_M3XiCaN*_ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Ρε παιδια μπορω να βρω απο καπου το mame32 μαζι με roms???Δεν ξερω να κατεβαζω ενα ενα τα roms και μετα να τα εγκαταστω.Προσπαθησα αλλα τα εκανα σκ@τ@.Αν δεν υπαρχει καπου,μπορει καμιος να ανεβασει καπου το δικο του mame32???
hellbound Φεβρουάριος 3, 2007 #3 Φεβρουάριος 3, 2007 Εγώ φίλε που το είχα ψάξει το είχα βρει σε torrents, αν και παιδευτικά λίγο γιατί κατέβασα κάναδυο που δεν είχαν τα roms αλλά στο τέλος τα κατάφερα.
Jos3ph Φεβρουάριος 3, 2007 #4 Φεβρουάριος 3, 2007 Είναι ένα torrent με 13 γίγα , αυτό έχω ... Είχα χαθεί για βδομάδες ...
_M3XiCaN*_ Φεβρουάριος 3, 2007 Author #5 Φεβρουάριος 3, 2007 Προσπαθησα απο torrent αλλα δεν κατεβαινει κανενα!Καποιος να ανεβασει το δικο του?Τουλαχιστον μπορει καποιος να ανεβασει το streetfighter και να μου πει πως θα το βαλω στο μαμε?
CyBeR_JiM Φεβρουάριος 4, 2007 #6 Φεβρουάριος 4, 2007 xaxaxaxax.... streetfighter... το παιχνιδι κολλημα φιλε μου... τι μου θυμισες.... λοιπον στο θεμα μας.. πηγαινε εδω: www.isohunt.com και ψαξε για "mame roms" ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις αυτο που ψαχνεις... τωρα αν θες μονο το streetfighter .... google it! "streetfighter mame rom download"
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.