JohnG85 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Καλησπέρα σε όλους ! Κατευθείαν στο ψητό...Εχω ένα mdf/mds αρχείο και θέλω να του προσθέσω μερικά αρχεία ακόμα πριν το γράψω σε ένα δισκάκι. Γνωρίζει κάποιος πως το κάνω αυτό ? Με alchohol και ISO Buster που δοκίμασα δεν τα κατάφερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Φεβρουάριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Δοκιμασε με ULTRAISO Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbound Φεβρουάριος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Ή αλλιώς το poweriso, κάτι περίεργα αρχεία που είχα με αυτό έκανα τη δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Φεβρουάριος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 POwerISO και απο μενα.... ή και MagicISO...www.magiciso.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Φεβρουάριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Εγινε η δουλειά! Α! είχα ξεχάσει να αναφέρω ότι το magicISO δεν επεξεργάζεται mdf/mds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.