Alejandro Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2007 Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι θύρες USB του υπολογιστή μου δεν αναγνωρίζουν ούτε τη φωτογραφική μηχανή, ούτε το card reader ούτε και διάφορα USB sticks που έχω δοκιμάσει, παρα μόνο ένα παλιό stickακι, το οποίο λειτουργεί μια χαρά. Στο παρελθόν όλα (φωτογραφική μηχανή, το card reader, κλπ) λειτουργούσαν κανονικά αλλά τελευταία μου βγάζει μήνυμα ''’γνωστη συσκευή USB...''. Το παράδοξο είναι οτι το παλιό stickακι το ''βλέπει'' κανονικά...Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 παρομοιο προβλημα εχω καποιες φορες με usb συσκευη οταν εχει μισοτελειωμενες μπαταριες...δοκιμασε να βαλεις ολοφρεσκες μπαταριες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Φεβρουάριος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Μπαταρίες σε memory stick, card reader; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Φεβρουάριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Το πιο σιγουρο ειναι να εχουν χαθει οι drivers μεσα απο το συστημα.Το εχεις ψαξει καθολου αυτο το ενδεχομενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Φεβρουάριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Alejandro Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι θύρες USB του υπολογιστή μου δεν αναγνωρίζουν ούτε τη φωτογραφική μηχανή, ούτε το card reader ούτε και διάφορα USB sticks που έχω δοκιμάσει, παρα μόνο ένα παλιό stickακι, το οποίο λειτουργεί μια χαρά. Στο παρελθόν όλα (φωτογραφική μηχανή, το card reader, κλπ) λειτουργούσαν κανονικά αλλά τελευταία μου βγάζει μήνυμα ''’γνωστη συσκευή USB...''. Το παράδοξο είναι οτι το παλιό stickακι το ''βλέπει'' κανονικά...Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ρίξε μια ματιά, εάν ο υπολογιστής σου είναι γειωμένος σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Εγω θα σου ελεγα να ξανα περασεις τους drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Φεβρουάριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 κατεβασε και τους τελευταιους οδηγους της μητρικης σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alejandro Φεβρουάριος 6, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Μάλλον ηταν η γείωση το πρόβλημα γιατί χθές που τον ανέβασα επάνω στο γραφείο, για να τον αποσυνδέσω και να τον πάω στον τεχνικό, έκανα μια δοκιμή και όλα (card reader, scanner, φωτογραφική κλπ) λειτουργούσαν κανονικά..!Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.