Jump to content

Nεες μνημες

spH3RiCal

Recommended Posts

Εχω 2χ 512 ocz performance el (2-3-2-6) 400mhz και σκεφτομαι να τις πουλησω και να βαλω 2x1gb.. Δε θελω να παρω κατι πανακριβο αφου ειναι ddr απλα να με κρατησουν αξιοπρεπως ενα χρονο ακομα.. Εχετε καμια προταση?

Σκοπευω να δωσω συνολικα γυρω στα 200ε..

Θα μπουν παμω σε dfi lanpartyUT nf4 ultra-D με opteron 165..

Eυχαριστω.

Αφού απλά θες 2GB και θα αλλάξεις μετά από ένα χρόνο σου προτείνω να πάρεις άλλα 2 χ 512 δίνοντας μόνο 100. Μετά θα πουλήσεις και εύκολα επειδή ακούγεται ωραία το 2GB και δεν θα δώσεις πολλά χρήματα. Αν όμως θες οπωσδήποτε 2 χ 1GB:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=920649

Αν βαλω 4χ512 δε ξερω κατα ποσο θα τη παλεψει ο memοry controller (amd γαρ..). Σε OCZ δε ξαναπαω.. Καλες αγιες αλλα δεν ανεβαινουν.. Ειχα δει κατι πολυ καλες mushkin 500αρες στα 235ε τι 2gb κιτ αλλα δε ξερω αν τελικα αξιζει να δωσω τοσα λεφτα..

Πάντως και εγώ δεν νομίζω πως αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για DDR. Γνώμη μου είναι πως θα ήταν καλό να πάρεις κάποιο Kit μεταχειρισμένο από κάποιον που θα το έχει "παιδέψει" και θα ξέρει πόσο ανεβαίνει. Έτσι και θα έχεις μνήμες που ανεβαίνουν σίγουρα και θα γλυτώσεις κάποια χρήματα για την μελλοντική ολική αναβάθμιση...

Αρχική απάντηση από spH3RiCal [Σήμερα, στις 12:18]

Για τις supertalent του πλαισιου ξερουμε τιποτα? Τι λενε απο επιδοσεις?

Οι supertalent DDR2 παντως ειχουν βγει αστερια σε γενικες γραμμες....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.