Jump to content

ILYAMA 17'' E431S 50e????

Snips

Recommended Posts

πηγα σημερα πρωι πρωι πλαισιο πατρας να παρω τον 4300 κ ρωτησα ..κοιταξα στο site μαζι με τον πωλητη κ ειδαμε οτι την ειχαν βγαλει..μου ειπε οτι η συγκεκριμενη ειχε 150 κ οχι 50 και προφανως προκειται για λαθος.ε, λογικα καπου μεσα στη μερα θα λαβουμε κ το σχετικο e-mail οπου θα λεει:"sorry my bad"

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν σε επικοινωνία με το Πλαίσιο (με πήρε μια κοπέλα) μου έιπε οτι το προιον είναι κατεργημένο εδώ και 2 χρόνια και δεν ξέρουν πως εμφανίστηκε στο site αυτή η προσφορά...

Τα σχόλια δικά σας...

Αρχική απάντηση από dubber [Χθες, στις 23:40]

Θα σας πάρουν για να σας πουν ότι το προϊόν εξαντλήθηκε και ότι η νέα παραλαβή θα έχει 150.

Εύκολο...

........Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο....................

έλα Αλέκο

Δέχτηκα και εγώ το τηλεφωνάκι από την ευγενεστάτη δεσποινίδα.

Μετά την ενημέρωση περί κατηργημένου προϊόντος μπλα μπλα μπλα δεν παρέλειψε να με ευχαριστήσει για την προτίμισή μου και να με διαβεβαιώσει ότι προσβλέπει για συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλλον.

Και θα το αφήσετε έτσι ?? Είστε πολύ κακοί καταναλωτές !!

Το shopping έχει υποχρεώσεις και απαιτήσεις !!

Τα λάθη πληρώνονται γιατί θα ξαναγίνουν παλι και παλι και παλι ....

Κατα την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να σας πρσφέρουν παραπλήσιο προιόν (οθονη) στην τιμή των 50 !

Ας ψαξουν να τις βρούν ! Είναι δικό τους το πρόβλημα !

Μήπως θα επρεπε να ενημερωθεί το ΙΝΚΑ και η Δ/ση Πωλήσεων Από Απόσταση του Υπουργείου Εμπορίου ??

Λέω ΜΗΠΩΣ ??????

Αρχική απάντηση από ifil [Σήμερα, στις 10:08]

Και θα το αφήσετε έτσι ?? Είστε πολύ κακοί καταναλωτές !!

Το shopping έχει υποχρεώσεις και απαιτήσεις !!

Τα λάθη πληρώνονται γιατί θα ξαναγίνουν παλι και παλι και παλι ....

Κατα την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να σας πρσφέρουν παραπλήσιο προιόν (οθονη) στην τιμή των 50 !

Ας ψαξουν να τις βρούν ! Είναι δικό τους το πρόβλημα !

Μήπως θα επρεπε να ενημερωθεί το ΙΝΚΑ και η Δ/ση Πωλήσεων Από Απόσταση του Υπουργείου Εμπορίου ??

Λέω ΜΗΠΩΣ ??????

Εγω προτεινω να καλεσουμε τον στρατο, την πυροσβεστικη, το λιμενικο, τον ΟΔΙΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ. Στο τελος θα βρουμε το δικιο μας και θα παρουμε την σουπερ-ντουπερ οθονη με τα 50 ευρα. Ετσι, δε θα αισθανθουμε και βλακες που μας κοροιδεψαν.

:giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup:

edit:

Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 16:59]

Κοίτα φίλε μου....για ένα γράμμα και τα 50 θα έπιαναν τόπο......

:p

Επισης, να διεκδικησουμε και την πιτα απο την κοπελια (αλλα με Π, οχι με Τ)...τζαμπα δωσαμε τοσα λεφτα ???

:blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.