Jump to content

Νερακι απο multirama...

carlitofj

Recommended Posts

εγω οταν πρωτοεστησα την υδροψυξη την εστεισα στο socket 754 ηταν ενα κιτ της ασετεκ με εφαρμοστα ρακορ αρα δεν ηταν κατι τρομερο. μετα με καινουριο hardware dfi 939(ακομα αυτην εχω) εστησα custom. μια φορα ειχα προβλημα οταν την ειχα ξεστησει για καθαρισμα και μετα απο απροσεξια δεν ειχα βαλει καλα το σφικτιρακι στο block και εσταξε πανω στο m/b k gpu. τα ξηλωσα προσεχτικα τα στεγνωσα με πιστολακι αρκετη ωρα και ολα οκ. απο τοτε δουλευουν απροβληματιστα.

γενικα, αν εισαι προσεκτικος και ΟΧΙ βιαστικος δεν θα εχεις κανενα προβλημα. εγω δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα ιδιαιτερα που εστησα custom ( το ασετεκ δεν το μετραω δεν ειναι υδροψυξη. :p ) αλλα αν μπορει να σε βοηθησει καποιος ποιο εμπειρος τοτε ειναι πολυ καλυτερα.

Οπωσδήποτε θέλει προσοχή...αλλά δεν είναι και τραγικά τα πράγματα.

Ενα καλό μέτρο ασφαλείας είναι να στήσεις την υδροψυξη και να την δουλέψεις μόνη της χωρίς να ανάψεις το hardware δίνοντας ρεύμα μόνο στην αντλία.Εαν έχει διαρροή δεν τρέχει τίποτα. Πιστολάκι σεσουάρ και πάμε παρακάτω... :)

Και εγώ σκέφτομαι για υδρόψυξη... Τώρα που το λέτε... Και από ό,τι κατάλαβα καλύτερα custom... Θα ζητήσω από κάποιον που ξέρει βοήθεια όταν είναι...

Αλλά επειδή θα πρέπει να δώσω 100+ ευρώ (σωστά?) θα το αναβάλλω για καλοκαίρι μεριά... Τότε οι αεροψύκτρες μου δεν νομίζω να αντεπεξέρχονται...

Αρχική απάντηση από xrist22

Οπωσδήποτε θέλει προσοχή...αλλά δεν είναι και τραγικά τα πράγματα.

Ενα καλό μέτρο ασφαλείας είναι να στήσεις την υδροψυξη και να την δουλέψεις μόνη της χωρίς να ανάψεις το hardware δίνοντας ρεύμα μόνο στην αντλία.Εαν έχει διαρροή δεν τρέχει τίποτα. Πιστολάκι σεσουάρ και πάμε παρακάτω... :)

Συμφωνώ!!!Κι εγώ αυτό κάνω!!!

Anthis ξεκίνα να μαζεύεις τα υλικά 1 μήνα πριν το καλοκαίρι.Πάνω κάτω τόσο θα σε πάρει να την φτιάξεις.Μην το βιαστείς θέλει 1 μέρα να την τρέξεις εκτός υπολογιστή και όχι μόνο κάτι ώρες.Εμένα μου έβγαλε διαρροή περίπου στις 15 ώρες. (μια σταγόνα)

ρε παιδια εδω καιγονται αλλα πραγματα που δεν εχουν σχεση με το νερο ειτε απο απροσεξια ειτε απο μη σωστη κατανοηση των οδηγιων. γενικα ολα εχουν μικρο ρισκο. το βασικοτερο ειναι να το κανεις μονος σου και αν κολλησεις καπου στις οδηγιες τοτε ζητα βοηθεια. στο κατω κατω χαλασε το και μονος σου. οσοι δεν χαλασαν δεν εμαθαν

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 00:28]

να αντεπεξέρχονται σε τι?

Απλά εννοώ ότι θα ανεβάινουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, λόγω του υπερχρονισμού που έχω κάνει... Δεν έχω καμμία όρεξη να κάψω κάτι...

Αρχική απάντηση από anthis [Σήμερα, στις 15:35]

Απλά εννοώ ότι θα ανεβάινουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, λόγω του υπερχρονισμού που έχω κάνει... Δεν έχω καμμία όρεξη να κάψω κάτι...

οκ

Το σύστημά μου είναι στην υπογραφή μου... Ποια κομμάτια θα μου προτείνατε για υδρόψυξη? Όσο πιο φτηνά/καλά γίνεται... Όχι υπερβολές, αλλά να έχει καλή απόδοση.. Καταλαβαίνετε... Σταδιακά θα αγοράσω τα κομμάτια και καλοκαίρι μεριά θα τα βάλω σε λειτουργία...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.