gkatsogr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2007 Αγόρασα το κιτάκι της OCZ PC2 6400 2x1GB Gold Edition XTC! Και έχω αγοράσει και την υδρόψυξη της Thermaltake για τις RAM! Το θέμα είναι πώς ξεκόλλησα το μαμα heat sink και φτιάχνω την πρώτη! Το αποτέλεσμα είναι αυτό: Πάω να φτιάξω και την δεύτερη ξυλώνοντας το μαμα heat sink και το αποτέλεσμα ήταν αυτό: Τις μνήμες τις είχα αγοράσει στις 25/01/2007 απο το E-Shop! Πάω λοιπόν για να δω τι μπορεί να γίνει και το αποτέλεσμα ήταν να μου πούν πώς δεν γίνεται να μπούν στην εγγύηση!!! Μα καλά είναι δυνατόν να ξεκολλάνε έτσι εύκολα τα chip? Kαι δεν είναι και η πρώτη φορά που κάνω τέτοια δουλειά!!! Τώρα έχω επικοινωνήσει με την OCZ και αναμένω! Απλά το πόσταρα για να μην την πατήσει και κάποιος άλλος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 πωπω ηττα φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αμαν !! Λυπαμαι πολυ φιλε :cry: Ελπιζω να παρεις την "καλη" απαντηση απο την OCZ (αν και δεν το βλεπω) :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 owned! Πραγματικά καλή τύχη....Νομίζω η αφαίρεση του hs βγάζει off την εγγύηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αφου το λεει πανω τους "Warranty void if removed" Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Εσύ στο e-shop πως τους τις πήγες, έτσι χύμα;Δεν τα επανατοποθέτησες και να τους πεις οτι απλά δεν δουλεύουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 Εσύ στο e-shop πως τους τις πήγες, έτσι χύμα; Δεν τα επανατοποθέτησες και να τους πεις οτι απλά δεν δουλεύουν; Μη νομίζεις όμως ότι αυτοί δε διαβάζουνε το φόρουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Υποτίθεται οτι θα τα πήγαινε πριν ποστάρει το πρόβλημά του...έτσι νομίζω θα έκανε και το παιδί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMPRO Φεβρουάριος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ καταστροφη..... τσακισε τους. μην ανησυχεισ παντως και εγω απο περιεργεια στραβωσα δυο athlon 3500+!! την πατησα καθωσ ηταν κρυο το pc και εβγαλα την σχεδον ενομενη ψυκτρα με τον επεξεργαστη για να την καθαρισω!!!!!αλλα και αυτοι δεν πανε πισω τα εχουνε κανει ολα υπερευπαθη!! τι να κανεισ ομωσ αυτα εχει το αθλημα!!!!! τωρα παρε μια ιδια αλλα την επομενη μακρυα απο ocz σου χρωστανε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 ολες οι μνημες τις αγορας που εχουν ΗΔΗ heatspeaders γραφουν το εν λογω κειμενακι. δεν το γραφουν αδικα και ναι τις εχουν κανει πολυ ευαισθητες ωστε εαν καποιος προσπαθησει το παραπανω να μεινουν μερικα τσιπακια στο χερι....... θελει πολυ μεγαλη προσοχη και συγκεκριμενη τακτικη για να βγουν οι ψυκτρες. οπως και να χει τετοια ωρα τετοια λογια. πηγαινε σε κανα φιλο που να κατεχει απο κολλητηρια με ψιλες μυτες μηπως μπορει να κανει κατι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 5, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Τί να κάνεις με κολλητήρι...μου φαίνεται αδύνατο να πετύχει...πως θα βάλει την κόλληση ανάμεσα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Φεβρουάριος 5, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Φιλε μου παρε βαθιες ανασες ....κανε λιγο ΧΑΛΑΟΥΑ γιατι μολις .....εχασες ενα kitακι 2Χ1GB OCZ PC2 6400. To μονο που σε θα σε παρηγορησει ειναι να "πιστεψεις" πως τις ΕΧΑΣΕΣ (κουφο μεν , αλλα......) . Πιστεψε με καπως χειροτερα ενιωθα τελευταιως με την αγορα μιας οθονης χωρις εγγυηση η οποια δουλεψε για 2 μερες στα χερια μου. ( Την οποια στο τελος την εκανα "κεφη" την στιγμη που εσκαγε απο τον 3ο οροφο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Φεβρουάριος 5, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Μόνο με πιστόλι θερμού αέρα αν γίνει κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 5, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Gabriel Μόνο με πιστόλι θερμού αέρα αν γίνει κάτι... H από Hipro αν έχει όρεξη.....Πάντως εγώ έχω ακόμη μια απορία, δε ξεκολλιούνται μια μια οι μεριές?Γιατί ξεκόλλησαν και οι 2 τότε?Δλδ γιατί τη ζημιά να τη κάνεις χειρότερη?Αν ξεκολλάνε τόσο εύκολα, εγώ θα την πετούσα μονομιάς, γιατί πιστεύω πως και τα άλλα μπορεί να έχουνε ξεκολλήσει, αλλά όχι τελείως. Η φτιάχνονται όλα από την αρχή ή πέταμα, το να επισκεάσεις τα 4 κυβάκια νομίζω πως δε θα τις κάνει να δουλέψουνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 23:22] Τί να κάνεις με κολλητήρι...μου φαίνεται αδύνατο να πετύχει...πως θα βάλει την κόλληση ανάμεσα; δεν κατεχω απο τετοια......υποθετω οτι μπορει να γινει η κολληση. εαν δεν μπορει τοτες ειτε μεσω της νομιμης οδου bye bye Rams ειτε logo καπακωμα με τις εργοστασιακες ψυκτρες και rma...... κριμα παντως..........οπως νιωθουν καποιοι οταν βλεπουν μια lamborghini να γινεται σιδερικα μετα απο τρακαρισμα ετσι και γω νιωθω αμα βλεπω τετοια ατυχηματα σε μνημες καρτες γραφικων κλπ κλπ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 5, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Εγώ δεν καταλαβαίνω πόσο μεγαλύτερη διαφορά θα έβλεπες με τα thermaltake από τα heatspider της OCZ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Από ότι είδα δεν έχει πάρει στο χέρι κανένα δίαυλο μαζί με το chip...Οπότε σε πρέσα ή κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει δουλειά...Edit:Το μόνο σίγουρα είναι ότι δεν προσπάθησες να τις βγάλεις σωστά και με υπομονή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 5, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από HellhammeR Εγώ δεν καταλαβαίνω πόσο μεγαλύτερη διαφορά θα έβλεπες με τα thermaltake από τα heatspider της OCZ;) Nεράκι είναι της ΤΤ.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 5, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 00:17] Από ότι είδα δεν έχει πάρει στο χέρι κανένα δίαυλο μαζί με το chip... Οπότε σε πρέσα ή κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει δουλειά... Edit: Το μόνο σίγουρα είναι ότι δεν προσπάθησες να τις βγάλεις σωστά και με υπομονή... Τι είπες? Στην πρέσα? Να χαρώ τη σοφία σου και τις γνώσεις σου μεγάλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 5, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Κατάντησε κουραστικό ρε παιδιά...δηλαδή όποτε θα μπαίνουμε για να βλέπουμε απαντήσεις πρέπει να βλέπουμε εσάς να τρώγεστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.