greltel Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2010 καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος στο site :smile011:.λοιπον θα ηθελα να με συμβουλεψετε για την αγορα μιας υδροψυξης η οποια θα ψηχει μονο το nb.αν γινεται τα προιοντα που θα μου προτεινετε να ειναι απο το xtremeshop.επισης θα ηθελα να κανω κανα δυο ερωτησουλες γιατι αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο ασχετος.καταρχας η motherboard μου ειναι εδω: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASUS-MB-M4A89GTD-PRO-USB3-AM3-890GX-90-MIBBV5-G0EAY00Z.htm.α)αν ψυξω τη nb θα με βοηθησει αρκετα στο overclocking η οι διαφορες θα ειναι λιγες?β)αν καταφερω να την ψυξω οι θερμοκρασιες θα κατεβουν μονο στο motherboard η γενικα σε ολο το κουτι μου?εχω στην διαθεση μου περιπου 180 ευρω.ελπιζω να φτανουν.ευχαριστω:smile011:Υ.Γ αν μπορειτε δειξτε μου κανενα βιντεακι στο youtube για να παρω καμια ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος στο site :smile011:.λοιπον θα ηθελα να με συμβουλεψετε για την αγορα μιας υδροψυξης η οποια θα ψηχει μονο το nb.αν γινεται τα προιοντα που θα μου προτεινετε να ειναι απο το xtremeshop.επισης θα ηθελα να κανω κανα δυο ερωτησουλες γιατι αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο ασχετος.καταρχας η motherboard μου ειναι εδω: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASUS-MB-M4A89GTD-PRO-USB3-AM3-890GX-90-MIBBV5-G0EAY00Z.htm. α)αν ψυξω τη nb θα με βοηθησει αρκετα στο overclocking η οι διαφορες θα ειναι λιγες? β)αν καταφερω να την ψυξω οι θερμοκρασιες θα κατεβουν μονο στο motherboard η γενικα σε ολο το κουτι μου? εχω στην διαθεση μου περιπου 180 ευρω.ελπιζω να φτανουν. ευχαριστω:smile011: Υ.Γ αν μπορειτε δειξτε μου κανενα βιντεακι στο youtube για να παρω καμια ιδεα. φιλε μου καλως ηρθες και καλη διαμονη στο φορουμ μας.γιατι θελεις να ψυξεις μονο το nb?για να κανεις σωστο υπερχρονισμο και να λειτουργει ευρυθμα το συστημα σου θελει να υπαρχει σωστη ψυξη πρωτα στο cpu.το nb ανετα βγαζει δουλεια και με παθητικη ψυξη η εστω κοπανα πανω και ενα ανεμηστηρακι.αν ψυξεις με νερο οι θερμοκρασιες κατεβαινουν εκει που επελεξες να ψυξεις αλλα ποτε πιο κατω απο την θερμοκρασια χωρου.η θερμοκρασια του κουτιου με τη σωστη ροη αερα ρυθμιζεται(ανεμηστηρακια).οσο για τις τιμες μια υδροψυξης πανω κατω εκει βγαινει.οσο για τοποθετηση καλυτερα αν δεν γνωριζεις ασε να την κανει καποιος αλλος που εχει εμπειρια γιατι ειναι μια διαδικασια που θελει προσοχη.οσο για το βιντεο που ζητας τσιμπα βιντεακι για εγκατασταση nb block Link to comment Share on other sites More sharing options...
greltel Μάϊος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 θελω να ψυξω μονο το nb επειδη απο τις θερμοκρασιες που εχω απο την cpu μου ειμαι παραπολυ ευχαριστημενος.εχω εναν amd 810 με ψυξη xigmatek balder και εχω 24 βαθμους σε ηρεμια και 38 σε full load και τον εχω παει στα 3.4.δεν ξερω αν αξιζει να αλλαξω ψυξη στη cpu.εχεις να μου πεις καμια προταση για ψυξη nb?α και ξεχασα να ρωτησω.αν βαλω υδροψυξη στην cpu τι θερμοκρασιες θα εχω?(απο κουτι εχω το haf 932) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 σου ειπα το χαμηλοτερο που μπορει να δωσει το νερο ειναι η θερμοκρασια δωματιου.πολυ καλες θερμοκρασιες εχεις στον επεξεργαστη σου.αλλα στη θεση σου θα προτιμουσα να αλλαζα την κεραμικη παστα του nb η θα αλλαζα απλως την ψυκτρα του nb. δες εδω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650312 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greltel Μάϊος 28, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 οκ.ευχαριστω για την βοηθεια.θα παρω αυτη απο το e shop για να κατεβουν λιγο ακομα οι θερμοκρασιες και να μην εχω προβλημα.ευχαριστω γιο την βοηθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 απλα δες πρωτα λιστα συμβατοτητας που λεει.σε περιπτωση που δεν, τοτε δοκιμασε καποια αλλη.πανω κατω ολες εφαρμοζουνε με μια μικροπατεντουλα.αλλιως αλλαξε την παστα απο κατω και παρε ενα ανεμηστηρακι 40χ40 και τοποθετησε το επανω.περιμενουμε εξελιξεις.:094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greltel Μάϊος 28, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2010 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.