loupis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 το βρηκα χθες και δουλευει αψογα.κατεβαστε το αρχειο από το rapidshareεγκαταστηστε το πραγραμμαενσωματώστε το widget..δουλευει μια χαραπληροφοριεςhttp://www.callwave.com/sms/sms.aspdownload http://rapidshare.com/files/14771174/free_sms.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Φεβρουάριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Γιατί έχω την εντύπωση ότι spammάρεις;(και από ότι φαίνεται έχουν και από άλλα forum τέτοια παράπονα:http://www.icq.com/people/about_me.php?uin=2147483647&sam=1#msg ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 1ο post του παιδιού, να βοηθήσει θέλει... μην το αποπαίρνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Φεβρουάριος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Πριν εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή μου, ιδίως όταν προέρχεται από άγνωστη πηγή, το ψάχνω λίγο.Το μόνο που βρήκα ήταν η σελίδα που έδωσα σε link και μερικοί κάνουν παράπονα για spam στα forum τους (που έχουν σχέση με links αντίστοιχα με αυτό που πόσταρε εδώ).Το λινκ του παραπέμπει σε μια σελίδα που μιλάει για δωρεάν sms μόνο σε USA και Καναδά και απαιτεί να εγκαταστήσει κάποιος ένα προγραμματακι στον υπολογιστή του (το οποίο μπορεί να κατέβει από τη σελίδα αυτή). Ποιός ο λόγος για άλλο αρχείο από το rapidshare?Δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δεν είμαι σε θέση τις επόμενες ημέρες να τσεκάρω το αρχείο αλλά αν κάποιος χρήστης το εγκατέστησε (και δεν μιλάω για χρήστες με 1 post) ας μας πει τις εντυπώσεις του. Εγώ παραμένω πολύ επιφυλακτικός και θα συνιστούσα το ίδιο και στους υπολοίπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loupis Φεβρουάριος 4, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από format c: Πριν εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή μου, ιδίως όταν προέρχεται από άγνωστη πηγή, το ψάχνω λίγο.Το μόνο που βρήκα ήταν η σελίδα που έδωσα σε link και μερικοί κάνουν παράπονα για spam στα forum τους (που έχουν σχέση με links αντίστοιχα με αυτό που πόσταρε εδώ).Το λινκ του παραπέμπει σε μια σελίδα που μιλάει για δωρεάν sms μόνο σε USA και Καναδά και απαιτεί να εγκαταστήσει κάποιος ένα προγραμματακι στον υπολογιστή του (το οποίο μπορεί να κατέβει από τη σελίδα αυτή). Ποιός ο λόγος για άλλο αρχείο από το rapidshare?Δυστυχώς, λόγω δουλειάς, δεν είμαι σε θέση τις επόμενες ημέρες να τσεκάρω το αρχείο αλλά αν κάποιος χρήστης το εγκατέστησε (και δεν μιλάω για χρήστες με 1 post) ας μας πει τις εντυπώσεις του. Εγώ παραμένω πολύ επιφυλακτικός και θα συνιστούσα το ίδιο και στους υπολοίπους. καλα φιλε μου κανεις και εισαι επιφυλακτικος.Επειδη σε βλεπω ειρωνικο και αποτομο δεν θα ηθελα να σου πω απολυτως τιποτα.Παντως αν το δοκιμασεις θα δεις οτι δουλευει.Τωρα αυτα με το "πρωτο post κλπ" τα θεωρω γελοιοτητες.Αν θες κοιτατις ημερομηνιες εγγραφης να δεις ποσο καιρο "υπαρχουν" καποιοι εδω μεσα, αν και ουτε κι αυτο μου λεει απολυτως τιποτα..Καλημερα να εχεις και καλη Κυρακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Φεβρουάριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αν θες να συνεχίσεις να με βρίζεις κάντο με πμ παρακαλώ.Το μόνο που ενδιαφέρει όσους διαβάζεουν το thread είναι αν αξίζει να εμπιστευτούν το προγραμματάκι σου. Δεν είναι εγώ πάντως που θα το δοκιμάσω πρώτος και εξήγησα γιατί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 οποιος το δοκιμασει ας πει αν κανει αυτα που λεει...προς το παρον βολευομαι με τα sms απο την OTENet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Βασικά σε εμένα δεν παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρα βασικά είναι μούφα! Antivirus έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 4, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 ’ψογο! Δουλεύει τέλεια.Φίλε Loupis δεν είναι να ασχολήσε καν με κάτι ατομάκια εδώ μέσα... μη μασάς μια! Thnx anyway. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Φεβρουάριος 4, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από DuKe [Σήμερα, στις 00:37] ’ψογο! Δουλεύει τέλεια.Φίλε Loupis δεν είναι να ασχολήσε καν με κάτι ατομάκια εδώ μέσα... μη μασάς μια! Thnx anyway. Πως το ρύθμισες?Σε εμένα δεν παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 5, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Φορτώνεις το sms widget, κάνεις τις ρυθμίσεις πατώντας κάτω δεξιά σε ένα μικρό " i " που έχει, και είσαι έτοιμος για χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingzback Φεβρουάριος 5, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Λοιπον το προγραμμα δουλευει μια χαρα. Το βαζεις στιν international και στις ρυθμισεις βαζεις ενα valid mail. Eχω θυμηθει πολυ κοσμο! Δοκιμαστε το αξιζει!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Φεβρουάριος 5, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Ρε σεις αυτό όντως δουλευει τελεια....! :worship: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Φεβρουάριος 5, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Απο ασφάλεια όμως τί παίζει?Εφόσον δώσαμε τον αριθμό μας, δε γινόμαστε ευκολα εντοπίσιμοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 5, 2007 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Όντως, οφείλω μια συγγνώμη στον loupis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Φεβρουάριος 5, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Κι ενα ευχαριστώ στον loupis μου μας εμαθε να στέλνουμε τζαμπα SMS!!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 5, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από GeoBros [Σήμερα, στις 13:26] Απο ασφάλεια όμως τί παίζει?Εφόσον δώσαμε τον αριθμό μας, δε γινόμαστε ευκολα εντοπίσιμοι? Αν έχεις αμφιβολίες για την ασφάλεια, δώσε έναν άλλο αριθμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Φεβρουάριος 5, 2007 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Σωστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 5, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Nice, δουλεύει μια χαρά Το θέμα είναι (όπως σε όλα τα "FREE") μην αρχίσει και έρχεται διαφημιστικό SPAM στα νούμερα που χρησιμοποιούνται. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.