argirisxt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 ενω εχω βαλει Allow σε ολα τα κουτια ομως οταν προσπαθω να μπω σε εναν server λεει Blocked by ZoneAlarm Security.τι να κανω?εχω ZoneAlarm 7 free Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Ιανουάριος 31, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 και εγω τα εχω και τα 2.απλα κανε allow το mIRC απο το ZA.Υ.Γ. ειναι mIRC, kai oxi Mirc γιατι το IRC ειναι το δικτυο και το mIRC το προγραμμα που συνδεεσαι σε αυτο. υπαρχουν και αλλοι τροποι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιανουάριος 31, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από sakis_the_fraud και εγω τα εχω και τα 2.απλα κανε allow το mIRC απο το ZA.Υ.Γ. ειναι mIRC, kai oxi Mirc γιατι το IRC ειναι το δικτυο και το mIRC το προγραμμα που συνδεεσαι σε αυτο. υπαρχουν και αλλοι τροποι... για δες τι γραφω πανω....εχω κανει ALLOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 31, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Κλεισε το ΖΑ και κανε συνδεη με το ΙRC και μετα ανοιξε το και πες μας αμα συνεχιζει να το κανει.. το ΖΑ εχει καποια ψηλο μπαγκς (οχι Μπαγκς Μπανι) οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιανουάριος 31, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Μπαγκς Μπανι δ ξερω εαν εχει παντως οταν το εκλεισα δεν ειχα προβλημα αλλα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιανουάριος 31, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 στο panel του zone alarm πηγαινε στο section ΙΜ security/advanced και ξεκλικαρε την επιλογη ''Βlock IRC'' .that sould be enough Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 1, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 γιατι δεν το βλεπω πουθενα αυτο?εχω την free... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Φεβρουάριος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 ακομα δ εχω βρει λύση.........καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.