Jump to content

Asus P5B Deluxe Wi/Fi or Nforce 680i

Panos_ole

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδες

Ειδα το Evga 680i motherboard και ....ψαρωσα αγρια.!!!

Δεν εχω παραπονο απο το μεχρι στιγμης motherboard που εχω (Asus p5b DEluxe wi-fi) αλλα μου φαινεται οτι το 680i ειναι απλα κατι πολυ ανωτερο

Αξιζει αραγε τον κοπο να κανω την αλλαγη, ή πεταμενα λεφτα η ολη υποθεση;

Τι παραπανω θα μπορουσε να μου δωσει το 680i ;

Και κατι πολυ κουλο για να καλαμπουρισουμε...Με το που εβαλα την 8800GTX πανω, το bios σερνεταιιιιιι..

(ποτε πριν δεν ειχα προβλημα ουτε με την 7800 ουτε με καμμια αλλη καρτα!!!:devil: :devil:

Αυτα...οποιος ξερει απανταει

:) :) :) :)

Αν κανεις ενα μικρο search στο forum θα βρεις καποια παρουσιαση του 680.Πολυ καλο chip αλλα στο forum της evga ακουγονται πολλα παραπονα για το m/b.Κατσε με αυτο που εισαι μια χαρα ειναι ή αν σε τρωει τοσο πολυ η αλλαγη παρε κανενα 965 revision B.Την asus commando ας πουμε!

Φιλικα,

δεν νομιζω να σου προσφερει και πολλα πραγματα αυτη η αλλαγη

ισα ισα αν ασχολεισε με τον υπερχρονισμο του επεξεργαστη θα χασεις αντι να κερδισεις

• 3 weeks later...

μιλάμε για τρίχες και συγκριμένα για δευτερόλεπτα. εννοώ οτι πες και είναι καλύτερο ποσα δευτερόλεπτα γρηγορότερο να είναι από αυτο που κανεις. Αν ήσουν από ιντελ D σε conroe na πω εντάξει. Νομίζω μια χαρά είσαι.

• 2 weeks later...

Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία (Έχω την P5B Deluxe WiFi αλλά δεν είχα ποτε την eVGA), από μαρτυρίες που έχω διαβάσει στα διάφορα forum, στην καλύτερη περίπτωση να έχεις μια αναιπαίσθητη βελτίωση και στη χειρότερη θα βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή που την άλλαξες.

Έχοντας εμπειρία από μια Gigabyte DS4 και μια Abit AB9 Pro και την P5B Deluxe WiFi που έχω τώρα, για μένα Asus FTW

καλο το 680i , καμια σχεση με παλαιοτερα nvidia chipsets σε intel πλατφορμα, αλλα αν δε θες SLI τοτε δε βλεπω το λογο της αλλαγης...και ακομα και να μην ειχες μητρικη αυτη τη στιγμη, παλι δε θα πηγαινα στο 680i γιατι κοστιζουν αρκετα και προσφερουν κυριως "φρου-φρου" και απο ουσια μονο το SLI που λιγοι θα χρειαστουν.

Μόνο αν κάνεις SLI...Προσωπικά εγώ την είχα αλλά την σούταρα γιατί ήταν πιο αργό το 680i από το 965P...

Mείνε με την P5B...

Εγώ πήρα Commando...την ωραιοποιημένη έκδοση της P5B...

Συμφωνω με Blinky και obijuan1983.Απλα να προσθεσω ενα πλεονεκτημα του 680.Τους διερετες (και το 1Τ)στις μνημες οι οποιες μπορεις να παιξεις σε οποια ταχυτητα θες ασχετα με το FSB της cpu.Με το 965 εχεις min to 1/1.

Κι εμενα σερνεται το bios απο τη στιγμη που εβαλα την 8800.Για καποιο λογο τωρα που εχω το PC χιμα λογο bench το προβλημα διορθωθηκε αρκετα.Το λογο δεν εχω ψαξει ακομα να βρω.Ειναι που εβγαλα το raid?Που ανεβασα το pci-e?Τα ρευματα?Δεν ξερω.Μολις τελειωσω με τα bench θα το ψαξω.

Αρχική απάντηση από Panos_ole

Καλησπερα παιδες

Ειδα το Evga 680i motherboard και ....ψαρωσα αγρια.!!!

Δεν εχω παραπονο απο το μεχρι στιγμης motherboard που εχω (Asus p5b DEluxe wi-fi) αλλα μου φαινεται οτι το 680i ειναι απλα κατι πολυ ανωτερο

Αξιζει αραγε τον κοπο να κανω την αλλαγη, ή πεταμενα λεφτα η ολη υποθεση;

Τι παραπανω θα μπορουσε να μου δωσει το 680i ;

Και κατι πολυ κουλο για να καλαμπουρισουμε...Με το που εβαλα την 8800GTX πανω, το bios σερνεταιιιιιι..

(ποτε πριν δεν ειχα προβλημα ουτε με την 7800 ουτε με καμμια αλλη καρτα!!!:devil: :devil:

Αυτα...οποιος ξερει απανταει

:) :) :) :)

Πάρε Nforce 680i και πούλα σε μένα την p5b DEluxe:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.