tsofras Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2, ποιά ή γνώμη σας?Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν το θέλω για gaming( βέβαια ποτέ δεν ΄ξερεις πότε θα σου έρθει η όρεξη)Έχω κανονικό desktop pc γι αυτό σκεφτόμουν μήπως πάρω μακ για αλλαγή, αλλα δεν ξέρω αν θα ξενερώσω, είναι μικρό ωραίο ελαφρύ, κρατάει η μπαταρία , βάζεις αν θες και windows αλλά η κάρτα γραφικών είναι μάπαΤο Σονυ έχει καλή κάρτα μνήμη σκληρό κτλ. δεν ξέρω πως πάει απο μπαταρία....Καμιά βοήθεια παιδιά είμαι σε αδιέξοδο, πείτε + , - ότι θέλετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Φεβρουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 15αρη θες ή 13αρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Φεβρουάριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Εγώ προσωπικά θα έπερνα το Sony για μέγιστη συμβατότητα. Ο φορητός είναι εργαλείο δουλειάς και όπου βρεθείς θα μπορείς να χρησιμοποιείς ότι πρόγραμμα θέλεις και εύκολα. Δεν θα χρειαστεί να μάθεις κάτι καινούριο. Ολα αυτά απο την μικρή επαφή που είχα με ένα mac. Eπειδή μου άρεσε όμως και το mac θέλω να πάρω ένα για να ασχοληθώ. Αν θες να έχεις να παίζεις και με ένα mac μπορείς να πάρεις αυτό. (Αυτό θέλω εγώ πάντως ! ) Mac Mini Θα χρειαστεί να μαζέψεις άλλα 400 περίπου και είναι και πολύ ωραίο για media center στο σαλόνι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 2, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 tsofras ολα τα λεφτα ειναι το mac os x. Ξεχνα ολα τα ηλιθια και σπαστικα προβληματα των win. Ειδικα τωρα που τα mac τρεχουν και windows δεν βρισκω λογο να παρει κανεις λαπτοπ που θα τρεχει μονο τα προβληματικα windows.Εγω παντως τοσα χρονια βαρεθηκα να δουλευω για να κανω τα windows να δουλευουν σωστα.Θελω ενα μηχανακι να δουλευει σωστα και οπως πρεπει και να κανω τη δουλεια μου χωρις προβληματα. Παω για mac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Φεβρουάριος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 ποσες φορες θα το γραψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Φεβρουάριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Μέχρι να το πιστέψει και ο ίδιος και να κάνει την αλλαγή από Win σε Mac Os X !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsofras Φεβρουάριος 6, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 χαχαχα, δεν ξέρω δυσκολεύομαι να αποφασίσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 tsofras τι αποφασισες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Φεβρουάριος 8, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2007 Παντως εγω εχω κάνει την αλλαγή εδώ και κανενα 6μηνο τωρα και ειναι σουπερ. Δεν εχα προβληματα προσαρμογής, και αμα θέλω τρεχω και windows. Ειναι και κατι διαφορετικό, δεν εχετε βαρεθεί τοσα χρόνια με windows? Αν δεν παιζεις τα τελευταία παιχνίδια το ΟΣΧ ειναι τελειο. Αλλιώς φωρτώνεις windows και καθάρησες. Το design των apple, macbook pro, ειναι κλάσεις ανώτερο απο vaio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Φεβρουάριος 14, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2007 Των οποιων βαιο ειναι πολυ ανωτερο απο τα αλλα αθλια νοτμπουκ, φαντασου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Φεβρουάριος 15, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2007 Πεστα jogi για καποιοι πιο πανω ειρωνευονταν...Κι εγω μολις πηρα macbook pro. Ειναι ετη φωτος μπροστα απο windows και pcs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.