Jump to content

AMD X2 s939 απο που???

pontium

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 00:47]

Για τους Α64 Χ2 λέμε

Που αν 8υμάμαι καλά ο 3800+ Χ2 είχε πολλαπλασιαστή 10

Σωστά θυμάσαι. Μπορεί βέβαια κάποιος να κατεβάσει τον πολλαπλασιαστή μέχρι 4χ.

Σε 9χ θα πάρει 1.8GHz από Χ2.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [04-02-2007 23:33]

Δεν ισχύει αυτό....

Λειτουργεί στις συχνότητες των Χ2 απλά έχει 2ΜΒ κας(1ΜΒ για κάθε πυρήνα) και με τάσεις που δούλευαν και οι Χ2

Α64 Χ2 s939 είχε η Oktabit κάποια κομμάτια αλλά και αυτά σε αρκετά ανεβασμένες τιμές...πιο ψιλά και απο οπτερον

Όλο και νέα πράγματα μαθαίνουμε μεγάλε από σένα.

Δηλαδή ο δικός μου 4400+ Χ2 με 2ΜΒ κας είναι opteron?

Γουστάρω τις διορθώσεις σου. :TD:

Sorry που πεταγομαι απο το ακυρο πουθενα αλλα 2 ηωρα το βραδυ δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να κυνηγας ολα τα post tou AN7?Oι σωστοι ανθρωποι τετοια ωρα η κοιμουνται ή :happy2: :hug: δεν :happy2: :hug: τα thread των αλλων.........

Αρχιζω να ανισηχω για σενα:flower: :innocent:

Αρχική απάντηση από petros@idk$ [Χθες, στις 02:20]

Sorry που πεταγομαι απο το ακυρο πουθενα αλλα 2 ηωρα το βραδυ δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο απο το να κυνηγας ολα τα post tou AN7?Oι σωστοι ανθρωποι τετοια ωρα η κοιμουνται ή :happy2: :hug: δεν :happy2: :hug: τα thread των αλλων.........

Αρχιζω να ανισηχω για σενα:flower: :innocent:

Ξέχασες να πεις οτι μετά το :jump1: , κάνουν και ένα :smoke: .........καραlol

Παίδες,τελικά να πάω σε opteron ή σε Athlon X2??Τι κάνει για games περισσότερο??

Θέλω να παίξω gothic III αξιοπρεπέστατα αν και το έχω φτάσει σε L 76 και κοντευώ να τερματίσω αλλά όταν κάνω teleport τρώει κόλλημα για 3 λεπτά και σε σημεία που έχει κόσμο είναι απελπιστηκά.Μόλις πάρω Χ2 θα το ξαναρχίσω να το ευχαριστηθώ!!

Το gothic 3 έχει τρελλά bugs που αφορούν τη διαχείριση μνήμης και γενικά έχω την εντύπωση ότι μισεί τους επεξεργαστές της AMD και ειδικά τους Χ2.Για παράδειγμα μπορώ να το παίξω χωρίς κολλήματα σε σύστημα με 3800+ venice με μνήμη DDR 3200 2χ512 και έτρωγε τρελλά κολλήματα σε σύστημα με 4200+ και ddr2 6400 2x1024.Έννοείται με όλα τα τελευταία patches.’πλά είναι κακογραμμένο.

Καλύτερα να πας σε OPTERON αν βρεις τον 165 θα είσαι τυχερός.Στάνταρ opteron έχουν το HAC και το PC STORE,αλλά όχι τον 165

Υπάρχουν μικρές διαφορές υπέρ των opteron λόγω της μεγαλύτερης cache αλλά δεν είναι να σε απασχολήσει σοβαρά στα παιχνίδια. Χτύπα όποιον βρεις φθηνότερα κατά την γνώμη μου γιατί δεν είναι να επενδύσεις σε 939 πια.

Αρχική απάντηση από pontium

Παίδες,τελικά να πάω σε opteron ή σε Athlon X2??Τι κάνει για games περισσότερο??

Tα ίδια cpu είναι, ίδια διαδικασία, ίδιο waffer. Δεν αλλάζει τίποτα απλά οι Χ2 βγαίνουν και σε 2x512kb γεύση.

Ειναι ακριβως οι ιδιοι..... Απλα οι opteron ειναι τα καλα κομματια τα οποια κλοκαρονται καλυτερα......

Με λιγα λογια, ο opteron 175 και ο 4400+ ειναι το ιδιο...

11χ200ΜHz (2200MHz) και 2χ1MB L2 και οι δυο...

Εχουν ακριβως τις ιδιες επιδοσεις... Η διαφορα τους ειναι πως ο 4400 σε oc θα τερματισει στα 2.7-2.8GHz ενω ο opty στα 3GHz

έχω Opt 165 και είμαι απόλυτα ευχαριστήμενος

Δεν καταλαβαίνει τπτ απολύτως.Games,επεξεργασία εικόνας βίντεο τα πάντα και την ίδια στίγμη.Δεν τον αλλάζω με τπτ απολύτως!

Τον πήρα απο Acornshop αλλά τωρα δέν υπάρχει διαθεσημότητα

Οπότε θα σου πρότεινα αν τειχον καταλήξεις σε αυτόν να πάς

Msystems

στα 156ευρώ

Εσύ αποφασίζεις

cpusbh3.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.