Jump to content

Τρελλες Θερμοκρασιες απο Pentium D 820+

kataraman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προφατα αγορασα τον Intel Pentium D 820+ στα 2.8GHz 800fsb 2MB L2 Cache και τον τοποθετησα με την μαμα ψυκτρα στο Mobo της ASUS P5WDG2-WS και απο την ωρα που τον ανηξα ειδα τρελες τιμες!!!Ανεβαζει μεχρι και 69 βαθμους και δουλευει το FAN στις 3500RPM οταν παιζω games και το μυστηριο ειναι οτι δεν ανεβαζει ενα ενα βαθμο αλλα πεντε πεντε ανεβενουν οι βαθμοι!!!Idle δουλευει 50 βαθμους!!!Ξερει κανεις τι μπορει να παιζεται???

Το pc Μου εχει:

Intel Pentium D 820+

ASUS P5WDG2-WS

RAM 512 DDR2 στα 663MHz

VGA Ati Radeon X1650 PRO της GECUBE 256mb DDR3

Με τι προγραμμα βλεπεις την θερμοκρασια ???

Εισαι σιγουρος οτι η ψυκτρα παταει καλα ?

Αλλαξα 2 μαμα ψυκτρες της Intel και ξερω οτι σιγουρα παταει καλα!!!Με το Motherboard Monitor και με το ASUS PC Prob και απο το BIOS!!!

Δεν εχω πειραξει τιποτα απολυτος!!!!Ετσι οπως το εστησα δεν ανεβασα ουτε Hz παραπανω!!!Αυριο θα επειχηρησω να παω να παρω καλη θερμοαγωγιμη να κανω δοκιμη παλι!!!Τωρα που γραφω το pc εχει 2 ανοιχτα Lineage και ειναι στους 67 σταθερα και το FAN δουλευει στις 3515 RPM σταθερα εδω και μιση ωρα δεν εχει αλλαξει τιποτα!!!

αν δεν βάλεις δάκτυλο στην ψύκτρα...δεν πρόκειται να σιγουρευτείς....

Αν την στυγμή που λέει το asus probe 69 άμα πάς να ακουμπήσεις την ψύκτρα...θα ψιλο καείς...

Αν και αυτά τα cpu είχαν αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες...αλλα το καλοκαίρι τι θα γίνεται?....

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για λάθος ανάγνωση από τον αισθητήρα της μητρικής.

Αν αερίζεται το κουτί σου καλά, η ψύκτρα πατάει σωστά, βάζεις πάνω της το χέρι και δεν σε καίει τότε πάρε κάποιο panel με θερμόμετρο και παρακολούθα από εκεί τις θερμοκρασίες, έχω δει πολλές asus με προβλήματα στην ανάγνωση της θερμοκρασίας του επεξεργαστή.

Για να σου πω την αληθεια το κουτι ειναι γδυμενο τελειως αυτην την στιγμη περνει αερα απο παντου!!!Εχω πανελ αμα ειναι θα δοκημασω να το βαλω να δω τι παιζει!!!Καμια καλη ψυκτρα μεχρι 50 ευρο εχει κανεις καμια καλη προταση???

Μόλις έστησα ένα μηχάνημα με τον D805 στο asus p5b και έφαγα το google για να δω αν οι 52 βαθμοί idle ήταν φυσιολογικοί. Εβαλα και έβγαλα την ψύκτρα της intel 3 φορές. Τίποτα. Την τέταρτη φορά έβγαλα και τον επεξεργαστή και την ψύκτρα τα ξαναέβαλα και ω του θαύματος πλέον είμαι στους 42 idle. Δεν ξέρω τι έφταιγε αλλά ξέρω ότι οι 69 βαθμοί σου δεν είναι φυσιολογικοί...

μηπως και οι 42 ειναι πολυ εγω με εναν P D 945 στα 3,4 εχω idle 33-34-35 με stock ψυκτρα. για ελεγξε με καποιο ηλεκτρονικο θερμομετρο τις θερμοκρασιες γιατι μου φαινονται υψηλες.

:OT: να ρωτησω και εγω κατι ασχετο με core αλλα σχετικο με θερμοκρασια?????

εχω μια vga ATI(ΜΗ) X1900 XT ΣΤΑ 512 ΜΒ και το προβλημα ειναι οτι βαραει 60 θερμοκρασιες για την πλακα μηπως να ανυσηχησω η ειναι φυσιολογικη η θερμοκρασια.. αααα επισης πιοα θερμοκρασια θεωρειται max για τις vga?

sorry αν χαλασα λιγο το θεμα σου kataraman αλλα επειγεi :p

Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 16:53]

χερι εβαλες? η ψυκτρα με 69 σε load θα πρεπει να καιει

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 17:02]

αν δεν βάλεις δάκτυλο στην ψύκτρα...δεν πρόκειται να σιγουρευτείς....

Αν την στυγμή που λέει το asus probe 69 άμα πάς να ακουμπήσεις την ψύκτρα...θα ψιλο καείς...

Αν και αυτά τα cpu είχαν αρκετά ανεβασμένες θερμοκρασίες...αλλα το καλοκαίρι τι θα γίνεται?....

Quiz

Βρείτε τις διαφορές. :p

Καλά τότε να το γράψω κι εγώ για τρίτη φορά να βάλει το δάκτυλο πάνω στον επεξεργαστή.

Πρόσθεσε κάτι με το ποστ του ο ΑΝ7 OverClocker ή γράφει τα ίδια με σένα?

Αρχική απάντηση από mariosalice

Quiz

Βρείτε τις διαφορές. :p

Αρχική απάντηση από mariosalice

Καλά τότε να το γράψω κι εγώ για τρίτη φορά να βάλει το δάκτυλο πάνω στον επεξεργαστή.

Πρόσθεσε κάτι με το ποστ του ο ΑΝ7 OverClocker ή γράφει τα ίδια με σένα?

Βοηθάνε σε κάτι αυτά τα ποστ στο θέμα αυτό?

Ποπο.......:slap::fist: Φιλε εχεις καταντησει κουραστηκος εχω μονο σε μενα αλλα πιθανοτατα και σε ολη την κοινοτητα.Μηπως πρεπει να βαλειςμια τελεια?Αν εχεις καπιο προβλημα στειλε αυτο σε πμ στον AN7 η akoμα εν αναγκη και σε καμιον moderator...Οχι μεσο των thread...

Μεγαλοι ανθρωποι ειστε και οι δυο δεν ειστε παιδακια που θα τα παρει η δασκαλα απο το χερι....

Φιλικα παντα....:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.