FocusX Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Καλησπέρα σε όλους.Από τον Αύγουστο έχω στο σύστημα μου έναν Raptor 740ADFD στον οποίο έχω το λειτουργικό και τις εφαρμογές μου. Όλα καλά μέχρι χθες όπου εκεί που έλιωνα στο call of duty το παιχνίδι κολλάει (όχι τα windows). Επανεκκίνηση λοιπόν και εκεί που η μητρική αναγνωρίζει τους σκληρούς "κωλώνει". Να μην τα πολυλογώ, έκανα 2 φορές επανεγκατάσταση στα windows και στην εκκίνηση μου έβγαζε μήνυμα για corrupt ntoskrnl.exe. Σήμερα έκανα chkdsk και μου βγάζει τα ακόλουθα:Event Type: InformationEvent Source: ChkdskEvent Category: NoneEvent ID: 26180Date: 3/2/2007Time: 2:05:40 μμUser: N/AComputer: χχχχDescription:Checking file system on G:The type of the file system is NTFS.CHKDSK is verifying file data (stage 4 of 5)...File data verification completed.CHKDSK is verifying free space (stage 5 of 5)...Free space verification is complete.Adding 1 bad clusters to the Bad Clusters File.Correcting errors in the Volume Bitmap.Windows has made corrections to the file system. 72611248 KB total disk space. 5522580 KB in 17630 files. 4788 KB in 1530 indexes. 4 KB in bad sectors. 87896 KB in use by the system. 65536 KB occupied by the log file. 66995980 KB available on disk. 4096 bytes in each allocation unit. 18152812 total allocation units on disk. 16748995 allocation units available on disk.Τον πήρα από e-shop... λογικά καλύπτομαι από την εγγύηση έτσι; Το μηχάνημα μου είναι overclocked αλλά σε μαμά ρεύματα, δεν το έχω ζορίσει ιδιαίτερα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει και αυτό;Επίσης ο σκληρός δούλευε με απενεργοποιημένο το NCQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 παντως και εγω με τον ραπτορα ωρες ωρες βλέπω κουφα.......πχ. αν κουνησω το μηχανημα εστω και σβηστο...μετα κατι παιζει ..θελει ηρεμεια η λέω μαλακ......ς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Φεβρουάριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Κατέβασε από εδώ το WD Data LifeGuard diagnostics και στη συνέχεια επέλεξε την εντολή "Quick test" .Εφόσον δεν ολοκληρωθεί το τεστ, έχει πρόβλημα ο σκληρός και πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Φεβρουάριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 αφού έχει bad sectors ο δίσκος έχει πρόβλημα.να τον πας με την απόδειξη στο e-shop να τον αλλάξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Φεβρουάριος 4, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Ο σκληρός πεθαίνει, αυτό είναι φανερό. Για να δούμε το e-shop πόσο θα με ταλαιπωρήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Kρίμα και οι WD θεωρούνται αξιόπιστοι σκληροί..:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Φεβρουάριος 4, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μέχρι σήμερα με τους WD, μόνο τέτοιους έπαιρνα πάντα. Εγώ πιστεύω ότι όντως είναι αξιόπιστοι, αλλά κάπου θέλεις και τύχη, όπως σε όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Και εγώ WD raptor έχω και όταν βλέπω τέτοια απλα ξενερώνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 4, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από HellhammeR [Σήμερα, στις 13:57] Kρίμα και οι WD θεωρούνται αξιόπιστοι σκληροί..:cry: Ενω πλεον δεν θεωρουνται...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Φεβρουάριος 4, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Έτρεξα και το data lifeguard tools. Το quick test τελειώνει επιτυχώς αλλά στο extended test όταν φτάνει στο 50% περίπου ο υπολογιστής επανεκκινεί. Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία, ο ράπτορας πνέει τα λοίσθια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Φεβρουάριος 4, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Στείλτον στο E-shop τότε.. καλύπτεσαι απο την εγγυήση, άντε να δούμε και εξυπηρετικότητα απέναντι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FocusX Φεβρουάριος 5, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Update... Έβαλα το DLG tools--> write zeros και πλέον δε βρίσκει bad sectors, φαίνεται να δουλεύει προς το παρόν. Περίεργο. Το μέλλον θα δείξει πάντως, δεν ησύχασα ακόμα :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.