dohc161416003179 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Φίλοι, μήπως γνωρίζει κανείς εάν το μοντεμάκι που είναι στα λαπτοπ τα έχει παίξει γίνετια να αλλαχτεί, ή να προτιμήσω κάποιο εξωτερικό;Δλδ έχει το πλαίσιο ένα με 25 ευρώ και usb, με συμφέρει περισσότερο αυτό, παρά να αλλάξω το εσωτερικό(εάν αλλάζει)Το λαπτοπ είναι ένα acer aspire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G101416003215 Φεβρουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 εχεις ρωτησει απο εκει που το πηρες , ποσο κανει η αντικατασταση για να δεις αν σε συμφερει να δωσεις τα 25 ???? εγω θα προτιμουσα να εχω το ενσωματωμενο για να μην κουβαλαω και εξωτερικο μοντεμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Φεβρουάριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 παρε καλυτερα ενα εξωτερικο αφου σιγουρα θα σου στοιχησει λιγοτερο. Τωρα αν ειναι καλυτερα ετσι δεν ξερω αλλα στο service της acer δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Φεβρουάριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Με το εξωτερικό τελείωσες σε 10 λεπτά.Αν πας να αλλάξεις το ενσωματωμένο καλό Μάρτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Φεβρουάριος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Μάλιστα!Βασικά το λάπτοπ είναι ενός φίλου...και δεν το έχω δει ακόμα, απλά ήθελα να έχω μια γνώμη.Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Πάρε ένα PCMCIA για να τα έχεις όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Για εξαρτήματα Acer μπορείς να δείς εδώ :https://www.mk-electronik.de/ (άλλαξε τη γλώσσα σε αγγλικά για να διευκολυνθείς)Θα βρείς το μόντεμ σαν ανταλλακτικό μόνο αν δεν είναι ενσωματωμένο στη μητρική...Ψάξε όμως μήπως και είσαι τυχερός...αν το βρείς τουλάχιστον θα έχεις μια εικόνα για το ποσό που θα δώσεις για εσωτερικό modem , ώστε να συγκρίνεις αν σε συμφέρει...Ελπίζω να βοήθησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Θα προτεινα εξωτερικο γιατι οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, με το σερβις θα φας μεγαλες καθυστερησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.