HellhammeR Μάρτιος 16, 2007 Author #121 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2007 Και το start search λειτουργεί σαν τη εκτέλεση. Δοκίμασε να γράψεις msconfig, regedit κτλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάρτιος 17, 2007 #122 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 και κατι πολυ μα πολυ loooool. ειναι πραγματικο. οχι φοτοσοπ. μου το βγαζει οταν προσπαθω να περασω το λογισμικο για το κινητο μου(SHARP GX40) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 17, 2007 #123 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Για οσους εχουν βαλει 64bit πως μπορω να ανοιξω ενα flash αρχειακι απο τον 32bit explorer και οχι τον 64?Τι χρησιμοποιειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 17, 2007 #124 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 Παιδια καποιος ειχε πει οτι γινεται να βαλουμε backround κινουμενο...πως να το πω!! Ξερετε κατι τετοιο ή το ειδα στον υπνο μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάρτιος 17, 2007 #125 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 θα πρέπει να εχεις τα Vista Ultimate εγκατεστημένα.. και μετά απο το Windows update θα εγκαταστήσεις το DREAMSCENE (ειναι extra pack for Windows vista ultimate only) και θα βαλει μερικά κινούμενα..επιπλέον θα βρεις στη σελιδα της stardock , http://dream.wincustomize.com (πρεπει να εγκαταστησεις κι ενα προγραμμα πρώτα)και εδώ πολλά με diret links: http://dreamscenevideo.net/blog/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάρτιος 18, 2007 #126 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2007 αυτό με την κάρτα δικτυου της MARVELL που χάνει τα πάντα από δίκτυο (ούτε καν επικοινωνία με το router , ενώ κανει PIng κανονικά ) ακόμα να λυθεί....:devil: συμβαινει καθε μερα αυτό συνήθως 1-2 φορές , και θέλει ρεσταρτ για να επανελθειεχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους οδηγούς από http://www.station-drivers.com/page/marvell.htm και από radarsync Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Μάρτιος 19, 2007 #127 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2007 εδω vista ultimate 64 bit απο δισκακι RTM . ολα ειναι αψογα! δεν εχω παιδευτει καθολου περα απο τα πειραματα που εχω κανει σε **γκουχ γκουχ'σπα'γκουχ'σι'γκουχ'μο' τα updates μεχρι στιγμης πανε κ ερχοντε.... το συστημα μου ειναι abit AWD9-MAX 7900 gt 2 sata se raid0 onboard ixos cellshock 1000ares 4-4-4-12 2gb λοιπον.....τα θετικα: -πολυ γρηγορο search -ομορφο περιβαλλον -πολυ πιο γρηγορα σε λειτουργιες -πλεον υπαρχουν drivers για τα παντα -ολα τα προγραμματα αμα κατεβασετε τις τελευταιες τους εκδοσεις παιζουν αψογα.. -dream scene -πολυ καλο system restore --μεσα στο device manager ειχα ενα αγνωστο hardware....πατησα online check και σε μολις λιγα δευτερολεπτα ειχε κατεβασει και εγκαταστησει τα απαραιτητα....καλη φαση....! τα αρνητικα : -αυτο το αθλιο check που κανει καθε φορα που πας να ανοιξεις μια εφαρμογη....ελεος....με την μια το απενεργοποιησα! -τρωνε λιγη μνημη.....δηλαδη με ενα Γιγα για μενα εισαι μμμμμ ετσι κ ετσι... -δεν μαρεσει το defrag...αντε να βγει κανα diskeeper... κατα τα αλλα ειναι αψογα.....και τα υποστηριζουν ολοι.....οσοι πιστοι προσελθετε!!! this is the next OS.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 20, 2007 #128 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Επειδη και γω τα vista 64 εχω να πω,πως δεν ειναι ακομη ετοιμα...-οι drivers ειναι ακομη σε νηπιακο σταδιο.-δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν μπαινω σε εναν φακελο φορτωνει μια πρασινη μπαρα πανω(σαν να διαβαζει ολα τα περιεχομενα),και αργει.Το dream scene ψαρωτικο,απο την αλλη σε ψιλοidle καταστασητο μηχανημε ετρωγε 1,1gb+ μνημη.Ο 64 bit IE δεν τρεχει flash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 20, 2007 Author #129 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αυτό με τη πράσινη μπάρα που φορτώνει όλα τα αρχεία το έκανε και στα XP απλά δεν το έβλεπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Μάρτιος 20, 2007 #130 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 ακριβως..... αυτη η πρασινη μπαρα που6 φορτωνει ειναι για να σου εμφανισει τα εικονιδια απο τα αρχεια.... αμα επιλεξεις η προβολη σου να ειναι σε "tiles" η σε "details" δεν σου τρωει χρονο να σου γεμισει η μπαρα.... απο την αλλη αμα το βαλεις σε "large icons" σιγουρα θα σου φαει λιγο χρονο μεχρι να δημιουργησει τα εικονιδια σε καθε αρχειο αλλα και παλι απο οτι βλεπω τωρα με κατι τεστακια που εκανα μολισ το κανει μονο την πρωτη φορα.....αμα στα εχει ξαναφορτωσει μια φορα στο παρελθον στα πεταει μπαμ ολα....!!!! επισης κατι αλλο θετικο που παρατηρησα παιδια ειναι οτι οταν πας να αλαξεις IP μεσα απο τις ρυθμισεις LAN και πατας οκ τις παιρνει στα μπαμ.,....ουτε κολαει ουτε αργει.... αυτο για μενα ειναι πολυ καλο γιατι συνεχως αλαζω ip λογο AWMN και proxy και στα xp ομολογω οτι μου ειχε σπασει τα νευρα η καθυστερηση τους σε αυτο το πραγμα... οσο για το flash στο ΙΕ 64 εχεις δικιο.......αλλα που θα παει θα βγει και αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Μάρτιος 20, 2007 #131 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 ρε νικ επειδη εψαξα αλλα μαλλον οχι αρκετα, για πες μου που διαολο ειναι η επιλογη για να μη σου πεταει συνεχεια επιβεβαιωση οτι θελεις να τρεξεις ο οτιδηποτε???α, και κατι ακομα, οταν πατας ctrl+alt+del πρεπει αναγκαστηκα να βγαζει την οθονη που εχει και κατι αλλες επιλογες για να επιλεξεις?(κατι τετειο εκανε και στα 2000 νομιζω?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 20, 2007 #132 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 13:53] ρε νικ επειδη εψαξα αλλα μαλλον οχι αρκετα, για πες μου που διαολο ειναι η επιλογη για να μη σου πεταει συνεχεια επιβεβαιωση οτι θελεις να τρεξεις ο οτιδηποτε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάρτιος 20, 2007 #133 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από tolis86 ρε νικ επειδη εψαξα αλλα μαλλον οχι αρκετα, για πες μου που διαολο ειναι η επιλογη για να μη σου πεταει συνεχεια επιβεβαιωση οτι θελεις να τρεξεις ο οτιδηποτε??? α, και κατι ακομα, οταν πατας ctrl+alt+del πρεπει αναγκαστηκα να βγαζει την οθονη που εχει και κατι αλλες επιλογες για να επιλεξεις?(κατι τετειο εκανε και στα 2000 νομιζω?) 1) Πήγαινε στο User Accounts πο βρίσκεται στο control panel 2) Γιατί έτσι . Αν θες να μην πατάς ctrl+alt+del πάτα δεξί κλικ πάνω στην taskbar και επέλεξε Task Manager. Έβαλα χθες Vista x64 στο Laptop. Βρήκα drivers για όλα (τα πιο πολλά τα βρήκε μόνο του. Εγώ έβαλα drivers για την κάρτα ήχου, το modem και της Go5700 με modded inf). Καλά πάει, το περίμενα χειρότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Μάρτιος 20, 2007 #134 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 τα παιδια νομιζω σου ελησαν ολες τις αποριες....!!!!αντε παιδια για γραφτε κιαλλα κολπακια....ειμαι σιγοθρος πως υπαρχουν παρα πολλα....και ο καθενας ανακαλυπτει και διαφορετικα.....ξερει κανεις...στις ρυθμισεις της lan τι κανουν εκει τα προσθετα που αναφεροντε σε tcp/ip???τι ειναι αυτα? δεν τα ειχε στα XPεπισης εχω παρατηρησει οτι ακουω τον σκλιρο να κανει εναν θορυβο μερικες φορες σαν να του κοβεις τον ρευμα.......εχω 2 σατα σε raid και εναν μεγαλο για storage(dynamic)ε μαλλον αυτος κλεινει......γιατι αμα εκλειναν οι αλλοι θα κρεμαγαν τα windows σωστα???αν και με το που το ακουω παω να ανοιξω τον storage και δεν αργει καθολου.....τι σκ@τ@ γινετε με αυτο????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Μάρτιος 20, 2007 #135 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Βρηκατε τα VISTA X64 Greek ????? Στειλτε και κανα ΠΜ βρε παιδες....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_p Μάρτιος 20, 2007 #136 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 οχι.....εδω τιποτα απο vista x64 Greek.......... δεν ξερω αν γινετε κατι μεσο update..... παντως αν βρειτε κατι let me know...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 20, 2007 #137 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από tolis86α, και κατι ακομα, οταν πατας ctrl+alt+del πρεπει αναγκαστηκα να βγαζει την οθονη που εχει και κατι αλλες επιλογες για να επιλεξεις?(κατι τετειο εκανε και στα 2000 νομιζω?) Ctrl+Shift+Esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 20, 2007 #138 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Παίδες μην ξεφεύγουμε Παρακαλώ μην πάτε "εκεί" την κουβέντα, γιατί θα πάει βόλτα όλο το thread. Το thread είναι χρήσιμο και επιθυμούμε να παραμείνει σε νόμιμα πλαίσια. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 20, 2007 Author #139 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Αυτό με τους σκληρούς που ακούγεται σαν να κόβεται το ρεύμα το έχω παρατηρήσει και εγώ. Αμα το αφήσεις για λίγα λεπτά τ pc χωρίς να κάνεις τπτ και μετά πας να ανοίξεις μια εφαρμογή ακούγεται λες και ανήγει το Turbo στα αυτοκίνητα. Στα XP κάτι τετοιο δεν υπήρχε ίσως η 64bit διευθηνσιοδότηση μνήμης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Μάρτιος 20, 2007 #140 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2007 Κάνουν αυτόματα turn off disks...οταν μένουν για πολύ ώρα idle. Σε μένα για παράδειγμα μου κάνει turn-off τον δίσκο στον οποίο ΔΕΝ έχω εγκατεστημένα τα windows μετά από 20 λεπτά. Είναι πολύ καλό στην περίπτωση που αφήνεις τον υπολογιστή το βράδυ να κατεβάζει και δουλεύει μόνο ο δίσκος που έχει μέσα το λειτουργικό --> χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και λιγότερος θόρυβος Με το που κάνεις κλικ να ανοίξεις ένα φάκελο που σχετίζεται με το δίσκο που κοιμάται τότε ξαναπαίρνει μπρος.Είναι μέσα στα Power Settings οι επιλογές αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.