blade_pan Φεβρουάριος 7, 2007 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από spartacos αυτη τη στιγμη 3 ειναι οι μνημες:cellshock με elpida team group με promos cellshock με micron (το φθηνοτερο εγγυημενο micron) Συμφωνω!!Ειμαι και γω αναμεσα απο αυτες τις 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
triantis7 Φεβρουάριος 7, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 αυτες οι team group τις εχει δοκιμασει κανενας??Στην περιγραφή τους λέει οτι πάνε 1000++.Ισχύει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Φεβρουάριος 7, 2007 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από triantis7 [Σήμερα, στις 13:46] αυτες οι team group τις εχει δοκιμασει κανενας??Στην περιγραφή τους λέει οτι πάνε 1000++.Ισχύει?? και τα elpida και τα promos καπου στα 1000+- τερματιζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 7, 2007 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Τα promos φαίνονται ελαφρώς καλύτερα, πάνε κατιτοις παραπάνω. Αν θέλετε να είστε σίγουροι όμως πάρτε τις cellshock με micron... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bizimis1416003167 Φεβρουάριος 7, 2007 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Εγω δεν θα τα επαιρνα τα teamGroup ..... Διαβασε καλα εδω : http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1045&pageID=3057 Καλυτερα κατι σε micron Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybernaut Φεβρουάριος 7, 2007 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 elpida κ τα μυαλα στο blender! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 7, 2007 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από bizimis Εγω δεν θα τα επαιρνα τα teamGroup ..... Διαβασε καλα εδω : http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1045&pageID=3057 Καλυτερα κατι σε micron Ομολογώ πολύ περίεργα αποτελέσματα, μπας και κάνανε τπτ λάθος? Λογικά δε στέκει αυτό που δείχνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 7, 2007 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Εγω πως θα μαθω τι chipakia εχουν ; Μονο αμα τις ανοιξω; Μακρια μακρια... edit : Μετα απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα βρηκα αυτη την pic. http://www.hardware-mods.com/Review/gbnr/image010.jpg http://www.hardware-mods.com/Review/gbnr/image011.jpg Τι λεει ; Βγαλαμε κανα συμπερασμα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
triantis7 Φεβρουάριος 7, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αυτές εδώ φοράνε ELPIDA??http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=930210Πάνε καθόλου??Πηγαίνουν 1000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 7, 2007 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από triantis7 Αυτές εδώ φοράνε ELPIDA?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=930210 Πάνε καθόλου??Πηγαίνουν 1000? Διάβασες καθόλου τις απαντήσεις που εδώθησαν εδώ?Ρίξε μια ματιά,γιατί σίγουρα δεν τις είδες, και αν έχεις όποια άλλη απορία τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
triantis7 Φεβρουάριος 7, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Διάβασες καθόλου τις απαντήσεις που εδώθησαν εδώ?Ρίξε μια ματιά,γιατί σίγουρα δεν τις είδες, και αν έχεις όποια άλλη απορία τα ξαναλέμε Φυσικά και διάβασα αλλα δεν είμαι σίγουρος αν ειναι elpida οποτε δεν ξέρω ποσο πάνε!!! Αν εινια elpida τερματίζουν κοντά στα 1000!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 7, 2007 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από triantis7 Φυσικά και διάβασα αλλα δεν είμαι σίγουρος αν ειναι elpida οποτε δεν ξέρω ποσο πάνε!!!Αν εινια elpida τερματίζουν κοντά στα 1000!! Αν διάβασες σωστά το φόρουμ, θα έβλεπες ότι δίνεται λινκ από τη σελίδα του κατασκευαστή,της cellshock, που λέει η ίδια ότι φοράνε elpida. Τα elpida λέμε ότι πιάνουν κάπου 480 με 4άρια και 520-540 με 5άρια. Αν θες να περιορίσεις το budget σου είναι ό,τι καλύτερο, αλλιώς δώσε 290 και πάρε τις επόμενες cellshock, που λέει επίσης η ίδια η εταιρία ότι φοράνε micron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
triantis7 Φεβρουάριος 7, 2007 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 ok φίλε δεν το πρόσεξα καλα!!!Δεν χρειάζεται επιθετικότητα!!!Πάντως σε ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 7, 2007 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από triantis7 ok φίλε δεν το πρόσεξα καλα!!! Δεν χρειάζεται επιθετικότητα!!! Πάντως σε ευχαριστώ!!! Δε τα λέω επιθετικά, τα λέω ίσως λίγο αυστηρά, πάω για ύπνο μη με παρεξηγήσεις! Aν πόσταρα επιθετικά δε θα έπρεπε να απαντήσω καθόλου να βοηθήσω, δε χρειάζονται τέτοια ! :flower: Πάντως, ότι μνήμη και να επιλέξεις, καλό είναι να ξέρεις ποια είναι τα όρια σου και πόσα χρειάζεσαι. Γενικά 4άρια με 480mhz είναι καλά για τους περισσότερους επεξεργαστές και συνήθως μόνο ο 6300 ίσως ζητήσει και άλλο,αλλά μάλλον πρώτα θα σε κρεμμάσει το μόμπο. Αλλά αν έχεις τα λεφτά παραπάνω, να τα δώσεις γιατί ποτέ δε πάνε χαμένες, ίσως παίξεις και με άλλο διαιρέτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2007 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 ergotelis: Κανε την καλη και πες μου και για μενα...Ειναι καλες που φτανουν 520mhz με 5-5-5-15 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Φεβρουάριος 8, 2007 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 09:10] ergotelis: Κανε την καλη και πες μου και για μενα...Ειναι καλες που φτανουν 520mhz με 5-5-5-15 ? εξαιρετικες ειναι!μην ξεχνας ποσο κανουν!απλα καποιοι (including me) θα δωσουν +50 για τις μικρον,αν δειτε ακομα και οι 1000ρες με 5αρια στα 360ευρω φορανε GMH!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 8, 2007 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR ergotelis: Κανε την καλη και πες μου και για μενα...Ειναι καλες που φτανουν 520mhz με 5-5-5-15 ? Μια χαρά είναι, υποθέτω πως έχεις βάλει διαφορετικό διαιρέτη από το 1:1, οπότε δες μπας είναι καλύτερα να τις τρέχεις 1:1 με 4άρια, ίσως να αξίζει καλύτερα.ΤΟ cpu δε πάει παραπάνω, ή ελέω μόμπο μένεις εκεί?Αν θες να δεις κάτι παραπάνω μόνο με το easytune, αν σε κόβει από bios το mobo.Αρχική απάντηση από spartacos εξαιρετικες ειναι!μην ξεχνας ποσο κανουν!απλα καποιοι (including me) θα δωσουν +50 για τις μικρον,αν δειτε ακομα και οι 1000ρες με 5αρια στα 360ευρω φορανε GMH!! Kαι οι πιο φθηνές cellshock (όχι οι V2, οι ενδιάμεσες 800άρες) φοράνε τα ίδια gmh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Φεβρουάριος 8, 2007 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis [Σήμερα, στις 14:18] Kαι οι πιο φθηνές cellshock (όχι οι V2, οι ενδιάμεσες 800άρες) φοράνε τα ίδια gmh. δεν καταλεβες,και εγω αυτεςλεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Φεβρουάριος 8, 2007 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από spartacos δεν καταλεβες,και εγω αυτες λεω Ναι οκ, κατάλαβα ότι εννοούσες τις πιο ακριβές τις 1000άρες, οκ δε διαφωνούμε σε κάτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 8, 2007 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 ergotelis : Το πιστευεις οτι το SPD στα 800mhz ειναι 5-5-5-15? Για πλακα να βαλω ενα νουμερο να διχνει "4" αρχιζει τις βλακειες..Δεν αρεσει καθολου το νουμερο αυτο στις μνημες μου Επισης 416Mhz χ 8 με το F5 ειναι το max που πιανω απο bios...Τωρα να ξαναρχισω o/c του στυλ 450χ8 μεσω win, δεν αξιζει..Καλυτερα με διαιρετη στα 1040 παρα να παλευω παλι με easytune..Γιαυτο ψηνομαι για την commando.Να βαλε ενα 520χ7 apo bios και να τελειωνει η φαση...Ε μα δηλαδη...Συμφωνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.