Jump to content

OCZ PC2 6400

gkatsogr

Recommended Posts

Aν είναι για θέματα θορύβου, τότε μπορείς να το βάλεις στα 7v και να μην το ακούς καθόλου.

Πάντως σκέψου την δυσκολία που θα φέρει η υδρόψυξη στις ram, καθώς δεν θα μπορείς να τις βγάλεις εύκολα και θα χρειάζεται λύσημο όλου του W/C...

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Φίλε μου αποψή μου είναι βάλε κόλα, και στείλε τις πίσω, για να ξεκολίσουν μόνο από τη μία, άρα δεν είχαν πατήσει καλά...

Πριν τους κάνεις το χειρουργείο τις είχες τεστάρει? Δούλευαν?

το να μην βαλλεις κα8ολου ανεμηστηρες μεσα στο κουτι πλην αυτους της υδροψυξης δεν ειναι και οτι καλυτερο.

και εξηγω.απο οτι βλεπω δεν εχεις περασει μπλοκ για το τσιπσετ.η μητρικη σου πως 8α δροσιζεται?ειδικα η P5W ειναι καπως ζεστη σαν μητρικη και δεν εχεις αφαιρεσει και τα καπακια απο τα τσιπσετ (αυτα που γραφουν Asus και Digital Home) για να "αναπνεουν" καλυτερα.επιπλεον απο οτι καταλαβα δεν 8α περασεις νερο ουτε στην καρτα γραφικων.οποτε ουτε και αυτη 8α δροσιζεται (δεν ξερω βεβαια τι καρτα γραφικων εχεις επιλεξει).

οπως και να εχει ειναι καλο να εχεις 2 ανεμηστηρες (εναν μπρος και εναν πισω) εστω και στα 7 ή 5 v για να εχεις μια υποτυποδη ροη αερα μεσα στο κουτι σου.συνεπως ενας ακομα για τις μνημες δεν 8α αλλαξει κατι.αλλα ακομα και εαν εχεις επιλεξει να περασεις το νερο στις μνημες,γνωμη μου ειναι οπως καταλαβαινεις να βαλλεις 2 12αρηδες.

μια καλη και φ8ηνη λυση αποτελουν οι Value Crusial απο το E-shop παλι αλλα νομιζω τελειωσαν.μπορεις ομως να τις παραγγειλεις απευ8ειας απο την Crusial με 6-7 ευρω επιβαρυνση στα εξοδα αποστολης.

μιλαω για αυτες

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=36516

αν διαβασεις το thread 8α καταλαβεις περι τινως προκειται.

Υ.Γ

στην OCZ εστειλες mail και τους ενημερωσες για την κατασταση ακριβως?γιατι εαν οχι μπορεις να δοκιμασεις να βαλλεις παλι πανω τα heatspreders και να τους τις στειλεις μπας και φανεις τυχερος και στις αλλαξουν γιατι γενικα η OCZ στην rma πολιτικη της συμπεριφερεται πολυ "large".εδω εχουν αντικαταστησει κιτ του 1gb me 2gb.ποτε δεν ξερεις ;)

Φίλε CrazyAnt δές μία ΕΔΩ για να δείς τι πρόκειται να βάλω απο θέμα ψύξης!Το κουτί έχει αυτήν την διαμόρφωση τώρα :

Gigabyte3DAurora570_17.jpg

Gigabyte3DAurora570_18.jpg

Gigabyte3DAurora570_14.jpg

Gigabyte3DAurora570_15.jpg

Όσο αφορά την OCZ θα κάνω αυτό που είπες!Θα την στείλω και ο θεός βοηθός!Ούτως η άλλος την έχω πεταμένη σε ένα συρτάρι!

υ.γ.: Μπορείς να μου πείς το τρόπο αποστολής? Διεύθυνση κτλ κτλ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.