sofix Φεβρουάριος 5, 2007 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 πηγα σημερα πρωι πρωι πλαισιο πατρας να παρω τον 4300 κ ρωτησα ..κοιταξα στο site μαζι με τον πωλητη κ ειδαμε οτι την ειχαν βγαλει..μου ειπε οτι η συγκεκριμενη ειχε 150 κ οχι 50 και προφανως προκειται για λαθος.ε, λογικα καπου μεσα στη μερα θα λαβουμε κ το σχετικο e-mail οπου θα λεει:"sorry my bad" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Φεβρουάριος 5, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 οχι σιγα που θα την ειχα με 50ευρά FFFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 5, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 OFFICIAL το λάθος....Μόλις με πήρε η κυρία τάδε και μου πε ότι εκτός από το λάθος της τιμής το προϊόν είναι κατηργημένο!Πάμε για άλλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 5, 2007 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 μολις με πηρε κ μενα..ευγενεστατη κ γλυκητατη!πεταξε κ ενα "ευχαριστουμε που επιλεξατε εμας για τις αγορες σας" και εκλεισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 5, 2007 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Λοιπόν σε επικοινωνία με το Πλαίσιο (με πήρε μια κοπέλα) μου έιπε οτι το προιον είναι κατεργημένο εδώ και 2 χρόνια και δεν ξέρουν πως εμφανίστηκε στο site αυτή η προσφορά...Τα σχόλια δικά σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen Φεβρουάριος 5, 2007 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Τα ίδια κ εδώ....Next time... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Φεβρουάριος 5, 2007 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 χαχαχα ε δικαιολογιες εμενα παλι δεν μου ειπαν τπτ ουτε μαιλ ουτε τηλεφωνΟο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 5, 2007 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Παιδιά εμένα πάλι με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι σε 2 μέρες θα τα έχω σπίτι μου!!!!!!!!!! Φολαααααααααααααααααααα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiderboy Φεβρουάριος 5, 2007 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Δεν τη πρόλαβα:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Φεβρουάριος 5, 2007 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από dubber [Χθες, στις 23:40] Θα σας πάρουν για να σας πουν ότι το προϊόν εξαντλήθηκε και ότι η νέα παραλαβή θα έχει 150.Εύκολο... ........Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο....................έλα Αλέκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Φεβρουάριος 5, 2007 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Δέχτηκα και εγώ το τηλεφωνάκι από την ευγενεστάτη δεσποινίδα.Μετά την ενημέρωση περί κατηργημένου προϊόντος μπλα μπλα μπλα δεν παρέλειψε να με ευχαριστήσει για την προτίμισή μου και να με διαβεβαιώσει ότι προσβλέπει για συνέχιση της συνεργασίας μας στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Φεβρουάριος 5, 2007 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 μια απο τα ιδια και απο δω, ευχαριστουμε κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 5, 2007 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 H κακομοίρα πάντως από κάτι τέτοια πόστ όπως αυτό εδώ θα βρήκε το μπελά της!Θα έχει φάει όλη τη μέρα να παίρνει τηλέφωνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Φεβρουάριος 5, 2007 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Χαααα.. πιτα και σε μενα απο την κοπελια :flower: :flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 5, 2007 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Qparadox Χαααα.. πιτα και σε μενα απο την κοπελια :flower: :flower: :flower: :flower: Κοίτα φίλε μου....για ένα γράμμα και τα 50 θα έπιαναν τόπο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Φεβρουάριος 5, 2007 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 επρεπε ο πρωτος να ρωτησει ονομα και να το ποσταρει να τρελαθει τελειως μετα η κοπελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 5, 2007 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από spc Κοίτα φίλε μου....για ένα γράμμα και τα 50 θα έπιαναν τόπο...... respect... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aGka8lz Φεβρουάριος 5, 2007 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 με πηρε και εμενα το μαναρακι Συγνωμη Κυριε aGka8lz αλλα η οθονη βγηκε στο site απο λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifil Φεβρουάριος 6, 2007 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Και θα το αφήσετε έτσι ?? Είστε πολύ κακοί καταναλωτές !!Το shopping έχει υποχρεώσεις και απαιτήσεις !!Τα λάθη πληρώνονται γιατί θα ξαναγίνουν παλι και παλι και παλι ....Κατα την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να σας πρσφέρουν παραπλήσιο προιόν (οθονη) στην τιμή των 50 !Ας ψαξουν να τις βρούν ! Είναι δικό τους το πρόβλημα ! Μήπως θα επρεπε να ενημερωθεί το ΙΝΚΑ και η Δ/ση Πωλήσεων Από Απόσταση του Υπουργείου Εμπορίου ?? Λέω ΜΗΠΩΣ ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Φεβρουάριος 6, 2007 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ifil [Σήμερα, στις 10:08] Και θα το αφήσετε έτσι ?? Είστε πολύ κακοί καταναλωτές !! Το shopping έχει υποχρεώσεις και απαιτήσεις !! Τα λάθη πληρώνονται γιατί θα ξαναγίνουν παλι και παλι και παλι .... Κατα την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να σας πρσφέρουν παραπλήσιο προιόν (οθονη) στην τιμή των 50 ! Ας ψαξουν να τις βρούν ! Είναι δικό τους το πρόβλημα ! Μήπως θα επρεπε να ενημερωθεί το ΙΝΚΑ και η Δ/ση Πωλήσεων Από Απόσταση του Υπουργείου Εμπορίου ?? Λέω ΜΗΠΩΣ ?????? Εγω προτεινω να καλεσουμε τον στρατο, την πυροσβεστικη, το λιμενικο, τον ΟΔΙΕ, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ. Στο τελος θα βρουμε το δικιο μας και θα παρουμε την σουπερ-ντουπερ οθονη με τα 50 ευρα. Ετσι, δε θα αισθανθουμε και βλακες που μας κοροιδεψαν. :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: :giveup: edit: Αρχική απάντηση από spc [Χθες, στις 16:59] Κοίτα φίλε μου....για ένα γράμμα και τα 50 θα έπιαναν τόπο...... Επισης, να διεκδικησουμε και την πιτα απο την κοπελια (αλλα με Π, οχι με Τ)...τζαμπα δωσαμε τοσα λεφτα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.