Strategos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Έβλεπα στο dfi-street μία photo και παρατήρησα ότι το 4πινο(floppy)ρεύμα δεν το έχω βάλει πάνω απο την Pci xpress θύρα παίζει κανα ρόλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 ο Chosen παρατηρησε πως βελτιωνεται το stability στα 3150 με μαμα ρευμα και οταν φυσαει απο δυτικα. υγ: πλακα κανω. δε θυμαμαι κανενας να ειδε διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Του floppy είναι κυρίως για άμα κάνεις sli αλλιώς δεν νομίζω να κερδίσεις ούτε να χάσεις κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Του floppy είναι κυρίως για άμα κάνεις sli αλλιώς δεν νομίζω να κερδίσεις ούτε να χάσεις κάτι... Ακριβώς, και κυρίως στη περίπτωση που δεν έχουνε οι κάρτες εξωτερική τροφοδοσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Φεβρουάριος 3, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 το αλλο πάνω απο το chipset χρειάζεται; εγω το έχω βάλει αλλα όχι το απλο που έχει εκει ένα αλλο που βγαίνει μόνο του μπλε που λέει +12v, αμα δεν χρειάζεται να το βγάλω και αυτο μην το ζορίζω τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Φεβρουάριος 3, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 εχει περασει και καιρος απο τοτε, αλλα εχω την εντυπωση πως δεν ξεκιναει χωρις αυτο που λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Φεβρουάριος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Αυτες οι τροφοδοσιες ειναι για sli με καρτες χωρις εξωτερικη τροφοδοσια.....Στο κατω κατω δοκιμασε με αυτες και χωρις αυτες και δες αν σε βοηθαει στη σταθεροτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Φεβρουάριος 18, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2007 Είχα ανοίξει thread παλαιότερα για αυτό το θέμα!! Κοίτα εδώ! http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30306 ’μα έχεις τον επεξεργαστή υπερχρονισμένο σύνδεσε τα καλού κακού!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.