Jumex Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Πραγματικα δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους threads... επειδη ομως κοντευω να σκασω ...ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ...Κ@ΛΟΓΑΥΡΟΙ μια ζωη εχετε 12 παιχτες μεσα στο γηπεδο.11 ποδοσφαιριστες και το κορακι σας. μια ζωη τα ιδια.γκολ με οφσαιντ ,2 πεναλτυ που δεν δινονται ,παιχτες που πεφτουν με το φυσιμα...ειστε αισχος.καταρα του Ελληνικου ποδοσφαιρου. νισαφι πια!καποιος να τους πυροβολησει :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 ROFL. Ξύδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Φεβρουάριος 4, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Shaman [Σήμερα, στις 21:46] ROFL. Ξύδι. να'το πρωτο Τσουκαλακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 ρε γμτ μη γινεστε γραφικοί... *Το πρώτο πεναλτυ που ζητήσατε, ούτε ο ολυμπιακος δε θα το έπαιρνε*Ο τσιρίλος πόσες κάρτες γλύτωσε; Να σε απαντήσω εγώ: 2 (μια στο κλάδεμα του μικρού μαστίγιο, και μια στον Τζόρτζεβιτς)*Ο Παπασταθόπουλος, πόσες κάρτες γλύτωσε; Να σε ξαναβγάλω από τη δύσκολη θέση: 3 (2 εκ των οποίων επειδή χτυπησε την μπάλα κάτω αντιδρώντας σε σφύριγμα του διαιτητή)*Το αυτογκολ του Κωνσταντίνου δεν έπρεπε να μετρήσει γτ ειχε γίνει φάουλ από τον Παπασταθόπουλο, σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού (αγκώνας στο πρόσωπο)*Η αποβολή του Ζε-βλάκωφ ήταν περα για πέρα υπερβολικήκαι μπορώ να σου βρω περισσότερες φορές που ο διαιτητής έπαιξε ΑΕΚ, παρά Ολυμπιακό. Καλύτερο θα ήταν να ψάξετε να δειτε που είχε λάθη η ομάδα ΣΑΣ, παρά να κοιτάτε πως θα κατηγορίσετε τον αντίπαλο ότι τον βοηθάει η διαιτησίαΥΓ ΔΕΝ ειμαι Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός, ούτε υποστηρίζω κάποια ελληνική ομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Φεβρουάριος 4, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 22:03] ΥΓ ΔΕΝ ειμαι Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός, ούτε υποστηρίζω κάποια ελληνική ομάδα Το παραπανω που ειπες ειναι ολα τα λεφτα!!anyway.. 2 ολοκαθαρα πεναλτυ δεν τα ειδες??..ο ορισμος ηταν φιλε μου..το οφσαιντ δεν το ειδες ουτε αυτο?ο τζορτζεβιτς ποσες μα ποσες φορες επεσε κατω απο τον..ανεμο??...και οσον αφορα στο Tσιριλο.ειναι αγγελουδι μπροστα στον Ανατολακη τον ξυλοκοπο.. αντε και του χρονου με μαυρες φανελες & σορτσακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 αν θες με πιστεύεις ότι δεν υποστηρίζω καμία ελληνική ομάδα. Έχω να σου αποδείξω ότι έχω πάει και σε αγώνα Ολυμπιακού (προπερσι τα Χριστουγεννα με την Κέρκυρα, επειδή τα λεφτά θα πήγαιναν για φιλανθρωπικούς σκοπούς), και σε αγώνα του Παναθηναϊκού (θα πήγαινε Ολυμπιακός να υποστηρίξει τον Παναθηναϊκό?), και της ΑΕΚ όταν δεν ειχε λύσει το οικονομικό της, και το γήπεδο ήταν άδειο. Μόνο στην Εθνική πάω επειδή την υποστηρίζω. Ο μόνος σύλλογος που υποστηρίζω είναι το FC Barcelona. Τώρα βγάλε τα γυαλια του ελληνα οπαδού, και δες ότι και οι δύο ομάδες ευνοήθηκαν-αδικήθηκαν το ίδιο από το διαιτητή Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 το αυτογκολ του "τελειωνω την καριερα μου κι ακομα δεν ξερω να κανω εξοδους" ηταν πραγματικη μαγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Εϊστε και οι δύο αχαρακτήριστοι....Βασικά βρήκα χαρακτηρισμό αλλά δεν επιτρέπεται να τον γράψω....ΡΕ ασχολείστε με το Ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα; Νομίζετε θα έχετε και 2η ζωή για να αναπληρώσετε τον χρόνο που χάνετε σε ********; 'Αιντε μπας και σωθεί κανείς από αυτήν την αρρώστια. Δεν κοιτάτε τη έγινε στην ΙΤΑΛΙΑ που τα ακύρωσαν όλα λόγω "βαρβαροτήτων"! Εδώ τόσες φορές έγιναν χειρότερα (και θάνατοι ακόμα) και δεν ιδρώνει το αυτι κανενός.....Δώστε Superleaque - Fame story - Καλημέρα Ζωή - και Fort Boyard στην μάζα.......ALL THE MONEY.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από SnipsΝομίζετε θα έχετε και 2η ζωή για να αναπληρώσετε τον χρόνο που χάνετε σε ********; :rofl: εχεις δίκιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 4, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Ρίξτε μια ματιά στο κείμενο και πειτε μου ποιο πρωτάθλημα σας ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ εκτός από το ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΕΕΕΕΕΕ??? ΠΟΙΟ????http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6330009.stm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Φεβρουάριος 4, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 23:28] Εϊστε και οι δύο αχαρακτήριστοι....Βασικά βρήκα χαρακτηρισμό αλλά δεν επιτρέπεται να τον γράψω....ΡΕ ασχολείστε με το Ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα; Νομίζετε θα έχετε και 2η ζωή για να αναπληρώσετε τον χρόνο που χάνετε σε ********; 'Αιντε μπας και σωθεί κανείς από αυτήν την αρρώστια. Δεν κοιτάτε τη έγινε στην ΙΤΑΛΙΑ που τα ακύρωσαν όλα λόγω "βαρβαροτήτων"! Εδώ τόσες φορές έγιναν χειρότερα (και θάνατοι ακόμα) και δεν ιδρώνει το αυτι κανενός.....Δώστε Superleaque - Fame story - Καλημέρα Ζωή - και Fort Boyard στην μάζα.......ALL THE MONEY.. ρε ΄συ δεν ειναι το θεμα μας η ποιοτητα του ελληνικου ποδοσφαιρου...ουτε το αν η πλειοψηφεια του λαου ειναι φραπομπαλοfamestoroπαιδα*...Το θεμα ειναι τα επιστρατευμενα κορακια του θειου Σωκρατη ,που πηγαινουν το αθλημα πισω γ@μοντας οποιαδηποτε ομαδα τολμησει να αντισταθει στον ολυμπιακο..καθε χρονο τα ιδια..θα μου πεις δεν βαρεθηκες??..ελα ντε..ισως ηρθε καιρος να ασχοληθω με κατι αλλο.παω να φτιαξω κανενα παζλ.greekipedia: φραπομπαλοfamestoroπαιδο (το) ουσιαστικο --> ατομο χαμηλου μορφωτικου επιπεδου που πινει ασταματητα φραπεδιες ,διαβαζει ''πρωταθλητη'' και maxim,ακουει μονο Ελληνικα λαικα ασματα ,γραφει παντως ειδους realitoεκπομπες στο video και βλεπει ανελλιπως την εκπομπη θυρα 7 για να μαθαινει τα νεα της αγαπημενης του ομαδας:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 4, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από JumexΤο θεμα ειναι τα επιστρατευμενα κορακια του θειου Σωκρατη ,που πηγαινουν το αθλημα πισω γ@μοντας οποιαδηποτε ομαδα τολμησει να αντισταθει στον ολυμπιακο.. τα του καίσαρος τω καίσαρι.αφού ασχολείσαι και γεμίζεις το γήπεδο σαν τους γαύρους που τους πετάς το ψωμί στη θάλασσα και τρέχουν, καλά να πάθεις.όταν αντικαθιστάς την ουσία με την παραίσθηση.αν αισθάνεσαι ωραία / άσχημα / αηδία κλπ. είναι όλα μέσα στο παιχνίδι, και το παιχνίδι λέγεται ψυχολογία της μάζας. πορώνεσαι με μια ομάδα, ένα κόμμα, αδιαφορώντας για την πραγματικότητα κοιτάζοντας επίμονα το δέντρο, προσπαθώντας να βρεις το δάσος."Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις."Κ.Π. Καβάφης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 4, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris"Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις."Κ.Π. Καβάφης. Μας τα λένε απο καιρό οι άνθρωποι! Αλλά εμείς....εις χειμερίαν νάρκην... επιμένουμε στην παραίσθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 4, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 το fort boyard τι εχει ? παντως ο αγωνας ηταν παρωδια , αλλα δεν με εξεπληξε- μια απο τα ιδια. που ειναι ο crhis2004 οταν τον χρειαζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 4, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka το fort boyard τι εχει ? ΩΧ....γράψε λαθος.....Super Deal ήθελα να γράψω.....ΜΕ μπέρδεψε ο Φερεντίνος... (δεν λέω καλό σαν παιχνίδι) αλλά έχει γίνει και αυτό το όνειρο όλλων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 το αυτογκολ του "τελειωνω την καριερα μου κι ακομα δεν ξερω να κανω εξοδους" ηταν πραγματικη μαγεία. Παρατηρώ μία εμμονή με τον Mr. Folie-Folie Να ήταν και η μόνη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 5, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Εγω γιαυτο επαψα να ασχολουμε..Ουτε καν με ενδιαφερει τι κανει ο Παναθηναικος ουτε η Αεκ ουτε ο Ολυμπιακος..Σιγα μη χαλαω την ζαχαριενα μου για το αν ηταν πεναλτυ η οχι...Αντε απο δω ρε..Μονες φορες που παρακολουθω ποδοσφαιρο ειναι σε κανα world cup h euro..Για να δω πως πηγαινει η Ελλαδαρα μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Φεβρουάριος 5, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Ακομα με ομαδες Γ κατηγοριας ασχολειστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 5, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 φετος, πουθενα στην Ευρωπη δεν παίζεται ποδόσφαιρο της προκοπής, ρε γμτ... Ούτε στο Ch. L. δεν ειδαμε ωραία μπαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 5, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Τελικά μόνο στο SUBBUTEO κάτι γίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.