blkik Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 Έχω τον υπολογιστή της υπογραφής και άλλαξα τον επεξεργαστή με έναν στα 3.0Ghz και την κάρτα γραφικών με μια Asus 7600Gs σε Agp πάντα. Ανοίγοντας τον υπολογιστή βγαίνει το εξής μήνυμα.Εχω τους 93.71 εγκατεστημένους Η κάρτα δεν έχει εξτρά τροφοδοσία. Σε δυο μαγαζιά που ρώτησα ο ένας λέει καλύτερο τροφοδοτικό ότι θέλω και ο δευτερός ότι είναι πρόβλημα τον οδηγών τις nvidia και δεν θα έχω πρόβλημα. Το τροφοδοτικο είναι Pegasus 400W και σε ιστοσελίδα που μετράει τα watt βγάζω 320W
AN7 OverClocker Ιανουάριος 31, 2007 #2 Ιανουάριος 31, 2007 Η κάρτα γραφικών σου έχει έναν κονέκτορα για ρεύμα...Συνέδεσέ τον και το μήνυμα αυτό θα φύγει
inertiacreep Ιανουάριος 31, 2007 #3 Ιανουάριος 31, 2007 Όπως φαίνεται, το τροφοδοτικό σου δε φτουράει...δεν επαρκεί. Γι'αυτό και η κάρτα έριξε τα ρολόγια της...δοκίμασε να ξηλώσεις ενα δίσκο και ενα οπτικό και πες μας.edit : στη σελίδα της Asus έχει κονέκτορα τροφοδοσίας η κάρτα...στη μέση πάνω από το cooler...εσύ ποιό μοντέλο έχεις?
blkik Ιανουάριος 31, 2007 Author #4 Ιανουάριος 31, 2007 Που έχει τον κονέκτορα στην συσκευασία έχει μόνο ένα καλώδια για video
inertiacreep Ιανουάριος 31, 2007 #5 Ιανουάριος 31, 2007 Αυτή είναι η κάρτα? Το κλασικό 4πινο μολεξ παίρνει κατευθείαν από το τροφοδοτικό...
blkik Ιανουάριος 31, 2007 Author #7 Ιανουάριος 31, 2007 Όχι η κάρτα δεν είναι αυτη. Είναι η silent Που έχει μόνο ψύχτραwww.asus.com/prog_content/middle_enlargement.aspx?model=1479
blkik Ιανουάριος 31, 2007 Author #9 Ιανουάριος 31, 2007 Το μαύρο πίσω στην πάνω γωνιά λες. δεν μου φαίνεται για connector’σε που δεν θα έπρεπε να έχει καλώδιο στην συσκευασία?
inertiacreep Ιανουάριος 31, 2007 #10 Ιανουάριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από dubber ... SPAM ! Αρχική απάντηση από dubber Και πάλι, ο μαύρος connector πίσω τί είναι ??? Στη silent η τροφοδοσία είναι εκεί...βαλτον να ξεμπερδεύεις... edit (again) : αυτός είναι...τι άλλο θα μπορούσε να είναι δλδ. Κοίτα εσωτερικά στον κονέκτορα αν έχει τις 2 γωνίες που έχει το μόλεξ.
blkik Ιανουάριος 31, 2007 Author #11 Ιανουάριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από inertiacreep Όπως φαίνεται, το τροφοδοτικό σου δε φτουράει...δεν επαρκεί. Γι'αυτό και η κάρτα έριξε τα ρολόγια της...δοκίμασε να ξηλώσεις ενα δίσκο και ενα οπτικό και πες μας.edit : στη σελίδα της Asus έχει κονέκτορα τροφοδοσίας η κάρτα...στη μέση πάνω από το cooler...εσύ ποιό μοντέλο έχεις? Οτι δεν επαρκεί το τροφοδοτικό και η κάρτα έριξε τα ρολόγια της αυτό το λένε οι drivers. Είναι όμως έτσι γιατί και σε έναν άλλο υπολογιστή με pci-e λένε βγάζει αντίστοιχο μύνημα για sli αλλά η μητρική ούτε καν υποστηρίζει sli
dubber Ιανουάριος 31, 2007 #12 Ιανουάριος 31, 2007 Όχι, δεν θα έπρεπε, συνδέεις ένα molex του τροφοδοτικού του κι εμένα μου φαίνεται για molex!
inertiacreep Ιανουάριος 31, 2007 #13 Ιανουάριος 31, 2007 Αρχική απάντηση από blkik Οτι δεν επαρκεί το τροφοδοτικό και η κάρτα έριξε τα ρολόγια της αυτό το λένε οι drivers. Είναι όμως έτσι γιατί και σε έναν άλλο υπολογιστή με pci-e λένε βγάζει αντίστοιχο μύνημα για sli αλλά η μητρική ούτε καν υποστηρίζει sli Εγώ το έγραψα αυτό υποθέτοντας οτι έχεις βάλει την τροφοδοσία στην κάρτα.Λογικό και επόμενο λοιπόν να στο βγάζει...σε παλιότερες (ATI μεν) αν δεν έβαζες το μολεξ δεν bootαρε καν το πισι, βγάζοντας συνεχόμενα beeps και το αντίστοιχο μήνυμα. Κοίτα και το manual της κάρτας, θα λέει που και πως συνδέεται το μολεξ.Όσον αφορά το καλώδιο, δεν θα έπεφτε έξω η Asus με το να βάλει ενα έξτρα στη συσκευασία, αλλά δεν είναι και η μόνη. Στις πιό ακριβές βάζουν.
blkik Ιανουάριος 31, 2007 Author #14 Ιανουάριος 31, 2007 Τελικά είναι molex και το σύνδεσα. Δεν το είχα προσέξει Δεν εμφανίζεται πλέον το μήνυμα thanks
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.