Jump to content

Βρείτε τις διαφορές (ή το ανάποδο) ?? :)

TifoziF1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:D

Λοιπον :

Μοβο 1)

MB_PX975X.jpg

http://www.albatron.com.tw/English/product/mb/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=226

ΜοΒο 2)

INFINITY%20975X-G.jpg

http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US

:innocent: :innocent: :innocent:

Ρε μπας και με 99 Ευρω και ένα βιος update η Αλμπατρος γίνεται DFI ??? :whistling :whistling :whistling

βρε αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως :p

οντως δειχνει να ειναι η ιδια μητρικη...

αντε και ενας τολμηρος νεος να δοκιμασει το bios της dfi :) (πιθανον να εχει πιο πολλες επιλογες / updates)

για ρωτα τωρα τον Τονυ αν ειναι ολες revision B και αν το bios εχει ιδιες επιλογες...

Έχουμε "επισιμη-ανεπίσιμη" απάντηση (στην ερώτηση μου -Ρ.Μ.- αν δουλέυει για την DFI) :

From: Tony

To: tifozif1

Posted: Wed Jan 31, 2007 10:15 pm

Subject: Re: Hi !!!

I help DFI but do not officially work for them

Αν βγεί το Μοβο αυτό προσφορά από τα μαγαζιά στα 70 Ευρώ θα "σκοτώσει" :D :D :D Ειδικά αν φλασάρεται σε DFI :devil: :devil: :devil:
Αρχική απάντηση από obijuan1983

Δείχνει ίδια αλλά δεν είναι έχει 5 διαφορές...εκτός απο το χρώμα...:whistling

Βάλε στο paint την μια από τις 2 εικόνες τραβα 5 κοκκινα κυκλάκια saveas jpg & post it please γιατι νυστάζω.

Αν οι διαφορες είναι ότι βλέπεις κατι χαλκινα μικρα πηνια μέσα σε μαυρα κουτάκια στην DFI, απλα να σου πω ότι από την mobo της φωτο της DFI λοιπουν τα καπάκια. Στην Δική μου DFI δεν λείπουν και δείχνει ολόιδια.

κατέβασα και τα 2 Manuals (PDF) και από τα δύο sites, είναι ολόιδια και το ιδιο ακριβώς έχω στα χέρια μου σε χαρτί.

Να δοκιμάσω να φλασάρω την DFI σε Αlbatron ??? Ετσι για τον χαβαλέ ? Θα χάσω την εγγύηση ομως :(

Το θέμα είναι μη χάσεις και τη μητρική...ΟΧΙ :hehe:

Damn, είναι απελπιστικά ίδιες...αλλά να έχουν ίδιους (ποιοτικά) πυκνωτές, smd, τρανζίστορ κτλ....? Όρεξη που την έχεις ρε παιδί μου και εσύ όμως!

Αρχική απάντηση από inertiacreep

Το θέμα είναι μη χάσεις και τη μητρική...ΟΧΙ :hehe:

Damn, είναι απελπιστικά ίδιες...αλλά να έχουν ίδιους (ποιοτικά) πυκνωτές, smd, τρανζίστορ κτλ....? Όρεξη που την έχεις ρε παιδί μου και εσύ όμως!

Δεν κατάλαβα το "απελπιστικά ίδιες". Η DFI τις "φτιάχνει" και τις δύο, κοίτα το ποστ στο "official" DFI forum.
Αρχική απάντηση από tifozif1

Δεν κατάλαβα το "απελπιστικά ίδιες". Η DFI τις "φτιάχνει" και τις δύο, κοίτα το ποστ στο "official" DFI forum.

Τι δεν κατάλαβες? Είναι ίδιες, δεν είναι? Τουλάχιστον στη φωτό που τις είδα, και στο θρεντ που λες. Είπα κάτι διαφορετικό από σένα?

Αρχική απάντηση από inertiacreep

...αλλά να έχουν ίδιους (ποιοτικά) πυκνωτές, smd, τρανζίστορ κτλ....?

...και να "τραβάει" εξίσου καλά η ’λμπα? Εδώ σε θέλω! Γιατί τότε θα έχουμε 2 πανομοιότυπες στην ουσία μητρικές που η τιμή τους αλλάζει ανάλογα με τη μάρκα!

Και στην τελική αν έχει και ανάλογες επιλογές στο bios η ’λμπα, θα ήταν overkill!

Πηρα μια μολις....η albatron λεει rev.1 αλλα εχει πολλα smd διπλα απο τις μνημες...και μοιαζει σαν DFI 975X rev.2.

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Πηρα μια μολις....η albatron λεει rev.1 αλλα εχει πολλα smd διπλα απο τις μνημες...και μοιαζει σαν DFI 975X rev.2.
Για κοιτα αυτό να σιγουρευτείς : http://www.thetechrepository.com/showthread.php?t=69

ΕDIT : Μόλις πέρασα από το Πλαίσιο, και είδα την Albatron. ΟΛΟΙΔΙΑ συσκευασία, συνοδευτικά, καλωδια κτλ :D Δηλαδή το μόνο που αλλάζει είναι τα χρώματα και τα λογότυπα πάνω σε ΜΟΒΟ, μανουαλ, CD, κτλ....

Μάλιστα αυτή που είδα (δεν άνοιξα το φακελάκι, μην πυροβολείτε, είναι διάφανο ευτυχώς) ήταν ΟΛΟΙΔΙΑ με την Rev B της DFI (κρατούσα τυπωμένες φώτο στο χέρι) :D.

το πιο ευκολο σημαδι ειναι οι 3 πυκνωτες μεταξυ ram slot και ide που στο ρεβ.2 ειναι 2 και ενα τσιπακι

βασιλη το bios τι λεει?

Αρχική απάντηση από pcfreak το πιο ευκολο σημαδι ειναι οι 3 πυκνωτες μεταξυ ram slot και ide που στο ρεβ.2 ειναι 2 και ενα τσιπακι
Αυτό είναι το πρώτο που κοίταξα, απλά μιας και είχα close-up φωτος από το REV 2 τις DFI είπα να την ψάξω λιιιγο περισσότερο...

ΙΔΙΕΣ

(η δικιά μου DFI είναι REV 1)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.