Jump to content

Τρελλες Θερμοκρασιες απο Pentium D 820+

kataraman

Recommended Posts

Λες να μην το έκανα?

Και στον ίδιο έστειλα pm αρχικά και τον παρακάλεσα να χαμηλώσει τους τόνους και αφού είδα ότι δεν γίνεται τίποτα, έστειλα 10 post στους moderators.

Xaxaxa...

Εγώ δεν έλαβα τπτ απ τους moderators Πάντως...σε σχέση με αυτά....

Edit

Αν θες θύμησε μ λίγο σε ποιο σημείο του πμ μου είπες να χαμηλώσω τους τόνους μου

• 2 weeks later...

Μαγκες πηρα και στο Πλαισιο τηλ απο εκει που τον πηρα δηλαδη και με βεβαιωσε ο τεχνικος(ο θεος να τον κανει....) οτι εκει δουλευει το CPU!!!

Εκεινη την ημερα ομως μου καηκε το τροφοδοτικο μου και αυτο γιατι ειναι για ενα πυρινα ενω επρεπε να βαλω για Dual Core τροφοδοτικο!!!Μαλον τραβηξε πολυ ρευμα το CPU και τα κακαροσε!!!Εβαλα ενα της Chieftec 550Watt με κανα 70αρι ευρο και επεσε λιγο η θερμοκρασια του CPU!!!Κουλο ε???

Idle δουλευει 45 βαθμους αλλα αποτι καταλαβα μαγκες η stock ψυκτρα ειναι για πεταμα και μαλον θα βαλω καμια της Zalman με κανα 40ευρο που εχει 180mm Fan και στροφες 1000-2000rpm μπας και ριξουμε κανα 4 με 5 βαθμους κατο το CPU!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.