Jump to content

Πρόβλημα με SE k750i-εγγύηση

deninho

Recommended Posts

Ξαφνικά, ένα ωραίο απόγευμα το εν λόγω κινητό αποφάσισε να μην ξαναανοίξει. Τι είχε προηγηθεί? Κλείσιμο, αλλαγή καρτας sim, άνοιξε κανονικά, ξανακλεισε, μπήκε η αρχική κάρτα, και εκτοτε μουλάρωσε... Πήγε στο Γερμανό, όπου το κρατήσανε, για να το στείλουν στα κεντρικά για νεκροψία. Η τελευταία έδειξε ότι το κινητό είχε βραχεί κι άρα δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Το θέμα, όμως, είναι ότι το κινητό αυτό δεν είχε βραχεί.

Μπορει να γινει κάτι;

Αρχική απάντηση από $George Vasil$ [Σήμερα, στις 00:37]

Tην έχει πάθει φίλος μου έτσι..Μαζεύουν υγρασία τα άτιμα...

Εγω το προσέχω πως και πως..

:bye:

Επισης , το ψεμα στα service παει και ερχεται ... Εχουν βρει το παραμυθι με την υγρασια ...

αυτό ξέρω κι εγώ, γι'αυτό ρώτησα εδώ, μήπως εχει κανεις κάποια συμβουλή να δώσει, γτ ειναι κρίμα 200ε για καινούριο κινητό, ενώ το παλιο ειναι στην εγγύηση

Μήπως σου δώσανε πιο λεπτομερείς απόψεις για τη βλάβη? Έχεις ανοίξει ποτέ κινητό? Μπας και φτιάχνεται δλδ με απλό καθαρισμό, με μπαμπάκι(αυτό το στίκ για τα αυτιά)&οινόπνευμα...

Ελεγχος: δεν γραφει τπτ..

Τεστ ΠΣ :δεν γραφει τπτ..

Τεστ Χρησης: επισης τπτ

Σχολια: κατα τον ελεγχο διαπιστωθηκε οτι η συσκευη λογω εισχώρησης υγρων δεν επισκευαζεται. Το κοστος επισκευης της ειναι μεγαλυτερο απο το κοστος αγορας νεας ιδιας συσκευης

Αυτά έγραφε... Επίσης το κινητό δεν ειναι δικό μου, αλλά μιας κοπέλας, οπότε το ανοιγμα το ξεχνάμε. προς το παρον τουλάχιστον..

Αρχική απάντηση από deninho

Ελεγχος: δεν γραφει τπτ..

Τεστ ΠΣ :δεν γραφει τπτ..

Τεστ Χρησης: επισης τπτ

Σχολια: κατα τον ελεγχο διαπιστωθηκε οτι η συσκευη λογω εισχώρησης υγρων δεν επισκευαζεται. Το κοστος επισκευης της ειναι μεγαλυτερο απο το κοστος αγορας νεας ιδιας συσκευης

Αυτά έγραφε... Επίσης το κινητό δεν ειναι δικό μου, αλλά μιας κοπέλας, οπότε το ανοιγμα το ξεχνάμε. προς το παρον τουλάχιστον..

Επειδή έχω ανοίξει 3-4 κινητά, ακόμη και slide/clamshell για να αλλάξω χαλασμένες οθόνες, υποθέτω θα είναι εύκολο σχετικά το κ750, απλά να δεις αν σε κοροϊδεύουνε. Αν όχι, θα φαίνεται ζημιά, αν όχι, να πας και να σου δείξουνε που είναι η βλάβη....

Ατυχε φιλε.. και γω την πατησα με την υγρασια.. με ενα 3650 προ δυετιας .

Αλλα και γω επιδει δεν τους πιστεψα το εστειλα αθηνα απο 2 διαφορετικα καταστηματα και απλα για να σιγουρευτο το ξανα εσειλα πριν κανα μηνα με ενα τσακαλι φιλο μου.. τελικα ειχε καει η πλακετα.. και τα εξοδα θα ηταν πολλα για την επισκευη του.

Αυτο φανταζομαι και με σενα . γιατι και μενα .. μια μερα ετσι ξαφνικα μου εκλεισε. :(

Καλη τυχη παντως .

Αυτή τη δικαιολογία με την υγρασία τη λένε πολύ συχνά, γιατί είναι ο πιό απλός τρόπος να αποφύγουν την επισκευή λόγω εγγύησης. Το κάνουν συνέχεια και κάποια στιγμή πρέπει να τους σκίσει κάποιος!

Το πιό απλό που μπορείς να κάνεις, είναι να πας στο 9volto, να δώσεις 5 για έλεγχο, κι αν σου πουν ότι δεν είναι θέμα υγρασίας, τότε ξαναπάς στη SE με ένα όμορφο εξώδικο (κόστος 15) και στο φτιάχνουν όμορφα κι ωραία. :)

Αρχική απάντηση από iceblade

αν το ανοίξεις όμως, θα σου πούνε τέλος η εγγύηση γιατί το άνοιξες

Δεν ισχύει γιατί δε φαίνεται τπτ,αρκεί να προσέχεις φυσικά.

Πολύ σωστός ο Wizzard, αν ήσουν εδώ κάτω denihno θα βρίσκαμε λύση πάντως μέσα από την SE...

Αρχική απάντηση από ergotelis

αν ήσουν εδώ κάτω denihno θα βρίσκαμε λύση πάντως μέσα από την SE...

Και εκεί να ήμουν, το κινητό είναι Θεσσαλονίκη, οπότε δε θα καναμε τπτ :p

Ξερει κανεις κανενα μαγαζί σαν το 9volto στη συμπρωτεύουσα? Γτ βλέπω ότι είναι μόνο στον Πειραια το συγκεκριμένο..

λοιπόοοον.. Το κινητό ξαναπήγε στο Γερμανό, και ζητήθηκε να αποδειχθεί η εισχώρηση υγρασίας. Ο τεχνικός ανοιξε το κινητό, και έδειξε μια ζελατίνη κάτω από το πλήκτρο πλοήγησης, εγερνε προς τα πάνω, και υποστήριξε ότι αυτό οφείλεται στην υγρασία, δικαιολογία η οποία δε μου γεμίζει το μάτι...

Any ideas?

Η ζελατίνη, δηλαδή το νάυλον, μάζεψε υγρασία? Ποτίζει κιόλας...?

Δεν ξέρω το ακριβώς σου έδειξαν, αλλά μου φαίνεται πολύ κουλό να στραβώσει ζελατίνα από υγρασία. Από θερμότητα ναι, αλλά από υγρασία...?

φιλε παν'το κατευθειαν στον επισημο αντιπροσωπο της SE...

αυτο εκανα και εγω το καλοκαιρι με το κινητο μου (siemens CX70)...

δεν ανοιγε....

το κρατησαν 2 βδομαδες και επειδη δεν μπορουσαν να βρουν τι ευταιγε μου αλλαξαν ΟΛΗ την πλακετα...

φυσικα δεν πληρωσα μια γιατι ηταν ακομα στην εγγυηση...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.