ΝTG Φεβρουάριος 5, 2007 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από drFTer Αν έχεις 30-35βαθ. στο δωμάτιο και το νερό στην είσοδο 18βαθ.θα φυλάγεσαι Μηπως πρεπει να κοιταξεις την θερμανση σας??Πρεπει να εχει προβλημα...Την ειδες καπου αυτη τη θερμοκρασια ..ή ετσι το ειπες..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2007 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από anubis :OT: διαβάζοντας μερικά από τα παραπάνω posts, αλλά και από παλιότερα threads που διάφοροι σφάζονταν, το θεωρώ πολύ χρήσιμο, να αναγράφεται η ηλικία του καθενός, στα στοιχεία του :OT: looolΜα ήδη αναγράφεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 5, 2007 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Πολύ καλός φίλος. Μπορείς να κολήσεις και τίποτα φτερά χαλκού πάνω στο μπλοκ που θα ακουμπάνε και στις μνήμες για να λειτουργούν σαν γέφυρες μεταγωγής θερμότητας, νομίζω κάτι θα κάνει. Αρχική απάντηση από drFTerτο σύστημα ειναι ανοικτού τύπου: το νερό μπαίνει απο την βρύση και φεύγει στο αποχ.πλυντηρίου. Δεν φοβάσε μήπως σου βγεί ποιο ακριβά η φάση αυτή απο το να πάρεις μια αντλία και κανα ψυγειάκι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 5, 2007 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 συγχαρητηρια στον anubis για το σχολιο του, κι ελπζω οι ΑΝ7 OverClocker, Athens2004, ΑΝ7 OverClocker (ξανα γιατι το αξιζει), ΑΝ7 OverClocker (γιατι υπερεβαλε ευατο), ea6gka (αν και καταφερε να κερδισει μια θεση με τη 2η), σκεφτουν 2η, 3η ισως και 10η φορα τι εγραψαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 5, 2007 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Και εμεις επισης σας ευχαριστουμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε. [να μας αναφέρετε.] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 5, 2007 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 13:58] looolΜα ήδη αναγράφεται Καλά, σε πιστέψαμε.Τα παραφούσκωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2007 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Καλά, σε πιστέψαμε.Τα παραφούσκωσες. Τώρα κατάλαβα πώς έκανες 2451 ποστ...γράφωντας μ@λ@κιες...Με τις υγείες σας κύριεSPAMMER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 5, 2007 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Τώρα κατάλαβα πώς έκανες 2451 ποστ...γράφωντας μ@λ@κιες...Με τις υγείες σας κύριεSPAMMER Ενώ εσύ δεν πας πίσω 50% τον απαντήσεων σου είναι τσακωμός με άλλους χρηστές. Μα παντού να πηγαίνεις κόντρα είτε σε παίρνει είτε όχι.. Τουλάχιστον ο Μάριος ποτέ δεν έβρισε και οφειλής λίγο σεβασμό λόγω ηλικίας μην τα ισοπεδώνεις όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2007 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr Ενώ εσύ δεν πας πίσω 50% τον απαντήσεων σου είναι τσακωμός με άλλους χρηστές. Μα παντού να πηγαίνεις κόντρα είτε σε παίρνει είτε όχι.. Τουλάχιστον ο Μάριος ποτέ δεν έβρισε και οφειλής λίγο σεβασμό λόγω ηλικίας μην τα ισοπεδώνεις όλα Αν σεβαιται ο ίδιος την ηλικία του γιατί να την σεβαστώ εγώ...Καλά μην μιλάς και σύ μπου....εσύ είσαι χειρότερος...Και εώ επιμένει ότι τον έβρισα δεν το έχω βρισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 5, 2007 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Αν σεβαιται ο ίδιος την ηλικία του γιατί να την σεβαστώ εγώ...Καλά μην μιλάς και σύ μπου....εσύ είσαι χειρότερος...Και εώ επιμένει ότι τον έβρισα δεν το έχω βρισει Και που έλαβα 2 pm που λένε αν πας καλά αυτό δείχνει ποιος έχει άδικο στην ιστορία και ποιος είναι να τον περνούνε στα σοβαρά’λλο ένα banaki θα σου έκανε καλό μπας και ηρεμίσεις γιατί δεν γίνετε όλοι αν έχουν πρόβλημα μαζί σουΣορι για το ΟΤ αλλά δεν υποφέρετε πιαedit σε αυτο το Thread 2 αψιμαχηες snips mariosalice αρκετα μεγαλυτερη σου και πιο ορημει απο σενα σπορε Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2007 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Καλά... Δεν 8α κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου....σε ξεπέρασα εσένα edit: Μίλησε και η πορδη:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Φεβρουάριος 6, 2007 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 02:50] Καλά... Δεν 8α κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου....σε ξεπέρασα εσένα edit: Μίλησε και η πορδη:worship: ΕΛΕΟΣ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Φεβρουάριος 6, 2007 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 δεν παρακολουθεί το θέμα κανένας mod ή admin για να του κλείσει το στοματάκι για κανα 3ήμερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakoulis Φεβρουάριος 6, 2007 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Ελεος πια. σταματήστε.....στην τελική δεν ανδιαφέρει τους υπόλοιπους να διαβάζουν τα δικά σας προβλήματα σε ένα θέμα για κατασκευή block σε 2 ώρες. μηλίστε και τσακωθείτε ανοιγοντας ένα θέμα κάπου αλλού.DRFTER έχουμε καμιά εξέλιξη?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Φεβρουάριος 6, 2007 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Mια απορία έχω... Με αυτό το σύστημα ανοιχτού τύπου δεν σπαταλά ΠΟΛΥ νερό? Να έχεις ανοιχτή τη βρύση τόση ώρα, όση ώρα δηλαδή είναι ανοιχτό το PC? Εξωφρενικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 6, 2007 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Έχω δει σε forum ένα τύπο που έφερνε το νερό από πισίνα με χαλκοσωλήνες.Στην περίπτωση αυτή δεν είχε σπατάλη νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellbound Φεβρουάριος 6, 2007 #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Σίγουρα σε αυτήν την περίπτωση δεν έχεις καμία απώλεια νερού και είναι και αρκετά εντυπωσιακή σαν ιδέα αλλά δεν νομίζω να συμφέρει η υλοποίηση της γιατί το μόνο που γλυτώνει είναι την αγορά κάποιου ψυγείου αλλά σίγουρα θα χρειάστηκε αρκετά μεγάλη αντλία (με το ανάλογο κόστος και τη δυσκολία όλης της εγκατάστασης) για να μεταφέρει του νερό σε τόσο μεγάλη απόσταση (μιας και λογικά η πισίνα θα είναι σε μεγάλη απόσταση). Αλλά από την άλλη σε τέτοια θέματα τη σχέση έχει η λογική η πρωτότυπη ιδέα είναι αυτή που μετράει ’ρα keep going παίδες :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Φεβρουάριος 6, 2007 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Έχω δει σε forum ένα τύπο που έφερνε το νερό από πισίνα με χαλκοσωλήνες. Στην περίπτωση αυτή δεν είχε σπατάλη νερού. Το έφερνε εννοείς?? Με κουβάδια?? :hehe: Μάλλον χρειάζεσαι αντλία και αρκετά πιο δυνατή από μια απλή υδρόψυξης pc. Λίγο κουτό μου φαίνεται εμένα το κόλπο με τη πισίνα... τέσπα ο καθένας με την τρέλα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Φεβρουάριος 6, 2007 #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 17:44] Έχω δει σε forum ένα τύπο που έφερνε το νερό από πισίνα με χαλκοσωλήνες. Στην περίπτωση αυτή δεν είχε σπατάλη νερού. Και το καλοκαιρι τι εκανε ??? Στο σπιτι μου στην πισινα που εχω το καλοκαιρι το νερο φτανει μεχρι και 31-32 βαθμους Επισης το πισι του επρεπε να βρωμαει πολυ χλωριο ..... Λετε να παω το πισι μου στην πισινα ??? Τωρα το νερο εχει 12 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Φεβρουάριος 6, 2007 #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 LOL, σωστές οι παρατηρήσεις, αλλά ο τύπος την είχε που την είχε την πισίνα και την αντλία νερού για να τη γεμίζει, οπότε σκέφτηκε να το εκμεταλλευτεί για την υδρόψυξη του υπολογιστή του.Και το υλοποίησε με αξιοθαύμαστο τρόπο.Το link αυτό, το είχα δει παλιότερα κάπου εδώ στο thelab.Όσοι λοιπόν διαθέτουν μονοκατοικία με πισίνα, λίγοι σωλήνες χρειάζονται και έτοιμη η υδρόψυξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.