Byte Killer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2007 Θα Μπώ Κατ' ευθείαν στο ψητό. Όλα άρχισαν μια μέρα ενώ σέρφαρα στο Internet(ADSL) και αφου πάτησα σε ένα link, πριν αλλάξει η σελίδα, πήγα να πατήσω σε ένα άλλο link. Εκείνη τη στιγμή άλλαξε η σελίδα και πάτησα κατα λάθος σε άγνωστο μέχρι τώρα link (Έλεος).Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Το PC κάνει shutdown με τη μία. Συνέχισε να κάνει μερικά shutdown με το που έκανα log in στα Windows. Μετά απο μερικά shutdown ,με κάθε κίνηση που έκανα, ο υπολογιστής καθυστερούσε Υπερβολικά (έκοβες φλέβες :rant: ). Τελικά Διαπίστωσα ότι στο 2ο μου Δίσκο(Maxtor) είχε καταστραφεί η δομή.Αφού τον αφαίρεσα το PC έτρεχε κανονικά αλλά όταν άκουγα μουσική(MP3) με WMP, το PC έκανε πάλι Shutdown. Τώρα είμαι μετά απο Format και το πρόβλημα εξακολουθεί να εμφανίζεται [shutdown όταν ανοίγω αρχεία μουσικής με WMP (μόνο με WMP)]. Να τονίσω ότι 3 μέρες πρίν το συμβάν έκανα ανβάθμιση mobo(MSI PM8M-V). Τώρα έχω μείνει με την απορία που ακριβώς είναι το πρόβλημα και πώς να το διορθώσω.Σκέφτομαι ότι έχει εγκατασταθεί ιός στο BIOS . Κάθε λύση στο πρόβλημα είναι δεκτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Φεβρουάριος 4, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 μήπως είναι πρόβλημα τροφοδοτικού?βγάλε ότι άχρηστο έχεις απο το πσ να δείς αν θα έχει το ίδιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 4, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Κατι με το hardware παιζει...Δεν πιστευω να εχει σχεση με ιους...κανα παιχνιδι ή κανα βαρυ προγραμμα εχεις δοκιμασει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.