morius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Γεια σε όλους, επειδή πριν από 2 μίνες έβαλα ADSL γίνεται ένας χαμός με τα προγράμματα και θα ανάγκαστώ να κάνω φορμάτ. Το πρόβλημα μου είναι το εξής.Κανένα τορρεντ δεν θέλει firewall. Εγώ είχα Active armor της nVidia. Και όταν άνοιξα το uTorrent δεν δούλευε. Θέλω να μου πείτε τι να βάλω για προστασία στο PC μου? Τι Antivirus - Firewall - Spyware...αυτά έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Έχει συζητηθεί άπειρες φορές τελευταία. Μην ανοίγουμε κι άλλα ίδια threads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbound Φεβρουάριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Εγώ χρησιμοποιούσα Anti-Virus: Kaspersky Pro (ελαφρύ και καλό), Firewall: Zone Alarm Pro (αρκετά καλό με πολλές ρυθμίσεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 kaspersky inetsecurity 6, το βάζεις και ξενοιάζεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 4, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Για antivirus αρκετά κορυφαίο θεωρείται και το NOD32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 03:33] Για antivirus αρκετά κορυφαίο θεωρείται και το NOD32 Εγραψες!!! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 4, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Ρε παιδιά ακούστε έκανα το format αλλά δεν έκατσε καλά και 8α ξανακάνω...Να σας ρωτήσω κάτι; Πως μπορώ να μην βάλω καθόλου το Active Armor αν περάσω τους Drivers του Chipset μπαίνει μόνο του. Αλλά κατά το install μου λέει τι να επιλέξω...πιο από αυτά το περιέχει και αν το περιέχει περιέχει μόνο αυτό ή και άλλα προγράμματα παρέα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Φεβρουάριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Μηπως αν ψαξεις να βρεις τους drivers απο το ιντερνετ και κα τους κατεβασεις απο εκει...μηπως ετσι γλιτωσεις το ινσταλ....αν και κανονικα θα επρεπε να μπορεις να κανεις custom installation..τεσπα...παντως για firewall=Kerio Personal Firewall and antivirus=Nod32...καλη τυχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Φεβρουάριος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Δοκιμασε αυτο πυ λέι ο raven να κατεβάσεις μια πιο καινούργια εκδοση των drivers απο την ιστοσελίδα της μητρικής.Τώρα για προστασία αν και συζητήθηκε πολλές φορές το θέμα:Νοd32 + comodo + Spy Sweeper Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 4, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 φίλε έχω και γω το ίδιο πρόβλημα.Μετα απο ένα μπερδεμα και πολλες επαναφορες συστήματος.Eγκατέστησα το τελευταίο nforceware της nvidia.Θα σου βγάζει παλι το error οταν θα μπαίνεις αλλα δεν θα κρασάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 4, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 zone alarm free and avast free Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Φεβρουάριος 4, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 avast free και απο μενα... firewall μην βαλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 8, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Λοιπόν το φορμάτ έγινε μια χαρά, έκατσε οκ. Όσο για drivers μπήκα και οι τελευταία ανανέωση ήταν το 2005, ενώ εγώ έχω του 2006 Η ρύθμιση του Active Armor Firewall για το αν θα το κάνει ινσταλ ή όχι γίνεται κατά την εγκατάσταση των drivers του chipset και σε ρωτάει κάτι για Network. Εκεί πατάς όχι. Τώρα όσον αφορά την προστασία: 1. Κάποιος είχε προτείνει το outpost. Το έβαλα πριν το φορματ και μου έσπασε τα νεύρα...όλο ρώταγε και 2. Έβαλα τελικά NOD-32 - Ad-Aware - SpywareBlaste - Easy Cleaner & cCleaner + windows Firewall...και εδ΄ς και μία εβδομάδα πάει καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Φεβρουάριος 8, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 17:09] 1. Κάποιος είχε προτείνει το outpost. Το έβαλα πριν το φορματ και μου έσπασε τα νεύρα...όλο ρώταγε αυτή είναι η δουλεια του firewall να ρωτάει σε πια προγράμματα θα επιτρέπεις την έξοδοΜια φορά σε ρωτάει για το καθένα αν τσεκάρεις την επιλογή να το θυμάται Αυτά ισχύουν για οποιαδήποτε firewall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.