fusion Απρίλιος 22, 2007 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 Πολυ καλο προγραμματακι, το χρησιμοποιω αρκετο καιρο. Ειδικα στην αρχη, πριν αναβαθμηστει, που δεν εβαζες ουτε ονομα ουτε τιποτα, ειχε απειρη πλακα. Τι gay προσκλησεις εστειλα, τι δωρεαν ταξιδια στην Αλβανια με χορηγο την Vodafone, τι ανακοινωνα σε κατι παιδια οτι το κινητο τους εχει δεχθει επιθεση απο το υποπτο λογισμικο του Ευαγγελατου. Απειρο γελιο μιλαμε... Τωρα εχει γινει πιο κυριλλε, γραφεις e-mail, τηλεγωνο κτλ. αλλα την δουλεια του την κανει :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nfun Απρίλιος 22, 2007 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2007 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΛΗΞΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
loupis Απρίλιος 23, 2007 Author #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Nfun ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΛΗΞΕ πριν δυο λεπτα εστειλα κανονικα.. μηπως ξεπερασες το οριο? (πεντε την ημερα μου φαινεται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nfun Απρίλιος 23, 2007 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ 2-3 ΜΕΡΕΣ...ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ..ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙ ΙΔΕΑ...Α! ΑΝ ΘΕΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΕ ΜΟΥ ΤΟ WIDGET ΤΟΥ SMS.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΣΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Απρίλιος 23, 2007 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Ισως εχεις το παλιο widget, ισως φταιει και η παλια yahoo! widget engine που εχεις.Ψαξτο λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nfun Απρίλιος 23, 2007 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ NEW REGISTER ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ RESET!!!!:banging: ΔΕΞΙ-LOG OUT-New register-ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. ΤΙ ΛΕΤΕ????????????????? ;) ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nfun Απρίλιος 23, 2007 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ:ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nfun Απρίλιος 23, 2007 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ RESET.ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΩΣ NEW ACCOUNT ΚΙ ΑΥΤΟ RESET. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Απρίλιος 23, 2007 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Γραφε με μικρα βρε συ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 23, 2007 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 για εξηγησε λιγο τον τερματισμο οτυ λογαριασμου γιατι δε σε επιασα ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony93 Απρίλιος 23, 2007 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Παιδια εμενα παιζει αλλα αυτα που λενε οτι ειναι free ειναι μ@λ@κιες. Εβαλα τον αριθμο μου, και εστειλα σε εναν φιλο 4 χεσ εμ εσ. Μετα απο αυτο επερνα συνεχεια την tim τηλ kai ακουγα ποσο καρτα εχω. Για 30 λεπτακια ελεγε πως εχω 4 ευρα και 48 λεπτα, μετα απο 30 λεπτακια και χωρις να εχω στειλει τιποτα αλλο μου αφαιρέθικαν 8 λεπτα. Αρα Μουφα πρεπει να ειναι. Τι λετε εσεις?Υ.Σ. Η υπηρεσια που σου λεει ποσο καρτα εχεις ειναι free. τΣΕΚΑΡΙΣΜΈΝΟ!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Απρίλιος 23, 2007 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Παιδια εμενα παιζει αλλα αυτα που λενε οτι ειναι free ειναι μ@λ@κιες. Εβαλα τον αριθμο μου, και εστειλα σε εναν φιλο 4 χεσ εμ εσ. Μετα απο αυτο επερνα συνεχεια την tim τηλ kai ακουγα ποσο καρτα εχω. Για 30 λεπτακια ελεγε πως εχω 4 ευρα και 48 λεπτα, μετα απο 30 λεπτακια και χωρις να εχω στειλει τιποτα αλλο μου αφαιρέθικαν 8 λεπτα. Αρα Μουφα πρεπει να ειναι. Τι λετε εσεις?Υ.Σ. Η υπηρεσια που σου λεει ποσο καρτα εχεις ειναι free. τΣΕΚΑΡΙΣΜΈΝΟ!! Galioni said Τώρα πάντως που το ανακάλυψαν οι Έλληνες ή θα κλείσει ή θα γίνει επι πληρωμή Εγώ πάντως γράφομαι κανονικά, κάνω και τις ρυθμίσεις και μου λέει ότι θα στείλει ένα κωδικό ενεργοποιησης.Ε δεν έρχεται ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nfun Απρίλιος 24, 2007 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 ΠΑΤΑΣ ΔΕΞΙ LOG OUT ΚΑΙ REGISTER NEW.ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΣΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nfun Απρίλιος 24, 2007 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2007 και τα καφαλαια ελληνικα ειναι..τι πειραζει? καλα θα γραφω με μικρα....αλλα μη μου πεις και για τους τονους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.