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 8, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Ισως επειδη βραδιασε και μερικοι κλεισανε τα PC τους ανεβηκες παραπανω,γενικο ειναι το κακο,οχι μονο στα torrent.Τις καλυτερες ταχυτητες στο uTorrent τις εχω με 100-20-2 εκει που βαζεις τα connections και upload 10kb,στο Ports βαλε σταθερη και βγαλε τις 3 επιλογες απο κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Φεβρουάριος 8, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 επίσης αν και δεν εχει σχέση με το μοντεμ σου αλλαξε port στο πρόγραμμα και βάλε κάποια μεγάλη 40.000 και γιατι αν εχεις ενεργοποιήσει το ιντερνετ security της οτενετ σου κόβει κάποιες πορτες μικρές που χρησιμοποιούν τα p2p Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashos Φεβρουάριος 9, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 paidia ginete na fortoso seeders and peers apo alla torrent sites? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 9, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από pashos [Σήμερα, στις 00:27] μετα απο μια πολυωρη προσπαθεια δοκιμασα το upload σε πολλα kB και τελικα στα 8kb αποδιδει εκανα και καποιες ρυθμισεις στο μtorrent κατεβαζω σε ικανοποιητικα επιπεδα ευχαριστω πολλη guys για την βοηθεια σας ειναι ελλεινο να το εχεις τοσο χαμηλα. μετα παραπονιομαστε(οι ελληνες) που πιανουμε ***** ταχυτητες. οκ φταει ο οτε,γενικα το δικτυο και οι παροχοι. εγω πχ με 256 upload το εχω 20 κβ/σεκ. μπορει να μην πιανεις καλες ταχυτητες επειδη κανουν το ιδιο οι αλλοι ή αν το τρακερ εχει κανα περιορισμο να σου κονει το download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Φεβρουάριος 9, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 για γραμμη 768/192 βαζετε το upload στα 16ΚΒ/secγια 1024/256 σε 20ΚΒ/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 9, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 ^και αμα δεις κανενα 50αρι ποτε με την 1mbit παιξε τζοκερ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Φεβρουάριος 9, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 εχασες οικτρα, οι ταχυτητες μου ειναι 80-105 ΚΒps Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Φεβρουάριος 9, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Αρχική απάντηση από spartacos εχασες οικτρα, οι ταχυτητες μου ειναι 80-105 ΚΒps οικτρα? just lol Παιζουμε κανενα trivial και δε το καλαβα? Ερωτηση για τυρακι ηταν? Οσο για τις ταχυτητες σου, δεν ξερω αν οντως ισχυουν αλλα εγω πανω απο 12 παρατηρω σημαντικη μειωση του dl οπως επισης και μειωμενη αποκριση στο σερφαρισμα. Αυτο οφειλετε μαλλον στο οτι το max upload ποτε δεν ειναι flat. To θεμα ειναι καθαρα περιστασιακο... οποτε η συζητηση ληγει εδω.... ο καθενας κανει οσο ul θελει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.