Jump to content

forums με rapidshare

ang3l

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήρα την αφορμή απ' αυτό το thread http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15638 που μιλάει για torrents. Αναζητώ forums μέσω των οποίων διακινούνται links του rapidshare με πολύ πράμα ;)

Δεν αναφέρω παραδείγματα επειδή δεν ξέρω ακόμα αν είναι σύμφωνο με τους κανόνες του forum αυτό που ζητάω. Αν είναι παράνομο ζητάω προκαταβολικά συγνώμη.

Φυσικά είναι μη νόμιμα, όπως και το περιεχόμενο των torrent sites άλλωστε.. Αν δεν επιτρέπεται η ανακοίνωσή τους δημοσίως θα μ' ενδιέφερε η επικοινωνία μέσω πμ!

Προς το παρών έχω μόνο 3 σελίδες, δεν είναι αξιόλογη λίστα ακόμα :p

Δεν εχεις ανάγκη απο λίστες οταν υπάρχει το google. :)

Το αρχειο που ψάχνεις + την λέξη του hostsite απο διπλα [rapid , usendit , megaupload klp ] και το βρίσκεις,

Έχει κι αυτό το μαύρο φόντο που στην κυριολεξία σου βγαίνουν τα μάτια :p

Λοιπόν έχω μαζέψει σ' ένα txt όσες σελίδες έχω μέχρι τώρα για όποιον ζητάει πμ να τις έχει απευθείας ;)

Αν έχουν συμπληρωθεί πολλές παραπάνω από αυτές που σου έστειλα στείλε κι από δω κανά pm..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.