argirisxt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2007 το εχει δει κανεις αυτο???ηθελα να κατεβασω ενα .torrent αρχεο και με ρωτησε εαν θελει να το κατεβασει αυτο
kallileo Ιανουάριος 30, 2007 #2 Ιανουάριος 30, 2007 O opera ειναι o καλυτερος browser....Για οσους ψαχνονται στο ιντερνετ ο δρομος τελειωνει στο Opera:IE=>FireFox=>OPERA
Shaman Ιανουάριος 30, 2007 #3 Ιανουάριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo O opera ειναι o καλυτερος browser....Για οσους ψαχνονται στο ιντερνετ ο δρομος τελειωνει στο Opera:IE=>FireFox=>OPERA QFT.
argirisxt Ιανουάριος 30, 2007 Author #4 Ιανουάριος 30, 2007 επειδη ειχα κατι προβληματα με firefox,ie7 εμενα δ μ αρεσε και η τριτη λυση μου ειναι ο opera...βλεπω οτι ειναι παρα πολυ καλος τελικα.Τελικα βλεπω να να παει στην πρωτη θεση!!!!!
sofix Ιανουάριος 30, 2007 #5 Ιανουάριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από Mertsa το εχει δει κανεις αυτο???ηθελα να κατεβασω ενα .torrent αρχεο και με ρωτησε εαν θελει να το κατεβασει αυτο οκ,δεν ανακαλυψαμε κ τον τροχο..μπορεις επισης να βαλεις και οποιο αλλο client θες εσυ περα απο τον default του οπερα κ να ανοιγει αυτοματα μεσω οπερα..ομολογω ομως,πως το να εχει ολα τα plug in intergrated ειναι μεγαλη ευκολια..
Makis Hourdakis Ιανουάριος 30, 2007 #6 Ιανουάριος 30, 2007 Συμφωνώ σαφέστατα στο οτι είναι ο καλύτερος και η λειτουργία αυτή είναι πάρα πολύ βολική. Απλώς μερικοί επιμένουν στον firefox επειδή πχ έχουν κάποια συγκεκριμένα plug-ins που τους ενδιαφέρουν τα οποία δεν παίζουν σε Opera. Τέσπα, ας μην ξανασυζητήσουμε το ποιος είναι καλύτερος, έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κανένα σχετικό plug-in για τον firefox;
minus Φεβρουάριος 17, 2007 #7 Φεβρουάριος 17, 2007 Το ...ελεος που κολαει? Δεν το περιμενες να το κανει ο οπερα αυτο?
argirisxt Φεβρουάριος 17, 2007 Author #8 Φεβρουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από minus Το ...ελεος που κολαει? Δεν το περιμενες να το κανει ο οπερα αυτο? O opera ειναι browser καο οχι BitTorrent Client!!!!καταλαβες????
sofix Φεβρουάριος 17, 2007 #9 Φεβρουάριος 17, 2007 και ο firefox ειναι browser ,αλλα αμα θες σου λεει και τον καιρο..επομενως ο firefox ειναι μετεωρολογος!!ρε παιδια,απλα ο ενας browser εχει intergrated καποια plug in και ο αλλος οχι..o opera εχει integrated torrent client,ειναι βολικο διοτι δεν χρειαζεται να ψαχνεις για τορρεντ client και αυτο ειναι ολο..
argirisxt Φεβρουάριος 17, 2007 Author #10 Φεβρουάριος 17, 2007 :jump:....καλο αλλα δ παει ετσι!τεσ πα !!!εμενα που φάνηκε παραξενο να ασχοληθεί ενας browser με torrent!!!:banging:
gaig Φεβρουάριος 17, 2007 #11 Φεβρουάριος 17, 2007 Αν χρησιμοποιεις πολυ πληκτρολογιο θα σου φανει εξαιρετικα γρηγορος και ευχρηστος ο opera! απο την αλλη γιατι να μην εχει ενσωματωμενο τον bitorrent clinet? Να κερδισουν χρηστες δεν αναζητουν οι developers after all??
nik92 Φεβρουάριος 17, 2007 #12 Φεβρουάριος 17, 2007 και εγώ opera έχω , και απόαυτόν κατεβάζω torrent
Athens2004 Φεβρουάριος 17, 2007 #13 Φεβρουάριος 17, 2007 Δοκιμασα και εγω τον opera browser αλλα δεν μου πολυάρεσε [ναι το ξερω οτι ειναι σχετικο και οτι ισως επειδη εχω συνηθισει τον firefox. ]
kallileo Φεβρουάριος 17, 2007 #14 Φεβρουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Δοκιμασα και εγω τον opera browser αλλα δεν μου πολυάρεσε [ναι το ξερω οτι ειναι σχετικο και οτι ισως επειδη εχω συνηθισει τον firefox. ] Στην αρχη και μενα δεν μου αρεσε αλλα με τον καιρο τον συνηθησα....ειδικα τα mouse gestures.
minus Φεβρουάριος 19, 2007 #16 Φεβρουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Mertsa O opera ειναι browser καο οχι BitTorrent Client!!!!καταλαβες???? Καταλαβα. Τουλαχιστον, ειναι καλος ο client που εχει? Κατεβαζει ικανοποιητικα?
vlad Νοέμβριος 23, 2007 #17 Νοέμβριος 23, 2007 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μτορρεντ σε έναν υπολογιστή φίλου μου και δε γνωρίζω αν θα καταφέρουμε να το λύσουμε. θέλω να ρωτήσω αν το όπερα που είναι ήδη γραμμένο στον υπολογιστή κατεβάζει σωστά, με ικανοποιητικές ταχύτητες, αν έχει έλεγχο παύσης -στοπ κτλ..αν μπορεί να αντικαταστήσει το μτορρεντ προσφέροντας κάποιες απτις εμφανείς λειτουργίες του? γιατί θα ήταν η ευκολότερη λύση στο πρόβλημα μας αν δε διορθώσουμε με το μτορρ.
giorgos th. Νοέμβριος 23, 2007 #18 Νοέμβριος 23, 2007 Fox Torrenthttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4844
Tsunami Νοέμβριος 23, 2007 #19 Νοέμβριος 23, 2007 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς πως να αενεργοποιήσει το torrent client toy Opera?To είχα ψιλοψάξει αλλά δεν βρήκα πως.
ison Νοέμβριος 23, 2007 #20 Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos th. Fox Torrenthttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4844 Νεκροθαφτη !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.