Jump to content

big water 745

πχ2

Recommended Posts

Γεια σας παιδια

1)Εβαλα στον υπολογιστη μου το big water 745 και θελω να ρωτησω αν μπορω και πως

θα ρυθμισω τα βεντιλατερ να δουλευουν στην θερμοκρασια που θελω

2)Δουλευω το συστημα(big water)εχοντας ξεσυνδεση τα βεντιλατερ και η θερμοκρασια του cpu ειναι απο 16 εως 26 αναλογα με το τι κανω ειναι φυσιολογικο αυτο?

3)Επιδη δεν φαινεται η ροη του νερου υπαρχει κατι για να βλεπω οτι γινεται η κυκλοφορια του νερου?

ευχαριστω

Καλορίζικο!!

Στην υδρόψυξη η καλύτερη θερμοκρασία (θεωρητικά στην πράξη δεν γίνεται) που μπορείς να επιτύχεις είναι αυτή του δωματίου.Συνεπώς το 16 είναι λίγο περίεργο ,εκτος αν έχεις το pc στο μπαλκόνι :D

Τι υπολογιστή έχεις?

Την ροή θέλεις να την βλέπεις για εμφανισιακούς ή πρακτικούς λόγους?

τον υπολογιστη τον εχω στο σπιτι και λεω απο 16 μεχρι 24 αναλογα με τι εργασια κανω

αυτο με δειχνη το προγραμα που εχω απο την μητρικη dfi

οχι για εμφανισιακούς αλλα για να ξερω οτι δουλευει η αντλια

για τα βεντιλατερ υπαρχει κατι σαν θερμοστατης να μπορω να ρυθμισω ποτε

θα ανοιγουν ?

ευχαριστω για τον χρονο σας

Αρχική απάντηση από πχ2

τον υπολογιστη τον εχω στο σπιτι και λεω απο 16 μεχρι 24 αναλογα με τι εργασια κανω

αυτο με δειχνη το προγραμα που εχω απο την μητρικη dfi

οχι για εμφανισιακούς αλλα για να ξερω οτι δουλευει η αντλια

για τα βεντιλατερ υπαρχει κατι σαν θερμοστατης να μπορω να ρυθμισω ποτε

θα ανοιγουν ?

ευχαριστω για τον χρονο σας

Να μαντέψω πως έχεις την expert?

Εννοώ η DFI που έχεις είναι η έκδοση expert? Αν ναι, αυτή βγάζει τουλάχιστον 10 βαθμούς κάτω. Εν ολίγοις, αν πέφτω έξω πιο μόμπο έχεις.Οι θερμοκρασίες σου είναι λάθος, εκτός και αν τον έχες έξω στο μπαλκόνι.

Αρχική απάντηση από πχ2

δεν με ειπες αν ξερεις κατι για τον ελεχο των βεντιλατερ

Γράφει dfi lanparty,αλλά μπορεί να είναι η έκδοση expert. Τι εννοείς όταν λες βεντιλατέρ?Είμαι λίγο άσχετος με την ορολογία, υποθέτω από το ventilation=ψύξη δλδ το ψυγείο? :S

βεντιλατερ ειναι ο αμεμιστηρας

και οπως στα αυτοκινητα εχει εναν διακοπτη που δινει εντολη (την φουσκα)να δουλεψει ο ανεμιστηρας ρωταω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο για το pc

Για μένα αυτό που είναι το πιο σωστό και έχω κάνει είναι να βαλεις το speedfan να σου κλείνει το pc σε ορισμένη θερμοκρασία.Γιατί αν χαλάσει η αντλία σιγά μην προλάβεις να κάνεις κάτι...δεν θα σε σώσει η ένδειξη το προπελάκι που δεν θα γυρίζει..;)

Ναι με το πρόγραμμα speedfan έχει επιλογή να κάνεις execute στην θερμοκρασία που του ορίζεις ένα αρχειο της επιλογής σου.

Εσύ θα φτιάξεις ένα shortcut με target shutdown.exe -s

Δες εδώ :

http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=331

αντί για -r θα βάλλεις -s

Αφού το κάνεις αυτό βάλε μια χαμηλή θερμοκρασία (όχι τόσο χαμηλή ώστε το pc να κλείνει όταν δουλεύει η αντλία) στο speedfan και κλείσε την αντλία και δοκίμασε οτι όντως κλείνει το pc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.