gns Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2007 Παιδια γεια σας, θα ηθελα τη βοηθεια σας Το pc μου σε καποιες περιπτωσεις σβεινει και ξανα ανοιγει μονο του αλλα δεν κανει restart κανονικα. Γι' αυτο το προβλημα νομιζω πως φταιει καποιο spyware ή trojan που υπαρχει στο pc μου γιατι οποτε ανοιγω τον ΙΕ 7 ή ανοιγω αλλη σελιδα μου βγαζει διαφημισεις.Το θεμα ειναι οτι οτι και αν δοκιμασα για να το εντοπισω δεν βρισκει τιποτα.Σκαναρο με nod32, Ad-aware, Spybot firewall δεν εχω.Γι' αυτο θα ηθελα μια γνωμη πως θα εντοπισω αυτη τη μαμ@κια γιατι μου σπαει τα νευρα περιττο να σας πω πως δοκιμασα τους διαφορους τροπους που εχουν συζητηθει στο forum και επισης οτι το φορματ δεν ειναι λυση.Thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlitofj Φεβρουάριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Εκανες δλδ format και το προβλημα σου δε λυθηκε ή απλως δε θες να κανεις format?Καθε ποτε στο κανει και σε ποιες περιπτωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Φεβρουάριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Κατέβασε την τριαλ εκδοση του webroot spy sweeper Επίσης υπάρχουν το ewido και το windows defender της ΜιcrosoftΤελος δοκίμασε να καθαρίσεις την registry. Δες το regcleanhttp://www.download.com/RegClean/3000-2250_4-881470.htmlη αν θες κάτι σε trial τα Ace Utilitieshttp://www.acelogix.com/download.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Φεβρουάριος 5, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Δεν εχω κανει φορματ και δεν θελω να κανω Μου το κανει οταν ειναι ανοικτος ο ΙΕ και οποτε αλλαζω σελιδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 firefox:D opera:D IE7:( ..........πανε σε ασφαλή λειτουργία και κανε scan...ενα ενα καθε προγραμμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.