Jump to content

την γνωμη σας για αυτο το ups

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια επεδη το παλιο που εχω ζοριζεται πολυ σκοπευω τωρα στα κοντα να παρω ενα καλο ups,τα χρηματα που θα διαθεσω ειναι μεχρι 600-700ευρο και ειδα αυτο αξιζει στην αγορα του η να προχωρησω σε κατι αλλο?Και τι προτεινετε εσεις:)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=835&product=481637

Αν και γνωρίζω λίγα για τα ups από όσο ξέρω η apc είναι από τις σοβαρότερες και πιο φερέγγυες μάρκες, όσο για την ισχύ που θα χρειαστείς εξαρτάτε από το μηχάνημα σου.

Το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα line-interactive αλλα και παλι δεν νομιζω πως αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για ups και μαλιστα line-interactive.

Αν το ψαξεις λιγο υπαρχουν αρκετα φθηνοτερα με παρομοια χαρακτηριστικα.

Το συγκεκριμενο ups παραγει καθαρη ημιτονικη κυματομορφη, που ειναι το βασικοτερο για την σωστη λειτουργεια των συσκευων.

Οποτε ΠΑΡΤΟ.

βασικα με ενδιαφερει να κρατει το 1000αρι το τροφοδοτικο

Επαρκεί για το 1000άρι...Και όπως είπαν και παραπάνω βγάζει καθαρό ημίτονο...και όχι βηματική προσομοίωση ημιτόνου...με προφανή αποτελέσματα και στην τιμή του -->509€ μέσω net...Το έχω βάλει κι εγώ στο μάτι....αλλά...με καλεί η μαμά πατρίδα....

Από την επίσημη σελίδα του προϊόντος :

Output Power Capacity 980 Watts / 1500 VA

Max Configurable Power 980 Watts / 1500 VA

φιλε μου εχω το προηγούμενο μοντελο της apc (1400va smart ups)....

Eιναι οτι καλυτερο κυκλοφορει και πρακτικα αθανατο........απλα καθε 2 -3 χρονια θα αλλαζεις

μπαταριες......

Για αυτο που ρωταει ο def αλλα και για το 1000αρι της ιδια σειρας ξερουμε αν ειναι αθορυβο? Μηπως κανει καναν διαπεραστικο ηχο η κατι τετοιο και δεν μπορεις να κοιμηθεις το βραδυ?

Αν θυμαμαι καλα εχει ανεμιστηρα αλλα δουλευει μονο οταν κοπει το ρευμα ή υπαρχει πτωση τασης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.