morfeas-dsl- Απρίλιος 9, 2007 #201 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 τα office υπαρχουν σε 64 ή μονο σε 32 μπιτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 9, 2007 #202 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Μόνο 32bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 9, 2007 #203 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από kender Γιατί σε παιχνίδια εκτός του ότι ακούω κατι σαν παράσιτα από την onboard sound card πετάνε και μπλε οθόνες τα vista(δεν μπορούσαν να αλλάξουν το χρώμα τουλάχιστον ) ειχα κι εγω BSOD μεχρι που εβγαλα τους nforce κι εβαλα τους realtek850/vista http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false (αν και δεν μας ειπες το συστημα σου...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Απρίλιος 9, 2007 #204 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Αρχική απάντηση από mariosalice Μόνο 32bit. κριμα :<καλα 64 μπιτ windows και δεν εχει αντιστοιχο office? ουτε εχει ανακοινωσει κατι? κριμα να βαλουμε τα 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 9, 2007 #205 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 οταν παταω show desktop στο quick launch παιρνει σβαρνα και τα gadgets , πως το φτιαχνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 10, 2007 #206 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Δεν νομίζω ότι γίνεται.Δεν είναι μέρος του desktop.Με Start Space θα εμφανιστούν η sidebar και τα gadgets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 10, 2007 #207 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από makio ειχα κι εγω BSOD μεχρι που εβγαλα τους nforce κι εβαλα τους realtek850/vista http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false(αν και δεν μας ειπες το συστημα σου...) DFI nf4 και έβαλα επάνω το οnboard επειδή για την αρχαία την soundblaster δεν υπήρχαν drivers θα δουλέψουν οι ρεαλτεκ για το module tis DFI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 10, 2007 #208 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr Τελικα το θεμα με τις ενεργοποιησεις στις dsp εκδοσεις το εψαξε κανεις?Μιλαω ειδικα για την microsoft hellas.Αν δηλαδη κανω σε διαστημα ενος μηνα 2-3 ενεργοποιησεις θα με κραξουν/κοψουν?Θελω πολυ να τα αγορασω αλλα μονο για την dsp εκδοση. Bump...Kανεις δεν ξερει ?Ειναι αμαρτια να τα αγορασω και να μπορεσω να κανω μονο μια φορα εγκατασταση.Απλα δεν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 10, 2007 #209 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από VadergrΑπλα δεν γινεται. ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Απρίλιος 10, 2007 #210 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Tελικα τι γινεται με το vista activation ??Μονο στα OEM ισχυει ο περιορισμενος αριθμος activation η σε ολες τις εκδοσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 10, 2007 #211 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από spc ????? Δεν γινεται να τα εγκαταστησεις μονο μια φορα.Μπορει να θελω να κανω μια αναβαθμιση η φορματ η δεν ξερω γω τι.Θα πρεπει να βασιστω στο αν εχει τα κεφια του ο ανθρωπος της ms να μου ξαναδωσει κωδικο?Φυσικα και δεν αναφερομαι στο να το εχω σε παραπανω απο εναν υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Απρίλιος 10, 2007 #212 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Vadergr στη dsp έκδοση μπορείς να κάνεις εγκαταστάσεις νομίζω όσες θες μέχρι να αλλάξεις μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 10, 2007 #213 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Και αν αλλαξεις μητρικη ? Πες αγορασες ενα νεο pc, αλλα επειδη εισαι βλακας, ανοιξες το κουτι, το πειραξες κ την εκαψες. Και αλλαζεις...Εκει τι γινεται? Παλι τον π@υλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Απρίλιος 10, 2007 #214 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Όπως το είπες...π@υλο! Οι dsp εκδόσεις έχουν νόημα για τα laptops...εκεί δεν πειράζεις μητρικές και τα υπόλοιπα. Για desktop καλύτερα να έχεις τη retail έκδοση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (κοστίζουν 3 φορές παραπάνω βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 10, 2007 #215 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Με ποιον τροπο δηλαδη καταλαβαινει η ms οτι εχω αλλαξει μητρικη?Δεν το πιανω αυτο το κομματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Απρίλιος 10, 2007 #216 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Δεν είμαι σίγουρος για το πως δουλεύει...υποθέτω ότι κάνει έλεγχο για κάποιο id το οποίο είναι μοναδικό για κάθε μητρική και μετά το τέλος της εγκατάστασης το serial number των vista γίνεται activate μόνο σε συνδυασμό με το id της μητρικής στην οποία έγιναν για πρώτη φορά εγκατάσταση. Κάτι τέτοιο παίζει...Είχα διαβάσει στα πρώτα previews ότι οι dsp εκδόσεις βγήκαν για να προωθήσουν την αγορά πολλών νέων laptop με προεγκατεστημένα τα ψίστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 10, 2007 #217 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από kender DFI nf4 και έβαλα επάνω το οnboard επειδή για την αρχαία την soundblaster δεν υπήρχαν drivers θα δουλέψουν οι ρεαλτεκ για το module tis DFI? εχω την ιδια μητρικη-βαλε τους οδηγους που σου δινω πιο πανω και προβληματα ηχου τελος (για onboard παντα...)εχει μεινει το θεμα τωρα με το hibernation .....για δοκιμασε να το βαλεις (πορτοκαλι κουμπι ακριβως διπλα στην αναζητηση)μου βγαζει μπλε οθονη για το hiber_nvraid.sys....(υπ οψιν , εχω raid1 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Απρίλιος 10, 2007 #218 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από godslayer [Σήμερα, στις 14:18] Vadergr στη dsp έκδοση μπορείς να κάνεις εγκαταστάσεις νομίζω όσες θες μέχρι να αλλάξεις μητρική. Αυτο με την dsp εκδοση οσον αφορα τα xp δεν ισχυει ..εχω αλλαξει ηδη 3 απο την 1η εγκατασταση και ενεργοποιουνται κανονικα και με τον νομο..απλα πρεπει να παρεις τηλεφωνο..ακολουθεις τον αυτοματο οδηγο κι εισαι ετοιμος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Απρίλιος 10, 2007 #219 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2007 Αρχική απάντηση από makio εχω την ιδια μητρικη- βαλε τους οδηγους που σου δινω πιο πανω και προβληματα ηχου τελος (για onboard παντα...) εχει μεινει το θεμα τωρα με το hibernation ..... για δοκιμασε να το βαλεις (πορτοκαλι κουμπι ακριβως διπλα στην αναζητηση) μου βγαζει μπλε οθονη για το hiber_nvraid.sys.... (υπ οψιν , εχω raid1 ) Eυχαριστώ, με το hibernation δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα χωρίς raid τουλάχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 17, 2007 #220 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 Παιδιά προσπαθώ εδώ https://om.one.microsoft.com/opa/Validation.aspx?StoreID=8ded343b-1877-4de7-b650-1125f9870a89&LocaleCode=en-us&JavaScriptOn=yes και δεν μου εμφανίζει την εικόνα με τους χαρακτήρες για επιβεβαίωση. Μπορεί κάποιος να το τσεκάρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.