Jump to content

AMD X2 s939 απο που???

pontium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες,έχω πάρει σβάρνα όλα τα κομπιουτεράδικα και δεν μπορώ με τίποτα να βρω έναν οποιοδήποτε x2 σε s939.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ έναν,εν ανάγκη και μεταχειρισμένο??Δεν είμαι τώρα για να αλλάζω μητρική και μνήμες και να μου μείνει στην άκρη και μια ATi x1600xt γιατί είμαι με crossfire...

Αυτή την στιγμή έχω έναν 3200

Χτύπα μια φθηνή 975 για το crossfire σου (πχ. albatron) και Ε6300. Θα σου βγούν ~ 270 (όσο ένας opty 180)

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 18:42]

Χτύπα μια φθηνή 975 για το crossfire σου (πχ. albatron) και Ε6300. Θα σου βγούν ~ 270 (όσο ένας opty 180)

το θεμα ειναι οτι αν παει σε 975 θα θελει και μνημες δδρ2.....

μονο αυτη παιζει crossfire και δδρ1 αλλα περνει πανω cpu μεχρι σειρα 8χχ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523005

και ενας 820

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1037&product=770787

συνολο 182

Προφανώς πάει σε ddr2 με 975, πουλώντας τις παλιές ddr (τώρα που φευγουν). Περνά σε μια πλατφόρμα με μέλλον ακόμα ή απλά τερματίζει το αδιέξοδο 939..;

Κοιτα και λιγο στο ebay.co.uk ή ebay.de.. θα βρεις πολλες επιλογες και σε καλες τιμες

Αρχική απάντηση από nick2crete

..το μελλον ειναι χλωμο...

δυστυχως...ιδιως με Κ8L προ των πυλων...:p

Μακρυά είναι αυτές οι πύλες, 6 μήνες και βάλε.

939 x2, αν ψάξεις στις αγγελίες θα βρεις αρκετές περιπτώσεις από κόσμο που αναβαθμίζει σε C2D. Κοίτα και σε άλλα sites, κάτι θα βρεις...

εγω που ειπα να δοσω εναν 4200+ Χ2 μου καναν προσφορες απο 70 ευρά έως 150 ;p οποτε δες που παιζεις!αμα πας σε c2d στηλε μου ενα μεμο για το τι μητρικη εχεις :p

Θα μείνω με AMD .-

Πουλάει κανείς??

Θέλω να παίξω gothic III αξιοπρεπέστατα αν και το έχω φτάσει σε L 76 και κοντευώ να τερματίσω αλλά όταν κάνω teleport τρώει κόλλημα για 3 λεπτά και σε σημεία που έχει κόσμο είναι απελπιστηκά.Μόλις πάρω Χ2 θα το ξαναρχίσω να το ευχαριστηθώ!!

Ο opteron δεν είναι για servers??Για games κάνει??Δεν έχω πολυασχοληθεί με το συγκεκριμένο...

ο οπτερον ειναι ενας x2 που λειτουργεί σε χαμηλότερες ταχύτητες (εργοστασιακα), και με χαμηλότερα βολτ. Έτσι σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις μεγάλο ποσοστό o/c :p

Αρχική απάντηση από deninho

ο οπτερον ειναι ενας x2 που λειτουργεί σε χαμηλότερες ταχύτητες (εργοστασιακα), και με χαμηλότερα βολτ. Έτσι σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις μεγάλο ποσοστό o/c :p

Δεν ισχύει αυτό....

Λειτουργεί στις συχνότητες των Χ2 απλά έχει 2ΜΒ κας(1ΜΒ για κάθε πυρήνα) και με τάσεις που δούλευαν και οι Χ2

Α64 Χ2 s939 είχε η Oktabit κάποια κομμάτια αλλά και αυτά σε αρκετά ανεβασμένες τιμές...πιο ψιλά και απο οπτερον

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 22:47]

Για τους Α64 Χ2 λέμε

Που αν 8υμάμαι καλά ο 3800+ Χ2 είχε πολλαπλασιαστή 10

γραψε λάθος, :tomato:

απλα κοιτω για ενα φίλο για οπτερον και εχω μείνει εκει ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.