crazyantonis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Γεία σας και πάλι αυτή τη φορα ο dvd driver μου παρουσιάζει ενα πρόβλημα.Τώρα τελευταία δεν κάνει autoplay τα cd και πρεπει να πάω χεριροκίνητα και ναι μπω απο τον υπολογιστή μου.Σήμερα όμως παρουσίασε ακόμα ένα πρόβλημα.Ενώ χθες προσπάθησα να παιξώ με το epsx βάζωντας ενα ps2 dvd για να το δοκιμάσω σήμερα προσπαθώ πάλι και δεν το αναγνωρίζει καθόλου.Τι να κάνω?υ.γ ο dvd driver που έχω είναι ο samsung SH-S182M και ο υπολογίστής μου δεν έχει κλείσει ουτε 2 μήνες απο τοτε που τον αγόρασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 3, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 μήπως έχει κάποιους τους drivers γι αυτή τη συσκευή?Τους χρειάζομαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 3, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Για το Autoplay που λές για δές μήπως το αντίστοιχο patch της Μicrosoft κάνει δουλειά...Το έχω κάνει παλιότερα στο NEC ND-3520A που είχε χάσει το Autoplay....σε μένα δούλεψε πάντως....Εναλλακτικά υπάρχει και αυτό το fixάκι αλλά από το site της Softpedia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 3, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 κάποιος είχε τη φαεινή ιδέα να κάνω ενα uinstall τους ethernet drivers της nvidia και τώρα δεν μπορώ να βάλω drivers για το Samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Για ποιό λόγο έκανες uninstall τους Ehternet drivers της NVidia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=35122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 3, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 Από ότι είδα όμως μπορείς να τους ξαναπεράσεις χωρίς το firewall της NVidia όμως...Οπότε αν είναι έτσι, ούτε το πρόβλημα με το utorrent θα έχεις, ούτε θα σε εμποδίζει τίποτε να βάλεις τους drivers για το Samsung...Aλήθεια, τί τους θές τους drivers για το Samsung? δεν χρησιμοποιούνται oι drivers των windows ή δεν κάνουν λόγω του ότι πρόκειται για recorder με Lightscribe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 3, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 τους χρειάζομαι γιατι με τους drivers των windows λεει οτι δεν μπορει να δουλεψει γι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 3, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 έκανα επαναφορά συστήματος και διορθώθηκε.Αλλα δυστυχώς παραμένει το προβλημα me to utorrent και το system crashing........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.