Jump to content

ΤΙ ΛΕΣ CRT (TI?) Η LCD?????

Agriniotis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε: θελω να αντικαταστησω την παλια μου CRT μια :laughing: Samsung SyncMaster 550s 15" :laughing: (απο το 1999 με 0 pixel κ@μενα) με μια αλλη καινουρια και ιδου η απορια: αξιζει να δωσω 500 περιπου ευροπουλα για μια 19-20-21 ιντσες ΤFT Ή να παρω μια καλη CRT. δεν με νοιαζει ποσο χωρο θα πιανει ι αν καιει πολλη ρευμα απλα θελω επιδοσεις. απ' οτι εχω κοιταξει μια SAMSUNG SYNCMASTER 997MB # Τύπος Οθόνης: 19'' Έγχρωμη Flat CRTμε max αναλυση 1950x1400(και κατι ψηλα εχει 173 :blink: 173 :tomato: ναι 173 ευρω ενω μια αντιστοιχης αναλυσης οθονη παει 20" (note: 1680Χ1050 οι 16:10 και 1600Χ1200 οι 4:3 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ) TFT παει περι τα 500 ευρω πανω κατω.

δλδ εν τελη αξιζει να δωσω αυτα για μια ΤFT και να χασω σε ποιοτητα και αναλυση η να παραγγελω καμια καλη CRT σε κανενα μαγαζί? :computer:

στη αναγκη και παραγγελεια απ' εξω θα κανω !!!!!

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Agriniotis [Σήμερα, στις 01:43]

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε: θελω να αντικαταστησω την παλια μου CRT μια :laughing: Samsung SyncMaster 550s 15" :laughing: (απο το 1999 με 0 pixel κ@μενα)

Λογικό, οι CRT δεν καίνε pixel...

Δεν νομιζω πως πλεον υπαρχει λογος να παρεις μαι crt οθονη.

Πιστευω πως μια 20αρα wide ειναι οτι πρεπει, ειδικα τωρα που εχουν πεσει αρκετα οι τιμες.

Φιλε οι σρτ μας το εχουν αποδεικση οτι ειναι πιο ανθεκτικες.

Με τφτ λστ μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να καεί πικσελ (και εμένα μου έχει καεί ένα με σαμσουνκ 20 που την ειχα χρυσοπληρωση) .

Βεβαία μπορείς να πάρεις με εγγύηση 0 πικσελ γιατί αυτα συνήθως καίγονται νωρίς (LG π.χ)

'ομως αστα οτι ειναι πιο βολικές πιο μικρές πιο χαμηλή κατανάλωση κ.α

Να εχεις υπόψη σου οτι ειναι πιο καλες για την υγεία μας λόγω χαμηλότερης ακτινοβολίας

και πιο καλές για τα μάτια

πάντως αν δεις σε μεταχειρισμένα - αγγελίες βρίσκεις καταπληκτικές crt 19"- 21 " κοντά στα 100 , αυτό συμβαίνει γιατί κανείς δεν τις θέλει πλέον....

173 για crt Είναι πάρα πολλά. Με λίγότερα απο 500 παίρνεις μια πάρα πολυ καλή οθόνη TFT με καλό panel, ειδικά αν την πάρεις απο έξω μπορεί να έρθει ακόμα φηθνότερα.

Οι ΤFT έχουν βελτιωθεί πολυ τελευταία ακι οι τίμες τους συνεχώς πέφτουν εξάλου

οθόνη δεν παίρνεις συχνά μια φορα παίρνεις

NEC 90GX2 PRO!!!

Μονο αν τη δεις θα το πιστεψεις!Δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλη οθονη να παιζει ετσι!

Πραγματικα ολες οι αλλες διπλα της απλα φαινονται θολες και ατονες!

Go for it!!!

Αρχική απάντηση από antonisk7 [Σήμερα, στις 10:23]

πάντως αν δεις σε μεταχειρισμένα - αγγελίες βρίσκεις καταπληκτικές crt 19"- 21 " κοντά στα 100 , αυτό συμβαίνει γιατί κανείς δεν τις θέλει πλέον....

Πες το αυτο στα forums του gotfrag και του esreality :p

Αρχική απάντηση από Agriniotis [Χθες, στις 23:43]

ΛΟΙΠΟΝ εχουμε και λεμε: θελω να αντικαταστησω την παλια μου CRT μια :laughing: Samsung SyncMaster 550s 15" :laughing: (απο το 1999 με 0 pixel κ@μενα) με μια αλλη καινουρια και ιδου η απορια: αξιζει να δωσω 500 περιπου ευροπουλα για μια 19-20-21 ιντσες ΤFT Ή να παρω μια καλη CRT. δεν με νοιαζει ποσο χωρο θα πιανει ι αν καιει πολλη ρευμα απλα θελω επιδοσεις. απ' οτι εχω κοιταξει μια SAMSUNG SYNCMASTER 997MB # Τύπος Οθόνης: 19'' Έγχρωμη Flat CRTμε max αναλυση 1950x1400(και κατι ψηλα εχει 173 :blink: 173 :tomato: ναι 173 ευρω ενω μια αντιστοιχης αναλυσης οθονη παει 20" (note: 1680Χ1050 οι 16:10 και 1600Χ1200 οι 4:3 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ) TFT παει περι τα 500 ευρω πανω κατω.

δλδ εν τελη αξιζει να δωσω αυτα για μια ΤFT και να χασω σε ποιοτητα και αναλυση η να παραγγελω καμια καλη CRT σε κανενα μαγαζί? :computer:

Τσεκαρε αυτο το thread και βγαλε τα δικα σου συμπερασματα http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35392&perpage=20&pagenumber=1

οσο για την 997mb θεωρειται πολυ καλο μοντελο (προσφατα πουλησα μια τετοια για 100 ευρω σε εναν κατοχο lcd που κυριως ηθελε crt για 100hz/100fps σε cs 1.6 :p ) αλλα θα σου προτεινα μια LG f900p αμα μπορεις να την βρεις, την εχω ο ιδιος και τα μονα μειονεκτηματα που τις βρισκω ειναι λιγο το convergence και η γεωμετρια, επισης στειλε ενα pm και στον gdp77 να τον ρωτησεις αν πουλαει ακομα την eizo t766 παρα πολυ καλη crt και ακομα ψιλομετανιωνω που την απερριψα :bye:

Oι CRT ακομα και σημερα αποτελουν μια πολυ καλη λυση για καποιον που θελει μεγαλες αναλυσεις με εξαιρετικα χρωματα και αναλογη ταχυτητα στα παιχνιδια

αλλα κουραζουν πιο ευκολα τα ματια και δυσκολα βρισκεις πλεον καλα μοντελα CRT

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 04:14]

λαθος

http://www.lcds4less.com/industry-standards.shtml

Ναι με την διαφορα ομως οτι οι LCD το εχουν πιο εντονο το προβλημα...

Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 12:27]

Δεν έχω δει ποτέ, είμαι σίγουρος πως ούτε κι εσύ.

εχω εγώ σε μια 17άρα sony G220:rolleyes:

Αρχική απάντηση από ΙamdaBest [Σήμερα, στις 11:48]

αλλα κουραζουν πιο ευκολα τα ματια

Το ακριβως αντιθετο στην δικια μου και μερικων αλλων περιπτωση, και χρειαστηκε να χαλασω 400 ευρω για να το διαπιστωσω :cry:

Αρχική απάντηση από Agriniotis [Σήμερα, στις 01:43]

Για ψάξε και για αυτη

η τιμή τωρα δεν ειναι αυτη που δινει το λινκ παιζει σε υψηλοτερα hz απο την samsung

Αρχική απάντηση από dubber

Δεν έχω δει ποτέ, είμαι σίγουρος πως ούτε κι εσύ.

εχω δει σε μια ΣΟΝΥ 17ρα

Αρχική απάντηση από spartacos [Σήμερα, στις 14:21]

crt εν ετει 2007... μη μπερδευετε το παιδι

Αυτό ειναι ενα θεμα..σε καταλαβαινω.Απο την αλλη αν δουλευεις CAD και εχεις συνηθισει σε υψηλες αναλυσεις σου κακοφαινονται λιγο οι tft, και θα πρεπει ακομα να δωσεις πολλα λευτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.