Wizard! Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 http://www.dailymotion.com/video/xgb2i_ducati-996-vs-bimota-sb8r Ευτυχώς, δε χτύπησε άσχημα κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 και έλεγα απ΄την αρχή πότε θα γίνει... αυτά τα πράγματα θέλουν ειδικούς χώρους, ευτυχώς που δεν υπήρξαν και τρίτοι εμπλεκομένοι, τα "ζευγαράκια" δεν τραυματίζονται και τόσο εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Ήταν τυχερός που δεν έφυγε από κάτω... Έχω φίλο που με ένα GSXR750 Κ4, έπαθε το ίδιο, αλλά ενώ αυτός έμεινε πάνω στο γεφυράκι και δε χτύπησε, το μηχανάκι κατέβηκε γκρεμό 200μ και πήγε κατευθείαν για ανακύκλωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 4, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 Τρεις παρατηρήσεις! 1. Ωραίος ο φίλος του....δεν φτάνει που τον πατάει....πάει και τον βάζει να κάτσει πάνω στο περβάζι με τον γκρεμό δίπλα του, ενώ αυτός είναι ζαλισμένος... 2. Εγω αν ήμουν ο τύπος που πάει μετά τρέχοντας (με το άσπρο tshirt) για να βοηθήσει θα τον έσμπρωχνα χαλαρά κάτω από το γεφυράκι...Να αυτοκτονήσεις δε θες φίλε μου;;;; "Le' me give ya a hand"!!! 3. Προσέξτε τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ οδηγούς (δικοί μας είναι;;;; ) στο αντίθετο, που προσπερνούνε το τροχόσπιτο το οποίο περιμένει να περάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Πηγαίνοντας τόσο τάπα σε δημόσιο δρόμο,είναι πάντα πολύ μεγάλο ρίσκο.Απλά,σκεφτείτε ένας με ένα Scooby ή Evo απο το αντίθετο ρεύμα,ο οποίος απλά,να γκαζώνει λίγο...Αυτός με την 996 θα την πλήρωνε πολύ ακριβά.Κατα τα άλλα,φοβερά μηχανάκια και τα 2,κρίμα για το χάσιμο μπροστινού απο την Bimota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 5, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 Φυσικά και δεν επικροτώ το να πηγαίνεις τάπα στο δημόσιο και ειδικότερα σε χώρες που έχουν πίστα, όπου μπορείς να πάς να ξεκα**σεις, σε αντίθεση με τη δική μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Φεβρουάριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 @Wizard, δεν εννοούσα τπτα για κανέναν.Ίσα ίσα,ενήλικοι είμαστε,πιστεύω πως ο καθείς καταλαβαίνει έννοιες όπως "ταχύτητα" και "κίνδυνος".Btw,εσύ είσαι στη φωτό?CBR 1000RR?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Φεβρουάριος 5, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 CBR 1000RR '04 Η φωτογραφία είναι από το σχολείο που έκανα με το California Superbikes School στην πίστα των Σερρών, το Μάιο του 2004 Η φώτο είναι στην Κ10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.