Jump to content

OCZ PC2 6400

gkatsogr

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από mariosalice

Τι είπες? Στην πρέσα? :jump:

Να χαρώ τη σοφία σου και τις γνώσεις σου μεγάλε.

Καλά μπάρμπα...όταν αρχίσεις να ασχολείσε πές μου και εμένα...

Γιατί εγώ δεν μιλάω για την πρέσα που σου σιδερώνει η γυναίκα σου τα πουκάμισα....

Αρχική απάντηση από obijuan1983

Κατάντησε κουραστικό ρε παιδιά...δηλαδή όποτε θα μπαίνουμε για να βλέπουμε απαντήσεις πρέπει να βλέπουμε εσάς να τρώγεστε;

Είδες να το ξεκίνησα εγώ?

Καποιος που πιστεύει ότι είναι μεγαλύτερος και πιο ώριμος απο εμένα....

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

η αλήθεια ειναι οτι η πρώτη σκεψη που μου ήρθε όταν ειδα το θρεντ ήταν η ιδεα του greekfragma περι κολας, και rma. Μετά ηρθε στο μυαλό κι ο hi-pro (εδώ το θεμα ειναι αν εχει διαθεση)

Και σκεφτομουν να ξεκαπακωσω τις μνημες μου, ευτυχως που με προλαβες :p

Απ΄ότι καταλαβαίνω δεν πρόκειται να πάρω θετική απάντηση απο την OCZ...

Το κουλό είναι πώς δέν είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο, έχω βάλει υδρόψυξη πάνω απο 10 φορές σε OCZ ίδιες με αυτές που έχω ποστάρει!Μου φαίνεται απίστευτο...

Τέλος πάντων αυτά συμβαίνουν απ΄ότι είδαμε!!!

Έχετε λοιπόν να προτείνεται κάποια μνήμη αντίστοιχη χωρίς όμως να έχει heat sink?

’σχετο μέν αλλά να και το κουτάκι που φτιάχνω τώρα:

DSC02785_480x640.jpg

Είναι το Thermaltake VC3000BWS

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Καλά μπάρμπα...όταν αρχίσεις να ασχολείσε πές μου και εμένα...

Γιατί εγώ δεν μιλάω για την πρέσα που σου σιδερώνει η γυναίκα σου τα πουκάμισα....

λοοολ

Έλεος ρε παιδιά... Ειρήνη υμήν(αλήθεια mariosalice..είχες κάτι μαζί του?)(edit

Φίλε...πραγματικά ήσουν άτυχος...

Παίζει να μην σου είχαν κολλήσει καλά γιατί βλέπω δεν έχει πάρει κανένα διάυλο μαζί του τσιπάκι....γιατί αν ήταν καλά κολλημένο υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να ξυλονώταν μαζί με το καλάι και κανένας δίαυλος

Απο κεί και πέρα...η πρέσα απ όσο νομίζω δεν κάνει για bga τσιπάκια..

Αλλά υπάρχει ένα ειδικό μηχάνημα που τα ζεσταίνει και κολλάνε πάλι

Τα chip δεν ξανακολλανε δυστυχως . Χρειαζεται ειδικο μηχανημα με ζεστο αερα . Τα τσιπ πεφτουν πανω στο PCB που υπαρχει ηδη μια ουσια σαν κολλα . Εκει με τη ζεστη λειωνει και πιανει πανω στο PCB το chip . Υπαρχει ειδικη διαδικασια δηλαδη ...

Πρεπει να εισαι ετοιμος να αναλαβεις και το ρισκο να χασεις και την εγγυηση σε τετοιου ειδους πειραματα . Κριμα ...

Αρχική απάντηση από Stelaras

Τα chip δεν ξανακολλανε δυστυχως . Χρειαζεται ειδικο μηχανημα με ζεστο αερα . Τα τσιπ πεφτουν πανω στο PCB που υπαρχει ηδη μια ουσια σαν κολλα . Εκει με τη ζεστη λειωνει και πιανει πανω στο PCB το chip . Υπαρχει ειδικη διαδικασια δηλαδη ...

Πρεπει να εισαι ετοιμος να αναλαβεις και το ρισκο να χασεις και την εγγυηση σε τετοιου ειδους πειραματα . Κριμα ...

Όπα..γιατί με μπέρδεψες :p

Πώς λές ότι δεν ξανακολάνε όταν λές για το μηχάνημα με τον ζεστό αέρα?

Αυτό το "ειδικό" μηχάνημα υπάρχει στο ελλαδιστάν απ όσο ξέρω

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 12:19]

Όπα..γιατί με μπέρδεψες :p

Πώς λές ότι δεν ξανακολάνε όταν λές για το μηχάνημα με τον ζεστό αέρα?

Αυτό το "ειδικό" μηχάνημα υπάρχει στο ελλαδιστάν απ όσο ξέρω

Εχεις δικιο για το μπερδεμα ... Ηταν περασμενη η ωρα ... :rolleyes:

Αυτο που αναφερω συμβαινει στην κατασκευη των stick , οταν το PCB και οι μνημες ειναι καθαρες απο κολλησεις . Σε περιπτωση επισκευης , δεν εχω δει πως γινεται ...Το πιθανοτερο ειναι καινουριο τσιπ και καθαρισμα PCB ... και μετα κολλημα παλι με το ειδικο μηχανημα (Υποθετω) .

Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά νομίζω γίνεται και με το παλιό τσιπ απλά όπως είπες και σύ και στα 2 καλό κα8άρισμα και όποια άλλη προεργασία χρειάζεται

Αρχική απάντηση από HellhammeR

Βρε απο τη αρχή έπρεπε να ξαναβάλεις τις ψυκτρες της OCZ και να τα πήγαινες στο e-shop παίζοντας τον κινέζο, ας φώναζες και λίγο και θα σε δίνανε καινούργιες.:D

Να φώναζε κιόλας?Ωραία είναι να τους κράζουμε όταν φταίνε σε κάτι, αλλά σε αυτή τη περίπτωση, έπαιξε, έχασε μένει με την μια μνήμη.Εκτός και η OCZ του κάνει τπτ χάρη επειδή είναι καλή εταιρία.Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας...

Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 18:38]

Να φώναζε κιόλας?Ωραία είναι να τους κράζουμε όταν φταίνε σε κάτι, αλλά σε αυτή τη περίπτωση, έπαιξε, έχασε μένει με την μια μνήμη.Εκτός και η OCZ του κάνει τπτ χάρη επειδή είναι καλή εταιρία.Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας...

Εχει δικιο ο ergotelis .....

Νομιζεις οτι ειναι τοσο μλκες (καλα μη βαρατε :p )

Και ας πουμε οτι θα το ειχε παει πισω (και θα τα παιρνανε) θα το παιρνανε χαμπαρι μετα

Και την επομενη μερα πας εσυ (με το ιδιο μοδελο)

Και λες οτι δεν δουλευουν .....

Θα ειχαν αδικο αν δεν στης αλλαζανε ???

Αυτο το ρισκο εχει το χομπι μας......

Γιατι οταν μας κοροιδευει το e-shop κλαιμε την μοιρα μας και τους βριζουμε....

Αλλα να τους κοροιδεψουμε εμεις ειναι δικιο ???

I don't think so........

ΥΓ Δεν εχω κανενα συμφερον απο το e-shop :)

• 4 weeks later...

Τελικά και απο την OCZ είχα αρνητική απάντηση!

Anyway...

Μπορείτε να μου προτείνεται μνήμες στα 800 αλλά χωρίς να έχουν πάνω τα εν λόγω πλακάκια ψύξης? Tις μόνες που έχω βρεί είναι αυτές :

Transcend 1GB DDR2 DIMM PC2 6400-800 (JM)

Είναι όμως καλές?

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θές να βάλεις το νερό τις ΤΤ.

Είναι τόσο καλό?

Κατά την γνώμη μου, πάρε ένα ίδιο στικάκι, αμά βρείς, και βάλε και ένα 12αρι να τις χτυπάει αμα σου ζεσταίνονται.

Αρχική απάντηση από mech5107

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να θές να βάλεις το νερό τις ΤΤ.

Είναι τόσο καλό?

Κατά την γνώμη μου, πάρε ένα ίδιο στικάκι, αμά βρείς, και βάλε και ένα 12αρι να τις χτυπάει αμα σου ζεσταίνονται.

Απλά θέλω να αποφύγω το να βάλω πάνω απο τα τρία 12αρια ανεμιστήρια της υδρόψυξης!Είτε είναι για τις μνήμες είτε για τους σκληρούς είτε για την vga!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.