Jump to content

Νερακι απο multirama...

carlitofj

Recommended Posts

Πηρα και εγω αποφαση να ασχοληθω με το νερακι αφου πλεον ο αερας με εχει κουρασει:p!Δν αντεχω αλλο αυτον τον σπαστικο θορυβο και ειπα να ησυχασω λιγο μειωνοντας ταυτοχρονα και τις θερμοκρασιες!

Αυτο που θελω απο εσας ειναι να μου προτεινετε ποια κομματια πρεπει να παρω απο το multirama για να φτιαξω μια ολοκληρωμενη υδροψυξη για gpu και cpu μια και δν εχω ιδεα απο αυτα.

Εχω σκοπο να δωσω 150-200 αλλα οσο φθηνοτερα τοσο καλυτερα!

EDIT: cpu pentium d930, gpu 7900gt

Συμφωνώ με το Voudas.

’λλωστε τα παιδιά στο Μ, ώς επί το πλείστον, τα ίδια πράγματα έχουν κι όσο να είναι, αφού δεν έχεις εμπειρία, καλύτερα να έχεις τα παιδιά που είναι δίπλα σου για βοήθεια.

Κοιτα το multirama ειναι μεγαλο-ακριβο μαγαζι.Καλυτερα να πας μια βολτα στους συνforumιτες να σου πουν και καμια ιδεα.Με 150 ευρω κανεις ενα καλο w/c Αλλα με 200 κανεις ενα τελειο.

Oc κανεις ??(εχεις σκοπο να κανεις??

Καλο ειναι το νερακι ...αλλα εισαι οντως ετοιμος να βαλεις??

Για ενα αρχαριο-μετριο χρηστη (ως προς τις αναγκες αυτα) θεωρω μια πχ scythe infinity/Noctua 12 καλη λυση για cpu..και ζαλμα 700cu ή κατι αντιστοιχο καλη λυση για την gpu.

Με λιγοτερο απο 100€ εχεις ξενοιασει...(σιγουρα απο cpu και πολυ σιγουρα αν δεν κανεις oc)

Aν εισαι ετοιμος-ψημενος για νερακι....voudas way..:p

Έχω ακούσει πολλούς όμως που έχουν κάψει πολύ ακριβό ολοκαίνουριο υλικό με υδρόψυξη... 8800GTX ας πούμε... Ή ένας άλλος χρήστης του forum που άλλαξε κουτί και δεν έσφιξε σωστά κάτι συνδέσεις και έσταξε και του έκαψε mobo και cpu...

H υδρόψυξη θέλει προσοχή. Όχι τσαπατοσυλιές, όχι προχειρότητες κι αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, ρώτα και μην κάνεις πειράματα.

Το να σου καεί κάτι, συνήθως είναι το λιγότερο, αφού σπάνια φαίνεται από τι κάηκε κι αν είναι στην εγγύηση, αλλάζει. Απλά θα μείνεις λίγο καιρό χωρίς αυτό, συν τη βαβούρα του βάλε/βγάλε.

Σε περίπτωση που ζητήσεις από τα παιδιά να στο στήσουν, θα δεις πως γίνεται σωστά μια δουλειά, οπότε θα χρειαστεί να αναμιχθείς μόνο στη συντήρηση.

Αν το κάνεις μόνος σου, εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί να σε βοηθήσουν. Βασικός κανόνας! Ποτέ δεν τη στήνεις μέσα στο κουτί! Πάντα έξω, τη δοκιμάζεις 30-60 λεπτά για διαρροές, και αν είναι όλα καλά την τοποθετείς με προσοχή, ώστε να μην ξεβιδωθεί/χαλαρώσει τίποτα.

Ρε παίδιά...τα κάνετε τραγικά χωρίς λόγος...πολύς ντόρος για το τίποτα...

Έχουν κάνει μπάνιο εμένα vga k mobo από υδρόψυξη...και όλα δουλεύουν τέλεια ακόμα

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 15:04]

H υδρόψυξη θέλει προσοχή. Όχι τσαπατοσυλιές, όχι προχειρότητες κι αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, ρώτα και μην κάνεις πειράματα.

Το να σου καεί κάτι, συνήθως είναι το λιγότερο, αφού σπάνια φαίνεται από τι κάηκε κι αν είναι στην εγγύηση, αλλάζει. Απλά θα μείνεις λίγο καιρό χωρίς αυτό, συν τη βαβούρα του βάλε/βγάλε.

Σε περίπτωση που ζητήσεις από τα παιδιά να στο στήσουν, θα δεις πως γίνεται σωστά μια δουλειά, οπότε θα χρειαστεί να αναμιχθείς μόνο στη συντήρηση.

Αν το κάνεις μόνος σου, εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί να σε βοηθήσουν. Βασικός κανόνας! Ποτέ δεν τη στήνεις μέσα στο κουτί! Πάντα έξω, τη δοκιμάζεις 30-60 λεπτά για διαρροές, και αν είναι όλα καλά την τοποθετείς με προσοχή, ώστε να μην ξεβιδωθεί/χαλαρώσει τίποτα.

Δν εχω σκοπο να τη στησω μονος μου.Θα ζητησω απο τα παιδια να το κανουν γιατι οπως ανεφερα και παραπανω ειμαι ασχετος σε αυτο το θεμα!

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Ρε παίδιά...τα κάνετε τραγικά χωρίς λόγος...πολύς ντόρος για το τίποτα...

Έχουν κάνει μπάνιο εμένα vga k mobo από υδρόψυξη...και όλα δουλεύουν τέλεια ακόμα

Kι εμένα έκανε μια μητρική που ήταν και κλειστή και δε δούλεψε για 3-4 μέρες, οπότε και είχε στεγνώσει καλά, και δεν ξαναδούλεψε ποτέ...

Δεν είναι στατιστική, ούτε συμβουλή ασφαλείας το "εμένα ποτέ..." Γιατί αν μετά την πάθει και το κάψει, δεν θα του τα πληρώσεις εσύ, σωστά? ;)

Βρε...

Δεν είπα οτι επειδή δεν μ έχει συμβεί δεν ισχύει κι όλας ή ότι δεν θα συμβεί σε κανέναν επειδή δεν συνέβει σε μένα ;)

Τυχερά είναι αυτά....

Φυσικά και καλό είναι να μην του στάξει τπτ...αλλά τον αγχώνετε από τώρα χωρίς λόγο...

Δεν το έθεσα σαν συμβουλή ασφαλείας...απλά ήθελα να συμφωνήσω με τον Vouda...

Ενταξει το θεμα δεν ειναι εμενα μου καηκε και εμενα οχι........αλλα οτι ενας αρχαριος στο θεμα της υδροψυξης θα πρεπει να βοηθειθει απο καποιους εμπειρους και γνωστες του θεματος.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.